Sales Support & Project Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Har du erfaring som Sales Support og et ønske om at udvikle dig i en global salgsorganisation i fødevarebranchen? Brænder du for at arbejde med salgsprocesser, præsentationsmaterialer og at yde den bedste service til dine kolleger rundt om i verden? Hvis ja, så er du måske vores nye ”heartworking” kollega på Palsgaard.

Vi har travlt med både salg og produktionsudvidelser, og vi ønsker derfor at udvide vores salgsorganisation med en struktureret og selvstændig Sales Support, der vil være med til at videreudvikle vores afdeling ift. procesoptimering, projektstyring og kommunikation i tæt samarbejde med resten af teamet.

Stillingen er placeret i Juelsminde med reference til Sales Support Teamleder, Charlotte Elmose, som du vil få et tæt samarbejde med i relation til projektopgaver. Vi er 4 kolleger i Sales Support teamet i Danmark, der vægter det faglige fællesskab højt og har en uformel omgangstone i det daglige. Vi sikrer dig et godt onboarding-forløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne. Der er ligeledes gode muligheder for fleksibilitet og hjemmearbejde.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Generel support i alle salgsprocesser, herunder backup til Teamleder ift. opgaver
  • Udarbejde pristilbud i samarbejde med sælger
  • Håndtering af salgskontrakter og aftaler i samarbejde med sælger
  • Opfølgning på provisioner
  • Udarbejdelse og ajourføring af lister til indrapportering af kundesegmenter
  • Registrere kundeforespørgsler og questionnaires i CRM
  • Udarbejde relevante præsentationsmaterialer
  • Opdatering af stamdata og sikring af GDPR-processer
  • Koordinering af events, seminarer og besøg, herunder VISA-ansøgninger
  • Deltage og supportere i projekter i samarbejde med Teamleder

Kandidatprofil:

Vejen til denne stilling kan være mange, og som udgangspunkt har du en relevant uddannelse og god erfaring med sales support fra en global virksomhed – gerne inden for fødevareindustrien, men det er ikke et krav.

Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, særligt Excel og PowerPoint, og har du kendskab til PowerBi er det en fordel. Generelt er det vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer, da vi står overfor at implementere nyt ERP-system (D365) og løbende arbejder med optimering og digitalisering af vores processer. Du er dygtig til at uddrage essensen af de vigtigste punkter fra møder eller diskussioner og få indholdet struktureret i enkle overblik i f.eks. PowerPoint eller Excel.

Stillingen forudsætter flair og interesse for international handel samt kommerciel forståelse. Vi vægter højt, at du trives med at have mange opgaver i gang samtidig, kan forholde dig kritisk til tingene samtidig med, at du tør udfordre status quo.

Vigtigst for os er det, at du er en fleksibel teamplayer, der med energi og gå-på-mod er klar på at udvikle vores afdeling i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover er det afgørende, at du er rutineret i at varetage opgaver selvstændigt med øje for detaljen, da du vil få ansvar for dine egne områder i teamet både i forhold til kunder, projekter og support.

Vi er en global virksomhed, så stillingen forudsætter, at du mestrer dansk og engelsk på forhandlingsniveau – tysk vil ligeledes være en stor fordel.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Vi glæder os til at høre fra dig:

Lyder stillingen som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet vores nye kollega. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Charlotte Elmose, tlf. nr. +45 6197 1027.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, dyrefoder og kosmetik. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnåede CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder, bl.a. Nexus A/S, i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 400 medarbejdere og ca. 300 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Har du erfaring indenfor Sales Support eller Customer Service og et ønske om at udvikle dig i en global salgsorganisation i fødevarebranchen? Brænder du for at arbejde med salgsprocesser og yde den..
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1