Rekrutteringsfirma

Driftvagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vil du være med til at sikre stabil levering af el, vand, varme og fiber i en innovativ og vækstorienteret energivirksomhed? Som driftsvagt hos TREFOR kan du se frem til spændende udfordringer, muligheden for faglig og personlig udvikling og et tæt samarbejde med dygtige kollegaer.

Som Driftvagt styrer og overvåger du TREFORs leverancer til kunderne i hele dækningsområdet.

Drift og overvågning af el, vand, varme og fiber

Du overvåger og agerer primært på begivenheder på vores el-, vand-, varme og fiber anlæg, hvor du blandt opretholder og sikre forsyningen i tilfælde af driftsforstyrrelser.

Du har en række drift- og overvågningsopgaver indenfor eldistributionsanlæg i Jylland og på Bornholm, produktions- og distributionsanlæg på varme- og vandforsyning, samt overvågning på fiberanlæg, lade standere, belysningsanlæg m.fl.

Du vil få en stor grad af kundekontakt og du vil uden for den normale åbningstid være TREFORs ansigtet udadtil.

Arbejdet foregår i vores døgnbemandet kontrolrum, der er et klasse 2 anlæg af regional betydning og i tæt dialog og samarbejde med en stab af teknikere, der løser opgaverne på anlæg og ved vores kunder.

Du bliver koblingsleder af 60 kV, 10 kV og 0,4 kV elforsyningsnettet, samt driftsoperatør på Vand og Varmeforsyningens produktionsanlæg.

Projektarbejde

Vi udvikler hele tiden vores overvågning og implementerer nye tekniske løsninger, derfor giver stillingen dig mulighed for at deltage i projektarbejde, som et supplement til driftsovervågningsopgaven.
Som projektdeltager, eller projektleder, kunne din rolle være at sikre fremdrift i projektet, udarbejde beslutningsoplæg, håndtere interessenter, udarbejde analyser og scenarier og sikre implementeringen.

Forretningsorienteret driftsvagt

Din uddannelse er el ingeniør, elinstallatør, maskinmester med baggrund som f.eks. elektriker eller industrielektriker, og hertil gerne flere års erfaring med drift af tekniske anlæg og kendskab til kontrolrumsarbejde.

Du indgår i skiftehold med ni personer og bor i en afstand af maksimal tre kvarters kørsel fra Kolding. Vores kunder giver du en god og professionel betjening, og du bevarer overblikket og træffer gode beslutninger i pressede situationer.

Din arbejdsform er kendetegnet ved at være struktureret, og du følger naturligvis de aftalte procedurer og standarder. Personligt er du ansvarsbevidst og loyal og du trives med en rolle, hvor du ofte arbejder selvstændigt, men opnår dine resultater i et team


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sydjylland
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Brørup

    Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
    • Øvrige
    • Brørup
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Billund

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Øvrige
    • Billund
    Få mere info