HMDI Troelstrupgård søger pædagog til natur børnehaven med tiltrædelse d. 1. maj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Natur, udeliv og plads til udvikling:

HMDI Troelstrupgård er en selvejende institution i Faxe Kommune. Vi har højt til loftet og plads til store armbevægelser både inde og ude. Vi har 60 børn i vores børnehave og 140 større børn fordelt mellem vores fritidshjem og klubtilbud.

Troelstrupgård er en gammel bondegård i udkanten af Haslev. Her er vi omgivet af store grønne arealer med flere legepladser og masser af utæmmet natur. Vi har egen kælkebakke, dyrehold, bålhuse, ATV-bane, værksteder, lysstøberi, mudderkøkken og friluftsudstyr og så har vi skoven lige i baghave.

Vi vægter udeliv og aktiviteter der opstår i samspil med natur og vores dyr højt. Vi har 50 års traditioner og kultur med os, som både præger dagligdagen og vores ståsted som institution.

På Troelstrupgård har vi valgt at prioritere, at have vores egne busser. Det giver fleksibilitet i dagligdagen og vi kan give alle vores børnehavebørn en ugentlig tur-dag væk fra gården. Busser har ligeledes gjort det muligt, at fastholde vores årlige koloni i børnehaven og vores fritidshjem og klub.

Børnehavepædagog med selvindsigt og lyst til personlig udvikling:

Vi søger en uddannet pædagog der er mestre relationsarbejdet, kan sætte en retning på afdelingen og varetage opgaven som stueleder for vores største børnehavebørn. Har du erfaring med overgangen mellem børnehave og skole og kendskab til det stigende dokumentationskrav der også sniger sig ind i børnehaverne er det et kæmpe plus. Om du kommer fra en SFO, børnehave eller noget helt tredie er ikke så vigtigt.

Du skal trives med en aktiv hverdag hvor vi hellere løber lidt stærkere end vi aflyser og du skal have lyst til at blive en del af en personalegruppe og institution, der altid tænker udvikling og børnene først. På Troelstrupgård har vi 2023 startet et ambitiøst supervisionsforløb for hele personalegruppen. Du vil som medarbejder på Troelstrupgård modtager 5 timers supervision på et 6 ugers rul af ekstern superviser. Supervisionen tager udgangspunkt i vores dagligdag med de gruppedynamikker der altid er tilsteder og arbejder ellers med de temaer der kommer i spil i arbejde med børnene i samspil med kollegaer.

På Troelstrupgård er alle medarbejdere ansat til hele huset og vi hjælper hinanden når der opstår behov for det. Du må påregne aftenmøder 2-3 gange om måneden (17-20.30) og 2-3 lørdage/ søndage om året i forbindelse med vores arrangementer for vores børn og deres forældre. Derudover er der en årlig personaleweekend og diverse sociale arrangementer.

Så er du begejstret for natur og aktivt udeliv, deltager du hellere i leg og bevægelse sammen med børnene end står og ser på og er du anerkendende i din tilgang og forstå at tydelig grænsesætning er omsorgsfuldt og nødvendig og fremstår du empatisk tillidsvækkende og fagligt velfunderet? Så modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning fra dig.

Der afholdes samtaler den 29.03.2023 Du er velkommen til at kontakte os for et besøg inden eller ringe til institutionslederen Mikkel Visby ved spørgsmål eller behov for uddybning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Haslev
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Vuggestuen Toppen søger 1 pædagog til puljestilling på 37 timer fra 01.05.2024-31.12.2025 Du er faglig dygtig og fuld af nysgerrighed, og du kan møde alle børn, uanset hvor de er i .
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    I Lejre har vi en ambition om at skabe stærke børnefællesskaber i vores dagtilbud. Vi arbejder med at styrke børnefællesskaberne blandt andet ved at arbejde med et fællesskabende mindset med insp..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Vuggestuen Toppen søger 1 pædagog på 37 timer pr. 01.05.2024 Du er faglig dygtig og fuld af nysgerrighed, og du kan møde alle børn, uanset hvor de er i deres udvikling. De søger dig..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Har du erfaring med arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser oghar du mod på at indgå i undervisning, aktiviteter og omsorgsopgaver med eleverne? Kan du se dig selv som en del af et skole..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info