Maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Langeskov

EXHAUSTO ønsker at styrke afdelingen for specialprodukter (SPV) og søger derfor en dynamisk og dygtig Maskiningeniør. Afdelingen får forespørgsler fra vores salgsselskaber i ind og udland og varetager arbejdet med at behandle disse. Kan du godt tænke dig en hverdag hvor 2 dage aldrig er ens og hvor du bliver udfordret fagligt? Kan du ligeledes godt lide at have en stor kontaktflade både ind- og ud af huset og har du en god forretningssans så er stillingen måske noget for dig.

Stillingen:

Med reference til Engineering Manager skal du sammen med den øvrige afdeling, som pt. består af 2 El ingeniører, udarbejde tilbud på special kundetilpasning af hele vores produkt portefølje. Arbejdet omfatter alt lige fra udvikling og specificering af løsningsforslag med sælger, cost pris beregning, produktionsforberedelse og afsluttende med aflevering af produkt. Det er derfor et krav at du med din faglige indsigt kan sikre at produkterne efter SPV-bearbejdning stadig opfylder funktions- og sikkerhedskrav. Du vil skulle lave mindre mekaniske tilretninger af eksisterende konstruktioner i 3D CAD. Da afdelingen skal være med til at sikre EXHAUSTOs indtjening skal du besidde en god forretningssans.

EXHAUSTO har en værdibaseret virksomhedskultur, hvor Ansvarlighed, Samarbejde, Engagement og Dynamik beskriver vores adfærd. Det er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle dette værdisæt i din tilgang til opgaverne.

Opgaverne vil bestå i:

  • Dialog med vores salgsselskaber om SPV-forespørgsler.
  • Udarbejde tekniske løsninger til opfyldelse af kundeønsker.
  • Kontakt til underleverandører.
  • Cost pris kalkulation.
  • Udarbejde produktdokumentation som diagrammer, tegninger, styklister etc. til vores produktion.
  • Udarbejde dokumentation iht. til de relevante standarder, maskindirektivet og særligt EN60204 til brug for vores CE-mærkning.
  • I perioder vil du også kunne indgå i udviklingsafdelingens øvrige projekter.

Erfaring og kvalifikationer:

Du har en teoretisk baggrund som f.eks. maskiningeniør, eller anden relevant teknisk baggrund og gerne nogle års erfaring. Erfaring med industriel produktion vil være er en fordel og måske har du også en håndværksmæssig baggrund, som giver dit arbejde en praktisk forankring. En stadig stigende andel af vores produkter er med køle / varmepumpe så kendskab hertil vil være en fordel.

Kendskab til

  • Ventilation branchen.
  • Køleteknik.
  • Kendskab til SAP. Vi kører i dag Infor Smart Office men skal skifte til SAP i nær fremtid
  • 3D CAD (Solid Edge / Solid Works).

vil være en fordel.

Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Som person er du faglig stærk og arbejder selvstændigt med et stort drive. Du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen, og er en udadvendt teamplayer med et godt humør og du brænder for det, du laver. Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Det er et krav at du behersker engelsk i skrift og tale, og gerne har kendskab til skandinaviske sprog samt tysk.

Virksomheden tilbyder:

Vi tilbyder dig en selvstændig og spændende stilling i en dynamisk virksomhed med i et team af gode kollegaer. Jobbet byder på gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn forhandles individuelt og vil afspejle kvalifikationer.

Er du interesseret i stillingen, og besidder du de beskrevne kvalifikationer, så send din ansøgning via linket.

Om EXHAUSTO:

EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.
Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.300 medarbejdere og har en omsætning på 220 mio. euro. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.EXHAUSTO.dk og om ALDES på www.aldes.com.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henning Bent Jensen
Engineering Manager
Tlf.: 52195564

Ansøgningsfrist:
10. marts 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Langeskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Langeskov
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Odense C

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Odense C
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Rudkøbing

    Do you want to drive the creation of value and facilitate Mechanical Design in our Company? Do you want to make a visible impact by improving and creating state of the art technical solutions? Do y..
    • Maskiningeniør
    • Rudkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Langeskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Langeskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0