1st Line Supportkonsulent til support af international kunde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du erfaring med brugersupport, og er du udstyret med både et hjælper- og et detektiv-gen? Har du flair for software, og kan du sætte dig ind i en kundes forretningsmæssige behov? Og har du lyst til at arbejde med verdensklasseprodukter i et internationalt miljø blandt branchens bedste og gladeste kolleger?

Så er det dig, vi leder efter til vores Services-afdeling i cBrain i Nordhavn!

cBrain leverer det forretningskritiske system, F2, der benyttes i størstedelen af Danmarks ministerier og departementer samt i mange af landets styrelser. Da cBrains forretning i udlandet vokser, deltager vi også i mange spændende aktiviteter med kunder i udlandet. Og som dagligt ankepunkt for aktiviteterne med en af vores højt profilerede udenlandske kunder, en myndighed i De Arabiske Emirater, søger vi nu en Supportkonsulent.

Hverdagen i din nye afdeling

Du bliver en del af cBrains Services-afdeling. Vores overordnede opgave er at hjælpe cBrains kunder med daglig drift af deres systemer samt sikre, at de får fuldt udbytte af deres samarbejde med cBrain.

I dit arbejde kommer du til at have et ben i både cBrains Support- og Consulting-enhed. Dine primære opgaver vil være:

  • At assistere kunden og kundens brugere med daglige problemer, deres brugere oplever under den daglige brug af cBrains løsning. I de tilfælde, hvor du ikke selv kan løse kundens problem, vil det være din opgave at samle relevant information og give opgaven videre til tekniske teams hos kunden eller til kolleger i cBrain.

  • At opbygge og vedligeholde et overblik over driftsudfordringer, så du sammen med kundekonsulenter og de tekniske teams kan vurdere behovet for forbedringer til kundens system.

  • Løbende forbedre og effektivisere 1st line-processen, så vi gradvist leverer en (endnu) bedre og (endnu) mere effektiv service til kunden


Ovenstående opgaver kommer du ikke til at løse alene. Du bliver del af et team bestående af kundekonsulenter og 1st, 2nd og 3rd line supportteams, som alle deltager i cBrains aktiviteter rettet mod denne kunde.

  • I rollen som Supportkonsulent ser vi gerne, at:

  • Du har erfaring med brugersupport og nyder rollen som kundens redningskrans

  • Du er struktureret og tænker i smartere løsninger i dit daglige arbejde

  • Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

  • Du skal have lyst til at arbejde internationalt og med andre kulturer


På sigt forventer vi desuden, at du gradvist:

  • Bliver cBrains specialist, når det gælder den specifikke kundeløsning og de forretningsbehov, løsningen understøtter

  • Effektiviserer og systematiserer de daglige opgaver; herunder processer og anvendelse af skabeloner til besvarelse af typiske kundehenvendelser


Til gengæld tilbyder vi dig en spændende stilling, hvor du bliver en del af et team, der arbejder tæt sammen for dagligt at hjælpe hinanden med at hjælpe vores kunder. Stillingen giver gode muligheder for at lære cBrains processer, produkter, kunder og forretning at kende – og udgør således et solidt fundament for en spændende karriere hos cBrain.

Bliv en del af en social vækstvirksomhed med fokus på FNs verdensmål

I cBrain har vi en uformel arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt, samtidigt med at vi er både ambitiøse og professionelle. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og deler en passion for både software og de vigtige verdensmål, cBrains aktiviteter understøtter.

Udover at få branchens muligvis bedste kollegaer, så flyttede vi i 2022 ind i et nyt domicil i Nordhavn med udsigt til vandet. I disse nye omgivelser møder du hver dag ind i flotte, nyrenoverede lokaler til duften af hjemmelavet mad i vores bistro. Vi har prioriteret inspirerende faciliteter, der inviterer til kreativ udfoldelse for ikke at nævne fitnessfaciliteter, hvor du kan få pulsen op efter en produktiv arbejdsdag.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Mørk, Services Director på [email protected].

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi indkalder kandidater til samtale løbende - men vi venter naturligvis på den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. april 2024 52
24. april 2024 51
23. april 2024 49
22. april 2024 49
21. april 2024 50
20. april 2024 51
19. april 2024 50
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 57
11. april 2024 53
10. april 2024 48
9. april 2024 49
8. april 2024 47
7. april 2024 46
6. april 2024 48
5. april 2024 47
4. april 2024 50
3. april 2024 47
2. april 2024 50
1. april 2024 55
31. marts 2024 58
30. marts 2024 61
29. marts 2024 58
28. marts 2024 59
27. marts 2024 58
26. marts 2024 54