Rekrutteringsfirma

Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Hitachi Energy er en global teknologileder og beskæftiger omkring 36.000 medarbejdere i 90 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden 50 medarbejdere med hovedkontor i Skovlunde og kontorer i Middelfart og Esbjerg. Hitachi Energy i Danmark servicerer forsynings-, industri-, renewables- og infrastrukturkunder i hele værdikæden og nye områder som bæredygtig mobilitet, smart cities, energilagring og datacentre. Virksomheden medvirker således til en bæredygtig energifremtid med banebrydende og digitale teknologier som sikrer et stærkere, smartere og grønnere elnet. Hitachi Energy prioriterer sociale, miljømæssige og økonomiske værdier med et dokumenteret globalt fodaftryk. Hitachi Energy bevæger sig i et stort vækstmarked for grøn energi. I denne forbindelse har virksomheden udarbejdet en Growth 2027 Plan, der indebærer vækst og udvikling af potentialer inden for flere segmenter, hvor Hitachi Energy vurderer et vækstpotentiale.Hitachi Energy bevæger sig i et stort vækstmarked for grøn energi, og der søges derfor nu en Account Manager
Grøn energi - Udvikling af Renewables - International vækstvirksomhed Brænder du for grøn energi, og vil du være en del af Hitachi Energy? Som Account Manager kommer du bl.a. til at beskæftige dig med udvikling og vækst af sol- og vindsegmentet, industri samt forsyningsselskaber. Hitachi Energy er en af verdens absolut førende virksomheder indenfor el-teknik, hvor du bliver en del af et samarbejdsorienteret team med kompetente kollegaer.Du får en indflydelsesrig rolle, hvor du bliver ansvarlig for udvalgte kundeemner indenfor Renewables – fx Sol- og Vindsegmentet samt forsyningsselskaber (muligvis industri). Du får dermed ansvaret for kunderelaterede aktiviteter i et stort vækstmarked, hvor du foretager opsøgende salg og håndterer kundeforespørgsler hos potentielle nye kunder. Ligeledes får du til opgave at varetage salget samt udbygge og vedligeholde de gode kunderelationer hos nuværende kunder. Du får desuden til opgave at deltage i tilbudsprocessen, ligesom du rapporterer og dokumenterer internt i organisationen. Du deltager i en løbende status over salgsmøder, hvor der udarbejdes en ”aktions-liste” for dine salgsmøder. For at komme i betragtning til jobbet skal du have en god teknisk forståelse. Det er derfor en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med tilsvarende salgsopgaver inden for el-teknik, højspænding eller engineering. Der kan dog være flere uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen, hvorfor du kan have en teknisk baggrund, men du kan lige så vel have en kommerciel uddannelse bag dig. Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til CRM-systemer f.eks. Salesforce.Det er væsentligt, at du besidder gode kommunikationsevner, er udadvendt og evner at skabe gode relationer. Med troværdighed og en god portion forståelse for mennesker er du opsøgende i forhold til potentielle kunder, ligesom du er involverende og bidrager til at løfte hele organisationen. Din arbejdsmåde er struktureret og detaljeorienteret uden at miste fokus på sociale aspekter. Du er engageret, vellidt og tillidsfuld, og du formår at formidle din begejstring overfor kunderne. Er du den nye Account Manager indenfor Renewables til Hitachi Energy i enten Skovlunde eller Middelfart, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Svend Erik Birkelund, Sensu A/S på telefon 51 29 43 33. For yderligere information om Hitachi Energy, se https://www.hitachienergy.com/Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Sælger på Fyn

    Teknisk Salgs RådgiverElsker du at slå konkurrenterne i markedet? Trives du i kontakten med kunderne, og formår du at opbygge vedvarende relationer? Har du høj teknisk forståelse/flair? Så er d..
    • Sælger
    • Fyn
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Langeskov

    Da vi har forrygende travlt, søger vi med tiltrædelse snarest muligt en teknisk kundeleder/ordrebehandler som samtidigt er teknisk dygtig / interesseret. T..
    • Sælger
    • Langeskov
    Få mere info