Er du nysgerrig på Psykiatrien og vil du udvikle dig i raketfart som læge? [xxxxx] og Psykiatri...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du på udkig efter din næste ansættelse som læge og er du nysgerrig på mulighederne efter bøgerne? Så kunne en introduktionsstilling med fokus på den gode uddannelse og på tværs af Regioner – men stadig nær KBH - være noget for dig.

Jobindhold og dine arbejdsopgaver
Som introduktionslæge hos os får du en bred erfaring med, hvad hverdagen rummer som psykiater. Det gælder både de akutte indlæggelser og forløb, hvor patienten skal gribes midt i en kaotisk og voldsom livssituation men også de længerevarende indlæggelser, hvor vi udvikler stabile og trygge relationer til patienterne. Derudover kan du opleve retspsykiatrien, ældrepsykiatrien og et fokusophold hos Sexologisk Klinik.

Ud over vagterne bliver du oplært i ECT og i at gå stuegang på det integrerede, lukkede eller åbne afsnit, som du er tilknyttet. Vi sørger for et knaldgodt og trygt undervisningsprogram til dig med fast morgenundervisning – både PCG og PsykØst har særdeles aktive og engagerede professorer.

YL-gruppen er en blandet skare af I-læger, H-læger (Psykiatri, Neurologi, Almen Medicin) – vi har i hverdagene medicinstuderende til at hjælpe med at dække Skadestuen. Skadestuen er fælles vagt med vagthold fra Børn og Unge-psykiatrisk afdeling.

Vi prioriterer deltagelse i grundkursus i psykoterapi, og opstart af terapeutisk forløb, som kan være en fordel i senere uddannelsesforløb – PsykØst er især stærke ift. supervisorer i Psykodynamisk retning. Har du særlige ønsker tager vi udgangspunkt i disse for at sikre dig et vellykket uddannelsesforløb.

5 gode grunde til, at du skal søge introduktionsstilling hos os

  1. Du får grundig og udviklende undervisning for læger. Bl.a. klinikker og psykopatologiske og psykofarmakologiske workshops med vores professorer.
  2. Du får mulighed for virkelig at styrke dine færdigheder inden for psykopatologi, psykofarmakologi, ECT og akut psykiatri.
  3. Du får Bedside-undervisning og struktureret klinisk supervision!
  4. Du får faglig backup: Via tæt samarbejde med speciallæger der dækker speciallæge-i-front-vagter (PCG) eller bagvagter/beredskabsvagter.
  5. Du får fede muligheder for at blive introduceret til og danne netværk i forskningen.

Vi har høj faglighed i centrum med et godt samspil mellem forskning og klinik og med respekt og professionel omsorg for patienten. Som uklassificeret reservelæge hos os vil du opleve et fagligt udfordrende, inspirerende og dynamisk læringsmiljø med engagerede kolleger, hvor arbejdsmiljøet prioriteres højt.

Hvorfor skal du vælge psykiatrien?
Psykiatri er spændende, komplekst og rummer både psykopatologi, psykofarmakologi, jura, et godt arbejdsmiljø og masser af muligheder for forskning! Og hør bare, hvad introduktionslæge, Louise, siger om, hvorfor hun valgte specialet på Psykiatrisk Center Glostrup (PCG):

”Hverdagen som I-læge på PCG er spændende og udfordrende. Der er mulighed for både at arbejde med den akutte psykiatri på Nordstjernevej og arbejde med mere langtidsindlagte patienter på Brøndbyøstervej. PCG er et forskningscenter, hvilket bl.a. betyder, at undervisning og supervision er i fokus. Der bliver afholdt undervisnings-temadage hver anden uge, og som nyt tiltag samrating med Hamilton-interviews. Også sammenholdet blandt yngre læger er godt, og der er en grundlæggende indstilling om, at man hjælper hinanden.”

Eller hør hvad I-læge, Maria, kan fortælle om fordelene ved at have en I-stilling på PCG:

”Der er altid god mulighed for sparring med bagvagt og mere erfarne kollegaer i både dagvagt og aftenvagt. Derudover er der en SIF-vagt (speciallæge i front), som ikke har egne patienter men kun superviserer yngre læger i aftenvagter. Det giver både tryghed og mulighed for udvikling af kompetencer. Man står aldrig alene om komplicerede beslutninger. Man har god variation i hverdagen, god oplæring og god mulighed for spændende kurser. Og udover det faglige er mødetiderne en stor fordel med familie med børn i institution, overenskomsten bliver overholdt ift. hviletider på aftenvagter, og der er god stemning blandt yngre læger og til konferencer.”

Se desuden, hvad der tiltrak og fastholdt Cheflæge Nicolas (Psykiatrien Øst) til Psykiatrien her.

Lyder alt dette som en udfordring, der er noget for dig?

↓ Så læs videre ↓

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse efter aftale. Dit tjenestested er fordelt med 6 måneder ad gangen for at sikre, at du får en bred introduktion til, hvad specialet rummer.

Derudover vil du indgå i vagtforpligtelse på en af vores døgnmatrikler, dog med mulighed for vagter på begge matrikler iht. gældende overenskomst. Du vil altid kende dit tjenestested 4 uger i forvejen.

Dit arbejdssted bliver i Psykiatrien Øst på Smedegade 16, 4000 Roskilde og i et af Psykiatrisk Center Glostrups sengematrikler, som ligger på henholdsvis Nordstjernevej 27, 2600 Glostrup og Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndby.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve 3 eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Er du blevet nysgerrig?
Vi glæder os meget til at høre fra dig og lære dig bedre at kende!

Søg stillingen via linket senest d. 21. marts 2023. Upload CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Søg allerede i dag – vi afholder samtaler løbende!

Hvis du har spørgsmål, vil vide mere om stillingen eller kunne tænke dig en rundvisning og en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Louise Turgut på [email protected] eller Cheflæge Nicolas Hansen på [email protected]

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri på vores hjemmeside og blive klogere på RHP som arbejdsplads på Job i Psykiatrien, samt Region Sjælland Psykiatris hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i Glostrup

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Læge
    • Glostrup
    Få mere info
  • Læge i Glostrup

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Læge
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 5
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 7