IT change management proceskoordinator – hold styr på ændringerne i vores IT-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du arbejde hands-on med vores change management proces og sørge for at vi følger den, når vi skal igangsætte ændringer i vores IT-løsninger? Så bliv en del af det helt nye team i vores IT Operations and Support Center, hvor gode kolleger glæder sig til at byde dig velkommen til en fleksibel arbejdsplads midt i den grønne omstilling.”Du gør en stor forskel for dine kolleger, når du hjælper dem med at få igangsat de ændringer, de har planlagt. Kort sagt bliver du bindeleddet mellem teknikerne, processerne og vores kontrolcenter,” fortæller agile people leader Bent Sten Jakobsen.Velkommen til Response and Service OperationsPå kontoret i Fredericia bliver du en del af vores IT Operations and Support Center. Her indgår du i Respons and Service Operations, et helt nyt driftsteam bestående af 6 kolleger, der sammen varetager vores operationelle processer, som sikrer en stabil IT-drift på tværs af Energinet. Det er også os, der står klar, hvis noget brænder sammen.Vi byder velkommen til et godt arbejdsmiljø med stort fokus på onboarding. Dine nye kolleger kommer med masser af erfaring fra forskellige produktområder, og du kan være sikker på at blive hjulpet godt fra start.”Det er virkelig et godt team med fantastiske kolleger. De dækker ind for hinanden, sparrer om tingene og ser det som en fælles opgave at sikre en stabil og effektiv IT-drift,” uddyber Bent.Du sikrer, at processen bliver fulgt, og guider teknikerneSammen med en erfaren kollega bliver du ansvarlig for vores change management-proces. Helt konkret betyder det, at du med udgangspunkt i ITIL-frameworket holder styr på alle ændringer i vores IT-løsninger. Dvs., at du gennemgår ændringerne, tjekker om det hænger sammen og holder styr på, om processen bliver fulgt. Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du:
  • gennemgår alle aspekter af change management-processen – godkendelse, afvisning, opfølgning, sikre koordinering m.m.
  • faciliterer Change Advisory Board-møder, hvor ændringer gennemgås og sparres om
  • deltager i møder med kontrolcenteret for at vurdere, om ændringer kan implementeres
  • varetager kontakt og dialog med eksterne leverandører, interne teknikere, ledelse m.fl.
  • følger op på ændringer, der ikke er implementeret.
  • Derudover får du også mulighed for at byde ind med dine ideer, fx til hvordan vi kan forbedre vores change management-proces, sammen med et andet team, der har fokus på udvikling og modning af vores processer.Procesforståelse samt gode samarbejds- og kommunikationsevnerDer er flere indgangsvinkler til rollen – men det vigtigste er, at du forstår IT-processer, og at du kan se dig selv i en driftsrolle, hvor du er den, der sikrer fremdriften og implementeringen af forandringer. Derfor skal du selvfølgelig også have gode kommunikationsevner, så du får alle med ombord. Ligesom det er vigtigt, at du er god til at samarbejde på tværs, da du får en bred kontaktflade til kolleger fra hele organisationen. Derudover forestiller vi os, at du:
  • kender til drift af lignende opgaver og har gerne erfaring med IT change management-processer
  • har erfaring fra en større organisation
  • har en god IT-forståelse – og er du ITIL-certificeret, eller har du kendskab til ITIL-processer, er det en fordel
  • hurtigt kan sætte dit ind i nye systemer – og har du kendskab til ServiceNow eller lignende service management-systemer, er det et plus.
  • Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 19. juni 2023.Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte agile people leader Bent Sten Jakobsen på telefon +45 23 28 82 37, eller product owner Michael C. Andersen på telefon +45 20 29 32 74.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Mandag den 19. juni 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Christiansfeld

      Fri kontakt
      Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
      • Øvrige
      • Christiansfeld
      Få mere info
    • Øvrige i Billund

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
      • Øvrige
      • Billund
      Få mere info
    • Øvrige (vikar) i Fredericia

      Har du lyst til at arbejde på et plejehjem, hvor vi lægger vægt på pleje og omsorg ud fra den enkeltes borgers ønsker og behov med respekt for den måde, den ældre har levet sit liv?Så får du nu e..
      • Øvrige
      • Fredericia
      Få mere info