Restaurantchef med flair for administrativ arbejde til færgecafeen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianshavns Færgecafé og søger en restaurantchef med flair for administrativ min restaurant og kontor.

Stedet
Målet med min restaurant er at skabe et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snapse og marinerer selv vores sild.

Jobbet Består i at assisterer mig i den daglige drift. Dine opgaver er vidt spænede og vil primært bestå af svare på mails, give selskabstilbud, tage telefoner, vagtplanlægge, ansættelsessamtaler, redigerer kassekalder og lign. Kort sagt sørger for struktur og binde restauranten sammen. Du skal påregne en stille hvor du 60 % af tiden er på konto og 40 % på gulvet.
Stillingen er som udgangspunkt fuldtid og jarbejdstiden vil hovedsageligt ligge mandag til fredag i dagtimerne.

Din profil
Du er detaljer orienteret. Kan begå dig godt mutligt samt skriftligt på dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har en baggrund fra restaurationsfaget så du kender arbejdsgange - gerne med en serviceøkonom eller restaurantchef med flair for administrativt arbejde. Vi arbejder i onlinepos, planday og en del andre programmer så almindelige it-færdigheder er vigtigt at kunne.
Det vigtigste er, at du er serviceminded, kan bevare roen og tænke selvstændigt, og ikke mindst at du kan holde mange bolde i luften, uden at det går ud over det gode humør.

Det er vigtigt for mig, at du har lyst til at blive i stillingen over længere tid, så der bliver en rød tråd i driften af restauranten og samarbejdet blandt de ansatte.

Vi tilbyderEn stabil arbejdsplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Færgecafeen. Nå ja, og så er der tid til et liv ved siden af sit arbejde. Synes du at det lyder som et job for dig?

Så send os din ansøgning på mail [email protected] (husk at vedlægge CV og et vellignende foto)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • København K
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs