SOSUMV søger en ny HR- og lønkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Trives du i et job hvor du har mange bolde i luften og en bred kontakt til medarbejdere på alle niveauer i organisationen? Har du lyst til at bidrage med dine erfaringer indenfor HR-området? Er du som person kommunikerende, god til at opbygge relationer og netværk og arbejder du struktureret – så bør du overveje at søge denne stilling i en organisation som er præget af et godt arbejdsmiljø med fagligt og menneskeligt fokus på vores elever. Du bliver i din funktion et centralt omdrejningspunkt for mange spændende HR-relaterede opgaver, herunder koordinator til vores eksterne lønadministration, opgaver ved ansættelser og afskedigelser, personalearrangementer, kompetenceudvikling, ledelsesunderstøttelse med nøgletal, planlægning af HR-årshjul og vidensopbygning omkring ferie, overenskomster og relevante faglige aftaler.

Du kommer til at varetage funktionen selvstændigt, men i tæt samarbejde med ledelse og lønadministration. Stillingen forudsætter erfaring med og lyst til at udvikle en relativt ny HR-funktion. Du vil derfor have stor indflydelse på at få beskrevet og konsolideret processer og arbejdsgange således, at du løbende kan varetage opgaverne struktureret og med overblik. Du vil løbende supplere din viden med relevante arbejdsforhold, arbejdstidsregler, ansættelsesvilkår og overenskomster. Efterhånden vil de administrative arbejdsgange fylde mindre og dit fokus vil rettes mod mere udadvendte opgaver som ledelsesunderstøttelse, formidling, sparring og rådgivning.

Om jobbet

Stillingen har tidligere været delt med andre funktioner, men vi har vurderet at det er nødvendigt med mere fokus på denne centrale funktion og at det derfor også er nødvendigt med erfaring indenfor HR-området. Stillingen er på 30 -32 timer ugentligt og indeholder en bred vifte af klassiske opgaver inden for løn- og personaleadministration på en statslig selvejende institution. Hovedvægten er lagt på administrative opgaver med rekruttering, ansættelseskontrakter, ferieregnskaber, overenskomstforhold og kompetenceudvikling.

Vi er en Social- og Sundhedsskole, der uddanner dygtige fagpersoner på velfærdsområdet inden for sundhed, pleje, omsorg og pædagogik. Hvis du ikke allerede kender til vores uddannelser, kommer du til det.

Du får et selvstændigt ansvar for at løse opgaver efter en periode med introduktion og sparring med en ekstern erfaren HR-konsulent som kender skolen og funktionen godt. Du kommer til at referere til skolens direktør og bliver en del af et staben tæt på ledelsen.

Vi tilbyder dig en stilling med rig mulighed for at præge opgavetilrettelæggelsen og har klare forventninger til dig om at arbejde opsøgende, fokuseret og grundigt. Det handler om håndtering af:

  • Udvikle og vedligeholde effektive arbejdsgange i HR-funktionen
  • Opbygge viden om overenskomstforhold – og lokale aftaler
  • Opbygge viden om ferieregler og ferieafvikling
  • Sagsbehandling ved rekruttering og udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Behandling af personalesager i samarbejde med afdelingsledere og uddannelseschefer
  • Vedligeholde personaleoplysninger i vores HR-system
  • Understøtte ledelsen med sygefraværsstatistikker og andre nøgletal
  • Koordinere og samarbejde med vores eksterne lønadministration
  • Refusionsansøgninger i samarbejde med lønadministrationen
  • Bidrage med planlægning af kompetenceudvikling og personalearrangementer
  • Bidrage med formidling, sparring og deltagelse i relevante møder og samtaler

Det kommer du med

Du har dine grundlæggende faglige kompetencer på plads, og kan f.eks. have en kontoruddannelse med speciale i løn- og personaleadministration, en professionsbachelor i offentlig administration eller anden videregående uddannelse. Du kan have opnået en betydelig og relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling på en uddannelsesinstitution, suppleret med stærke faglige og analytiske kompetencer og efteruddannelse.

Du besidder helt sikkert også solide it-kompetencer herunder brug af MS Office-pakken. Har du kendskab til Statens Lønsystem (SLS), Navision Stat, Innomate (HR), Evovia, Journalsystemer, og blanketflow-systemer vil det være særligt interessant for os.

Personlige egenskaber

Vi kigger særligt efter dig der:

  • arbejder selvstændigt, struktureret, nysgerrigt, analytiskreflekterende og systematisk
  • kan lide og anerkender betydningen af at arbejde sammen med forskellige faggrupper på tværs i organisationen for at skabe værdi og nå fælles mål
  • du har interesse for rollen som nøglemedarbejder på personaleområdet der selvstændigt og engageret samler trådene og følger op
  • er god til at formulere dig klart og let forståeligt
  • god til at aflæse organisationen, samarbejde og ”finde vej”

Det du bliver en del af

Af skolens stab, der består af 2-3 kompetente og hjælpsomme kollegaer, der dækker et stort arbejdsfelt inden for ledelsesinformation, kvalitet og databehandling, rekruttering og PR og markedsføring af vores uddannelser. Vi påskønner åbenhed, og respekt i gode relationer og tror på, ”at sammen er vi bedst” til at skabe værdi og trivsel. Vores hverdag er præget af stor selvstændig opgavevaretagelse, samspil, godt og travlt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast ansættelse på 30- 32 timer ugentlig. Løn- og ansættelsesforhold forhandles ud fra statens overenskomst og dine faglige kvalifikationer.

Dit tjenestested er med udgangspunkt på Gullestrupvej 10-12, 7400 Herning.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2023, eller snarest muligt.

Flere oplysninger

Kontakt direktør Inge Dolmer, tlf.: 25 19 24 01 eller mail [email protected] (send evt. sms, så ringer jeg tilbage)

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 20. marts 2023 kl. 12.00

Samtaler d. 22 og 23 marts.

Send din ansøgning

Du søger stillingen online via SOSU MV | Job

Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ’Uønsket post’.

På Social & Sundhedsskolen, Midt- og Vestjylland, har vi fokus på meningsfulde og involverende fællesskaber mellem både elever og kolleger. Disse tanker skal vi sætte i spil, når vi uddanner unge og voksne til en fremtid inden for social- og sundheds- samt det pædagogiske område.

I alt godt 150 medarbejdere bidrager hver dag til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 9
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 11
11. april 2024 11
10. april 2024 12
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 10
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9
26. marts 2024 8
25. marts 2024 8