Sagsbehandlere med flair for formidling og detaljer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du en juridisk og/eller regnskabsmæssig uddannelse, er du finansøkonom eller har du en professionsbachelor med fokus på skat eller offentlig administration? Ønsker du en god balance mellem arbejde og fritid på en arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for fleksibel arbejdstilrettelæggelse og kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende og ambitiøst team? Så er det dig vi søger.

Dit arbejde danner basis for den rette afgørelse
Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Skatteministeriet. Vores hovedopgave er at sikre kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager på motor-, vurderings- og skatteområdet.

I 3. og 14. kontor beskæftiger vi os med klager over værdiansættelse af motorkøretøjer samt fastsættelse af registreringsafgifter, og vi søger nu flere kolleger til vores gode kontorer.

Hos os kommer du til at forberede klagesager i forbindelse med ovenstående. Dit arbejde har stor betydning, fordi det danner basis for den rette afgørelse enten i Landsskatteretten eller i et motorankenævn.

Du kommer til at arbejde med værdiansættelse af motorkøretøjer, hvor du vil blive yderligere specialiseret inden for bestemte bilmærker og områder som fx campere, veteranbiler og motorcykler. Du kan også komme til at arbejde med registreringsafgifter. Disse sager omhandler bl.a. selve afgiftsberegningen, prøveplader og indregistrering af køretøjer mv. Du vil således komme til at arbejde som specialist inden for et særligt fagområde samtidigt med, at du oparbejder generelle kompetencer inden for den juridiske metode.

Hvilken af de ovenstående opgaver du kommer til at varetage, tager vi en dialog med dig om ud fra dine erfaringer, kompetencer og præferencer. De sager du hhv. får tildelt samt byder ind på, kommer til at afspejle dit kompetenceniveau og vil i takt med din kompetenceudvikling stige i kompleksitet.

Sagsbehandling med fokus på detaljer og formidling
Vi har sager af forskellig kompleksitet, og derfor søger vi både dig, der kommer med erfaring, eller dig der er nyuddannet og evt. har erfaring med sagsbehandling igennem et studiejob.

Du er måske uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller finansøkonom eller har en uddannelsesmæssig baggrund som fx professionsbachelor i skat eller offentlig administration.

Vi kan både bruge kolleger, der ønsker at arbejde fuldtid og kolleger, som ønsker et mindre antal timer.

Da du kommer til at arbejde med komplekse sager med stort fokus på kvaliteten, er det nødvendigt, at du har et godt øje for detaljer, og at du motiveres af at fordybe dig i dine opgaver. Idet målstyring og fremdrift også er en del af vores hverdag, er det dog ligeledes vigtigt, at du har en god fornemmelse for den rette balance mellem kvalitet og effektivitet.

Derudover har du gode kommunikative evner og flair for formidling, der gør dig i stand til at kommunikere i et sprog, som borgere og virksomheder forstår.

Har du erfaring inden for fagområdet med værdiansættelse af motorkøretøjer og/eller registreringsafgifter, herunder brugen af Motorregistret og Bilinfo, er det en fordel, men ikke noget krav.

Stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din arbejdstid
Du bliver en del af Skatteankestyrelsens 3. eller 14. kontor, hvor vi pt. er 20-22 medarbejdere i hvert kontor. Vi Har et meget tæt samarbejde i hverdagen, med fælles fagmøder mv.

Vi tilbyder dig:

  • en spændende stilling, hvor du får muligheden for at specialisere dig
  • muligheden for god balance mellem arbejde og fritid, hvor du får stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din arbejdstid
  • at blive en del af fællesskabet i kontoret, hvor du vil møde engagerede kolleger, der alle bidrager til at vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • nærværende og inddragende personaleledere.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter senest 20. marts 2023 via linket "søg stillingen".

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 3. kontor Winni Juul Sørensen på e-mail [email protected] eller på telefon 3376 2444 eller kontorchef for 14. kontor Merete Søgaard på e-mail [email protected] eller på telefon 3376 0218.

Første samtale forventes afholdt d. 23. og 24. marts eller løbende. Imellem første og anden samtale kan der indgå test, der anvendes som dialogværktøj på anden samtale, som afholdes d. 29. marts.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet

Tiltrædelse forventes pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Glarmestervej 4, 8600 Silkeborg.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Silkeborg
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs