Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger studentermedhjælper til Almene Boliger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger studentermedhjælper til Almene Boliger

Er du nysgerrig på arbejdet i et ministerium, de politiske processer og dét at betjene en minister? Er du en dygtig studerende, og har du lyst til at bidrage til arbejdet med at forbedre det danske boligmarked og til at skabe blandede byer og levende landdistrikter med et varieret udbud af billige, sunde og klimavenlige boliger, så hele befolkningen kan bo godt? Så er det måske dig vi leder efter.

Dig
Du er godt i gang med din samfundsvidenskabslige uddannelse, og har gerne mindst 1,5 år tilbage af dine studier. Du interesserer dig for det politiske system og for boligområdet og har lyst til at prøver kræfter med arbejdet i en politisk styret organisation.

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant bachelor eller kandidatuddannelse, eksempelvis inden for det samfundsvidenskabelige område

  • Har en god politisk forståelse

  • Er ansvarsbevidst, engageret og initiativrig

  • Har gode kommunikationsevner

  • Er fagligt dygtig

  • Det er desuden en fordel hvis du ergod til Excel og PowerPoint


Stillingen
Du bliver en del af ministeriets kontor for Almene Boliger i Boligafdelingen. I Almene Boliger arbejder vi især med den almene boligsektor, men også mere overordnet med boligmarkedet og boligpolitik. Arbejdsområderne spænder bredt fra den generelle udarbejdelse af lovgivningen i den almene boligsektor, arbejdet med bekæmpelse af parallelsamfund til udviklingen af blandede byer med billige boliger. Kontoret har derfor en bred portefølje af opgaver og sagsområder, der alle - på den ene eller anden måde - berører rigtig mange danskere. Gennem jobbet vil du få et dybdegående kendskab til arbejdet i et departement og mere konkret den almene boligsektor og udfordringerne på området.

I jobbet vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af både kontor- og ministersvar til borgere, politikere mv.

  • Bistå med udarbejdelse af analyser, rapporter, præsentationer mv.

  • Bistå med sekretariatsbetjening af regeringens ghettorepræsentanter

  • Diverse ad hoc opgaver, fx bistå med at arrangere det årlige topmøde om bekæmpelse af parallelsamfund og med faglige/sociale arrangementer for dine kollegaer i kontoret og afdelingen


Du vil skulle løse dine opgaver med hjælp fra og i samarbejde med 10 dygtige og dedikerede kollegaer.

Vi lægger vægt på et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, grin og en god diskussion. Vi går op i, at vi skal kunne balancere familieliv og arbejde. Derfor har du også mulighed for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for især de udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Endvidere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem Finansministeriet og HK Stat. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen med stor fleksibilitet i eksamensperioder.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner, og arbejds­­stedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Katarina Bruun Veljkovic Michelsen på tlf. 7228 2474 eller på [email protected]

Sådan søger du
Send din ansøgning, dit CV og kopi af eksamensdokumentation til os så hurtigt som muligt digitalt via stillingsopslaget på www.sm.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag den 22. marts 2023, kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler i begyndelsen af uge 13.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1