Faglig koordinator til sundhedsfremme og Genoptræning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du god til at se muligheder, finde løsningerne og få enderne til at mødes?
- Så er du måske vores nye faglige koordinator?

Vi søger en ergoterapeut eller fysioterapeut til stillingen som faglig koordinator i Sundhedsfremme og Genoptræning i Herlev Kommune.

Som faglig koordinator i Sundhedsfremme og Genoptræning varetager du en nøglefunktion i afdelingen, med tovholderfunktioner i koordinering og udvikling af den daglige drift.

Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor der indimellem skal improviseres og jævnligt justeres i planerne. Vores mål er en stabil drift med et højt fagligt niveau i udførsel af opgaverne. Derudover må det gerne være sjovt at gå på arbejde, så nærvær og trivsel har også en høj prioritet.

Sikring af kvalitet og udvikling anser vi som en del af den daglige drift. Det er derfor vigtigt for os, at medarbejderne er en integreret del af udviklings- og implementeringsprocesser, og at den faglige koordinator indtager rollen som facilitator og tovholder. Vi arbejder ofte efter forbedringsmodellens principper og skaber læring og udvikling igennem prøvehandlinger.
Vi har et kontinuerligt fokus på inddragelse, implementering og afdækning af nyeste viden, best practice eller fornuftige løsninger. Det er vigtigt for os, at der er en realistisk balance imellem evidensbaseret praksis og en fornuftig brug af afdelingens ressourcer. Her indtager den faglige koordinator en central rolle.

Af andre opgaver i stillingen i 2023 kan nævnes
  • Udvikle overblik over kompetenceudvikling og -udviklingsbehov i afdeling.
  • Udvikling og vedligehold af brugen af velfærdsteknologier i den daglige drift
  • Tværfagligt samarbejde om tilbuddet på de midlertidige pladser
  • Blive klogere på vores rolle i ”det nære sundhedsvæsen”


Dine kompetencer:
Du skal have en bred erfaring fra genoptræningsområdet og gerne en akademisk overbygning og kunne se dig selv i et tværfagligt samarbejde med både terapeuter, andre faggrupper og andre afdelinger.

ca. 30 % af stillingen er berammet til at indgå i den daglige drift, med de terapeutfaglige kompetencer du nu besidder. Du skal være klar til at kunne springe til, når der er brug for en hjælpende hånd eller kunne dække opgaver i forbindelse med ferie og sygdom. Samtidig skal du kunne være i krydsfeltet mellem mange borgernære opgaver og en prioritering af den daglige koordinering og faglige udvikling, som er prioriteret ud fra vores udviklingsplan

Du skal endvidere kunne navigere i en hverdag, hvor det forventes, at du tager det kliniske lederskab uden at have personaleledelse.

Vi tilbyder:
  • Et dygtigt og engageret team, bestående af ca. 30 kolleger
  • Stor indflydelse på egen hverdag og den afdeling, du arbejder i.
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på, og giver mulighed for, faglig og personlig udvikling igennem intern- og ekstern undervisning, sparring og faglige diskussioner.
  • Gode muligheder for at præge udviklingen i egne opgaver
  • En god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen


Lidt om afdelingen:
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af Sundhed og Rehabilitering i Herlev Kommune. Vi består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 11 ergoterapeuter, 15 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Derudover er der ansat en faglig koordinator, en hjerneskadekoordinator samt en klinisk underviser i fysioterapi.

Vi varetager genoptræning efter Sundhedslovens §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser. Derudover varetager vi den sundhedsfremmende indsats i Herlev Kommune.

I Herlev Kommune arbejder vi ud fra en vision om at borgeren er ”kaptajn i eget liv”. Det betyder, at vi bestræber os på at inddrage borgeren mest muligt i planlægning og udførsel af forløbet. Samtidig har vi en forventning om, at borgeren deltager aktivt i den genoptræning vi tilbyder. Det gør vi med udgangspunkt i et aktivt fokus, hvor borgerne forventes at tage ejerskab for deres forløb, der i høj grad skal tilrettelægges så det kan foregå som en naturlig del af borgernes hverdag. Det vil sige, at det i løbet af et genoptræningsforløb skal vurderes om det træningsbehov borgeren har, kan varetages på anden vis end vi traditionelt har gjort det, f.eks. i eksisterende foreninger eller andre frivillige tilbud.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 4452 6268 eller 5144 1895. Her kan ligeledes rekvireres en funktionsbeskrivelse til stillingen.

Stillingen er på 35-37 timer/ugen og til besættelse 1. maj eller snarest derefter.

Vi oplever desværre at vores automatisk generede mails kan have en tendens til at havne i spam-filteret hos modtageren, så hvis du ikke har hørt fra os, kan mailen måske findes der.

Ansøgningsfristen er 10. april 2023. Ansættelsessamtale forventes afholdt i løbet af uge 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info