SDFI søger to studentermedhjælpere til arbejdet med udvikling og formidling af data til [xxxxx]sikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Du har mulighed for at bidrage til at skabe datagrundlaget til Klimasikring af Danmark.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) søger to geofaglige studentermedhjælpere, der brænder for at arbejde med data og it-løsninger, der kan understøtte en bæredygtig samfundsudvikling i et Klima under forandring. Du skal have lyst til at lære samt bruge din geofaglige viden til at hjælpe os med at styrke det hydrologiske datagrundlag, der anvendes til Klimasikring af Danmark. Vores data og infrastruktur bruges af en bred vifte af anvendere fra den kommunale planlægger og vandforvalter til private rådgivere.

Du vil blive knyttet til Kontor for Jordobservationer, hvor du vil komme til at indgå i samarbejde med udviklere og anvendere om data og it-løsninger til håndtering af vand. Det er derfor en fordel, hvis din uddannelse og dine interesser omhandler brugen af geodata til Klimatilpasning og vandforvaltning.

Dine opgaver
Vi søger specifikt to studentermedhjælpere.

Profil til brugertest og kommunikation om data til Klimatilpasning

Som studentermedhjælper til brugertest og kommunikation om data til Klimatilpasning, tilknyttes du arbejdet med drift og videreudvikling af det Hydrologiske Informations- og Prognosesystem HIP (https://hipdata.dk).

Aktiviteter indebærer:

  • Brugertest af HIP, samt mindre opgavebeskrivelser
  • Formidling i forbindelse med konsolidering og videreudvikling af HIP, herunder udarbejdelse af nyheder.


  • Du må gerne have en bredt funderet interesse for anvendelse og formidling af data til Klimatilpasning og håndtering af vand.

    Profil til opgaver med tværprofildata for vandløb til udvikling af bedre datagrundlag
    Som studentermedhjælper til arbejdet med tværprofildata for vandløb, tilknyttes du arbejdet med at udvikle et bedre datagrundlag, der kan anvendes til modellering og kortlægning af vandløbsoversvømmelser. Jobbet indebærer dialog med medarbejdere i kommuner for at hjælpe med indberetningen af tværprofildata, så de kan anvendes af SDFI og gøres tilgængelige for andre.

    Aktiviteter indebærer:

  • klargøring af tværprofildata, så de kan indbrændes i terrændata fra Danmarks Højdemodel.


  • Det er en fordel, hvis du har erfaring eller interesse for vandløbshydrologi og Geografiske Informationssystemer (GIS).

    Fælles for begge profiler er, at det forventes, at I løbende bidrager med diverse aktiviteter til understøttelse af kontorets drift.

    Om os
    Du kommer til at indgå i kontoret Jordobservation, som foruden det hydrologiske område, har ansvaret for at indsamle store datamængder ved brug af fly og satellit og producerer hvert år nogle af styrelsens mest populære data: flyfotos, skråfotos og Danmarks Højdemodel. Derudover indgår kontoret i flere større projekter i styrelsen såsom nykortlægning af Grønland og 3D-bymodeller. Kontoret består af 20 engagerede medarbejdere med en bred pallette af faglige profiler, erfaring og kompetencer.

    SDFI er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at anvende geodata mere effektivt og innovativt i den offentlige administration. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode.

    Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

    Løn- og ansættelsesvilkår
    I henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og HK.

    Arbejdstiden er 15 timer pr. uge i gennemsnit. Arbejdstiden planlægges under hensyntagen til dit studieskema, afleveringer, eksamener osv.

    Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

    Vi forventer, at du kan starte d. 11. april 2023 eller efter aftale.

    Spørgsmål

    Læs mere på www.sdfi.dk

    Følg os på LinkedIn


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • København NV
    • Tirsdag den 21. marts 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    18. april 2024 3
    17. april 2024 3
    16. april 2024 3
    15. april 2024 4
    14. april 2024 3
    13. april 2024 2
    12. april 2024 3
    11. april 2024 3
    10. april 2024 3
    9. april 2024 3
    8. april 2024 2
    7. april 2024 3
    6. april 2024 3
    5. april 2024 3
    4. april 2024 3
    3. april 2024 2
    2. april 2024 2
    1. april 2024 2
    31. marts 2024 2
    30. marts 2024 2
    29. marts 2024 2
    28. marts 2024 4
    27. marts 2024 4
    26. marts 2024 5
    25. marts 2024 4
    24. marts 2024 2
    23. marts 2024 1
    22. marts 2024 1
    21. marts 2024 1
    20. marts 2024 3
    19. marts 2024 3