intern sælger/salgskoordinator/tilbudsgiver/ kontormedhjælper - supermarkeder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

capolla søger for kunde - job i sønderjylland :

Intern sælger /tilbudsgiver /kontor medarbejder

Er du det man kalder en blæksprutte, og har lyst til at arbejde med sko og textiler, så er her jobbet for dig.

En af Danmarks ejerledede virksomheder med ca. 20 ansatte søger en intern sælger/tilbudsgiver.

Er du uddannet på kontor, og tilmed haft med salg og handel at gøre, så er her jobbet som virkelig vil sætte gang i spændingen, i en afvekslende hverdag.

Du vil blive en del af et 5 personers stærkt team, hvor der fokuseres på salg af sportsko /sportsbeklædning til en bred vifte af kunder i hele europa /og i Norden- i supermarkedssekmentet.

Du bliver en del af et team, hvor du skal beskæftige dig med administrative salgsopgaver, således at jobbet ikke går direkte ud på at du skal være sælger, men i stedet for at du skal lave salgsarbejde og backup og koordinering for de sælgere som så har den direkte kundekontakt verbalt , og som oftest afslutter handlen på baggrund af det arbejde du har lavet med kunden og det tilbud du har sendt til kunden, heraf beskrivelsen : intern sælger., istedet for ekstern sælger.

Virksomheden har flere kontorer i Danmark, og søger aktuelt en ny medarbejder til Lokalafdeling Åbenrå, hvor du vil få dit eget kontor, i en større kontorbygning med tilhørende lager.

Virksomheden er stærkt funderet, og har agenter i de fleste EU lande, og med med 29 år i markedet, en stærk leverandør og partner.

Vi tilbyder:

-God fast løn og mulighed for bonus ordning

-Et spændende job med personlige udviklingsmuligheder, der udfordres dagligt

-Et job med eget ansvar og masser af forskellige arbejdsopgaver, hver dag er en ny dag.

-Et job i en stærk virksomhed med 29 år i markedet, som bygger på korrekthed og ordenlighed, vi hopper aldrig over "hvor plankeværket er lavest".

-En attraktiv lønpakke, med pension, bonus og forsikringer.

Dine opgaver:

På dansk OG Engelsk( meget på engelsk)

Daglig kundeservice via telefon og email til kunder i hele Europa.

Fremsendelse af tilbud til en bred vifte af kunder fra egen database, via email med mere, herunder sørge for at rette tilbud fremkommer til rette indkøber, og at der bliver fulgt op på samme.

Generel kundekontakt, hvor du direkte, eller via support til firmaets direkte sælgere, sørger for at kunden får et tilbud, og at ordren kommer i hus, enten via din afslutning - eller dine sælgerkollegas afslutning på ordren /handlen.

Servicerer kunden på bedste måde, så de køber igen, således at du f.eks vi email sørger for kunden er så oplyst som muligt , og dermed køber netop det produkt din virksomhed sælger.

Støtte op omkring agenter , og vores sælgere og salgchefer, så de også får deres tilbud ud til kunderne,

Du følger op på samme overfor kunderne, så der sker et salg via teamet.

Vedligehold af kundedatabase, opfølgning og opdatering på samme, og herunder andre administrative opgaver som er relateret til salg /kundekontakt.

En stor del af opgaverne løses via microsoft outlook email, exel, samt google sheets,

- samt via egne hjemmesider.

Du er:

Det er et krav du har erfaring fra stilling der ligner vedlagte, er kontoruddannet, har gerne /måske haft med let salg til udlandet at gøre, men du er ikke helt sælgeren med det store S, men vil godt være med til at få salget gennemført sammen med canvas kollegaerne/ teamet.

Har du været i sportsbranchen og med salg der - er det klart en fordel , men intet " must", hvis du kan svare ja til de andre ting i denne jobannonce , er det godt.

Du har det godt i en travl hverdag, du er cool når der er fart på, og du elsker at være med hvor det sker, selv og sammen med dine kollegaer i teamet.

Du arbejder supergodt alene, og ved at skærmen foran dig er din kontakt til omverdenen, alene og sammen med dine kollegaer.

Du forstår hvad køb og salg handler om, og er klar til at servicere de største supermarkedskæder i Europa, med dine og dine kolegaers gode tilbud - non stop - igen og igen, og du ved at hver kunde oftest har sine egne krav og ønsker, så du ved det ikke er samlebåndsarbejde.

Du er ultrastærk i kommunikation på dansk og naturligvis også på engelsk, som er sproget der bruges i 90 % af tiden, i såvel skrift som tale.

Du er et energibundt, og ved at salg giver positive og negative svar, men du ved, at det blot handler om at komme op på hesten - og videre, hvis de ikke valgte dine tilbud idag,, imorgen er en ny dag.

Du har en positiv tilgang til tingene , og kan vi eget kontor være med til at skabe en positiv hverdag for dig og sælgerne som du oftest hjælper i deres arbejde.

Du er kvalitetsbevidst, og ved at kunderne vil have korrekt service og kvalitet, og forventer du løser opgaven 100 %.

Du bor max 45 min kørsel fra Åbenrå , hvor din nye arbejdsplads ligger.

Du bliver dermed firmaet nye interne sælger salgskoordinator/medhjælp, og vil i din dagligdag udsende tilbud , have mindre verbal kunde kontakt, og støtte op omkring de direkte canvas sælgere du arbejder sammen med, som oftest har brug for din hjælp fordi de har travlt.

Så direkte sælger er du ikke, du bliver intern sælger, og skal være med til at virksomheden får sine tilbud ud til kunderne via microsoft outlook email - og mere.

Du er naturligvis superbruger af mail .

Der vil ske produktoplæring.

virksomheden du søger arbejde hos , er ejerledet, der er højt til loftet, frihed under ansvar, rig mulighed for at udvikle sig - og det skulle være os en glæde at byde dig velkommen på teamet, og vise dig hvordan vi sammen via teamwork er vores kunders foretrukne partner - siden 1994.

Har jobbet din interesse , så søg gerne samme via din ansøgning med billede, ønsker du at vide mere om jobbet kan der ringes til capolla job på telefon 70274058 , hvor jobbet kan uddybes yderligere

Vi har travlt og håber du kan starte snarest, og der afholdes samtaler snarest , og der gives direkte besked.

Vi venter gerne på den rette medarbejder, og enhver ansøgning behandles fortroligt.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

capolla job er en rekrutteringsvirksomhed som hjælper med at finde den rette medarbejder til det rette job, vi har hovedkontor i københavn, og lokal repræsentanter rundt i landet.

virksomheden vil sammen med capolla afholde ansættelses samtalerne.

salg, salgskonsulent, salgsassistent, kontor, kontormedhjælp, handelsasssistent

aabenraa

åbenrå

sønderjylland

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aabenraa
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Kolding

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Give

    Den grønne omstilling buldrer derudaf, og i næsten alle dele af energibranchen er både udviklings- og leveringskravene stigende. Det gælder også hos os i virksomheden Welpaint A/S i Give, hvor vi s..
    • Administrativ medarbejder
    • Give
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Er du den smilende og imødekommende musikskolesekretær, vi leder efter? Haderslev Musikskole søger en engageret og struktureret musikskolesekretær til at indgå i vores administrative team. Med star..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 4
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 6