Maskinmestre eller lignende til Den Regionale Sterilcentral

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Verdens mest automatiserede sterilcentral søger maskinmester

Brænder du for indkøring, idriftsættelse og vedligehold? Har du en videregående teknisk uddannelse, og vil du være med til at sikre kvalitet og vedligehold i to højt automatiserede sterilcentraler?

Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen

Du får en varieret hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer samt et selvstændigt og afvekslende job i en organisation i rivende udvikling og med gode udviklings- og specialiseringsmuligheder. Du bliver en del af en organisation, som er under opstart, og hvor vi er åbne for nytænkning for at kunne imødekomme fremtidens krav til kvalitet og effektivitet. Ligeledes vil projektledelse og styring af opgaver, udført af eksterne såvel som interne medarbejdere, kunne blive aktuelt.

Som vores idriftsættelsesmedarbejder vil du få en nøglerolle i det daglige arbejde med at indkøre produktionsapparatet og oprette drift og vedligeholdsplaner til dette, herunder kontrollere at al dokumentation til anlægget er fyldestgørende og i overensstemmelse med den kontrakt, der er indgået med leverandørerne.

Du vil blive en del af et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og få en stor rolle i forbindelse med overdragelsesforretningen af procesudstyr og MHE (materials handling equipment). Du vil også komme til at deltage i udarbejdelse af vedligeholdsplaner og kvalitetssikring i samarbejde med teknikerne, så både nuværende og fremtidige teknikere er klar til at overtage de nye installationer og apparater. Du kommer til at yde intern rådgivning og agere sparringspartner over for kollegaer på tværs af organisationen.

Desuden skal du:

  • Indgå i en lille gruppe af tværfaglige teknikere, som skal koncentrere sig om opstart og indkøring af produktionsudstyr og systemer, daglige test mm.
  • Arbejde tæt sammen med sterilcentralens medarbejdere i produktion og ledelse, vores lokale systemsupport samt holde kontakt til og samarbejde med Center for Ejendommes ledelse og medarbejdere, da de er ansvarlige for levering af ”Utilities” såsom el, vand, varme, trykluft etc.
  • Deltage i implementering af nyt vedligeholdssystem (Dalux) og arbejde målrettet med at implementere grundigt forebyggende vedligehold
  • Løse arbejdsopgaver, som vil være en blanding af ”hands-on” og opgaver, som kræver en mere teoretisk tilgang, og som skal løses i samarbejde med de lokale brugere, hvilket stiller høje krav til samarbejde og kommunikation
  • Kontraktstyre i forbindelse med eksterne servicekontrakter
  • Deltage i ansættelsesprocessen af nye teknikere, som skal forestå drift og vedligehold

Vi forestiller os, at du har:

  • En uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, ingeniør eller lignende
  • Erfaring med og interesse for planlagt og forebyggende vedligehold
  • Erfaring med sterilproduktion, GMP-regler eller erfaring fra farmaceutisk produktion
  • Erfaring med og interesse for el-arbejde, automatik og mekanik
  • Erfaring med og interesse for overvågning og fejlsøgning via CTS
  • Sans for service og kundekontakt

Hvis du er nyuddannet, er det absolut ingen hindring, blot du er klar til at lære nyt og indgå i en organisation med masser af spændende udfordringer.

Personligt forventer vi, at du har:

  • Evne til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Evne til at skabe systematik og struktur i arbejdet
  • Lyst til at arbejde i en stor og travl virksomhed
  • Lyst til at læse, skrive og stille krav til dokumentation samt brugervejledninger

Du er desuden vant til at benytte mange forskellige it-værktøjer og administrere data. Du mestrer Office-pakken, og du kan hurtigt tillære dig nye systemer.

Om os

Den Regionale Sterilcentral består af to matrikler, hvor den ene er placeret på Rigshospitalet og den anden på Herlev Hospital. De to matrikler skal i fremtiden forsyne regionens hospitaler med sterile kirurgiske instrumenter og proceduresæt.

Den Regionale Sterilcentral har ansvaret for genbehandling af kirurgiske instrumenter, og det foregår i et samspil mellem manuelle og fuldautomatiske processer inkluderende robotteknologi, som til sammen gør, at Den Regionale Sterilcentral er den mest automatiserede sterilcentral i verden.

Den Regionale Sterilcentral er en del af Servicecentret, som arbejder med opgaver, der er tværgående for hospitalet. Vi er en arbejdsplads med en arbejdskultur, hvor troværdighed, ansvarlighed, professionalisme og trivsel er værdier, som vi sætter højt.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med fast dagarbejde. Enkelte arbejdsopgaver uden for normal arbejdstid vil dog kunne forekomme. Deltagelse i hjemmevagtsordning efter endt oplæring kan forventes.

Ansættelsen finder organisatorisk sted under Servicecentret, Rigshospitalet. Som maskinmester refererer du til den tekniske funktionsleder for Den Regionale Sterilcentral i både implementering og drift.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsfrist er den 24. marts 2023 med start hurtigst muligt.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • funktionsleder Anita Madsen tlf. 5163 7955

eller

  • maskinmester Saman Khafaji tlf. 2045 2271


Du kan læse mere om Den Regionale Sterilcentral her:

https://www.rigshospitalet.dk/nythospitalblegdamsvej/projektet/det-bygger-vi/Sider/parkeringshus-og-sterilcentral.aspx

og her:

https://www.herlevhospital.dk/nythospitalherlev/Projektet/regional-sterilcentral/Sider/default.aspx

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Glostrup
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Vi søgere en dygtig gummigedsfører. LUBI job søger på vegne af kunde, en dygtig gummigedsføre til Amager. Som er passioneret omkring maskiner og har du lyst til at arbejde, med alsidige opgaver i..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører med GMP erfaring Vi har mange vikariater inden for Life Science industrien, hvor der er behov for operatører til pakkerierne. DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER Operatør..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7
26. marts 2024 7