Ambitiøse biologer til Miljø & Sundhed i [xxxxx] i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du biolog, og savner du en mere spændende hverdag? Et job, hvor du skal holde fokus på natur fra projektidé til udførelse? Så har du nu muligheden for at blive en af Rambølls ledende biologer, som projektleder eller artsspecialist, der skal hjælpe os med at sætte fingeraftryk på en bæredygtig fremtid. Vi forventer at ansætte en eller flere biologer, som bliver en del af vores professionelle miljø, hvor vi vægter trivsel, samarbejde og faglig udvikling højt. Udfordrende rejse
Med over 3.000 miljømedarbejdere er Rambøll en af verdens ti største miljørådgivere, og vi har samlet vores eksperter indenfor miljøvurdering, planlægning og natur i en kraftfuld, global division med over 350 medarbejdere, der samarbejder om at udvikle og løfte fremtidens miljøvurderinger til nye niveauer. Målet er at indtage en plads blandt de absolut bedste og største på den internationale scene. Og vi er godt på vej. Som en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder indenfor miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende projekter i såvel Danmark som internationalt. Om os
Som biolog i Rambøll bliver du en del af vores danske enhed for miljøvurdering med ca. 40 medarbejdere, hvoraf de 18 hører hjemme i vores afdeling Miljøvurdering Vest, som har ansatte i Aarhus, Aalborg og Vejle. Vi udarbejder miljøvurderinger af alt fra større infrastrukturprojekter til vindmøller, solenergi, biogasanlæg og byudvikling. Derudover arbejder vi med myndighedsbehandling, lokal- og kommuneplaner, bynatur, plejeplaner og naturgenopretning. Indenfor miljøvurdering er vi mere end 10 biologer, som samarbejder tæt omkring opgaverne. Vi arbejder målrettet med at bringe bæredygtighed og naturhensyn ind vores projekter, og vi har fokus på at oplyse kunderne om værdien af den ’grønne dimension’ i deres projekter og tilbyde dem løsninger, der gør deres projekter endnu bedre. Vi har et godt samarbejde og kan med vores forskellige kompetencer og styrker tilbyde dig et meget attraktivt, fagligt miljø. Opgaven
Du vil komme til at arbejde med biologi og natur i bred forstand, herunder bl.a. indhentning af naturdata, habitatvurderinger og bynatur. Du skal også stå for feltkortlægning af § 3-beskyttede områder, marin natur og beskyttede arter, hvor dine kompetencer som feltbiolog bringes i spil. I perioder kan der i den forbindelse være behov for, at du har mulighed for at være hjemmefra på feltarbejde over flere dage. Du skal være en stærk formidler og kunne formulere dig klart og tydeligt på skrift. En stor del af arbejdet som biolog i Rambøll består i at udarbejde rapporter og notater, der fastlægger de naturhensyn, der skal indbygges i projekterne. Her skal du kunne omsætte din biologiske viden til vurderinger af projekters konsekvenser for naturområder, flora og fauna. Dit ansvar
Som biolog i Rambøll vil du kunne indgå som projektleder og fagmedarbejder på vores projekter. Som projektleder skal du organisere, planlægge og lede arbejdet med løsning af opgaver for både private, offentlige og interne kunder. Du skal fastholde et solidt fagligt overblik og hele tiden vurdere, hvor de vigtige udfordringer findes. Som fagmedarbejder skal du samarbejde med specialister på tværs af Rambølls mange fagdiscipliner, når opgaverne skal løses. Du skal sætte samarbejde med vores kunder i centrum for opgaveløsningen og sikre, at kvaliteten er lige i øjet. Dine kompetencer
Du er uddannet biolog eller tilsvarende, og du skal spænde bredt inden for det biologiske felt. Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring fra en kommune, staten, konsulentbranchen eller lignende, og du har stærke kompetencer inden for flere af nedenstående områder: Projektleder og/eller artsspecialist. Indgående kendskab til terrestrisk, ferskvands- og/eller marinbiologi. Erfaring med miljøvurdering af projekters konsekvenser i forhold til natur. Udarbejdelse af væsentligheds- og konsekvensvurderinger for Natura 2000-områder. Botanisk kortlægning af § 3-beskyttede naturområder, marin natur og habitatnatur. Eftersøgning af bilag IV-arter, herunder padder, flagermus og pattedyr. Solidt indblik i lovgivningen på miljøområdet, herunder Natura 2000, Vandrammedirektivet og Havstrategidirektivet. Personligt har du lyst til at blive endnu bedre. Du er initiativrig og udviklingsorienteret, og du har overblik og bevarer roen, når tingene går stærkt. Du er ansvarsfuld og prioriterer godt samarbejde med dine kolleger. Du kommunikerer godt på dansk og engelsk. Og derudover er godt humør, gå-på-mod og en tro på, at det nok skal lykkes, en selvfølge, uanset hvor stor en udfordring vi har fat i. Dine kommende kolleger vil sikre, at du løbende bliver udfordret og modtager feedback på et højt fagligt niveau, så du hele tiden udvikler dig. Derudover kan du i Rambøll trække på 16.000 kompetente kolleger, der er fordelt over det meste af kloden. Arbejdssted
Dit arbejdssted vil blive på et af Rambølls kontorer i Aarhus eller Aalborg. Udover dit faste kontor har du mulighed for at have arbejdsdage på Rambølls øvrige kontorer. Du kommer til at samarbejde tæt med kollegaer i både Aarhus, Aalborg, Vejle og i København. Herudover har Rambøll kontorer i bl.a. Esbjerg, Herning og Odense. Rambøll i Danmark
Rambøll er en af Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomheder. Vi er mere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger indenfor byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet. Interesseret?
Har du lyst til at søge stillingen, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte biolog Lone Godske (tlf. 5161 1133 / [email protected]) eller afdelingsleder Peter F. Sørensen (tlf. 51618569 / [email protected]). Ansøgninger behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Aalborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som biologer
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 3
26. marts 2024 1
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2

Værd at vide når du søger job som biolog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!