Solution Developer – procesorienteret løsningsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du passion for software, og vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Vil du være med til at sætte dit præg på hele leveranceprocessen? Og vil du gerne arbejde i et softwarehus, hvor udviklerne sidder i København? Så kan det være dig, som er vores nye løsningsudvikler!


cBrain er med F2-platformen en central spiller i offentlig digitalisering, og cBrain vokser. Vores teknologi gør det muligt at udvikle fagprocesser langt hurtigere og med væsentligt mindre kode end i traditionelle software-projekter. Fra idé og beslutning til kørende løsninger gennemføres projekterne typisk i løbet af måneder, ikke år. Det får kunderne glæde af, det får borgerne og samfundet glæde af, og det får cBrains løsningsudviklere glæde af: De ser hurtigt resultatet af deres arbejde.

Om jobbet

Som vores nye løsningsudvikler vil du komme til at udvikle fagprocesser på F2-platformen, primært i vores egne domænespecifikke specifikationssprog, som du vil få en grundig introduktion til. Du bliver en del af et fagligt team, hvor vi er rigtigt gode til at sparre og vidensdele med hinanden. Du indgår også i projektteams, hvor du samarbejder med kollegaer med forskellig baggrund og faglighed.

Du er med i hele udviklingsforløbet fra design over udvikling og review til idriftsættelse, vedligeholdelse og videreudvikling:

  • Deltagelse i modellering af kundens arbejdsgange og design af løsning sammen med projektets Solution Designer.

  • Udvikling af softwareløsninger ud fra model og design. Du skriver ren, sikker og testet kode, der er letforståelig, vedligeholdelsesvenlig, og som kan genbruges. Du forstår og forudser dit arbejdes effekt på den udviklede løsning, når denne er i produktion.

  • Review af kollegers arbejde.

  • Dokumentation af løsninger.

  • Installation og implementering af softwareløsninger hos kunden.


F2-platformen udvikles in-house i cBrain, så du har som løsningsudvikler mulighed for selv at påvirke udviklingen af platformen. Vi bruger også F2 internt, og derfor har alle i virksomheden et dybt produktkendskab.

Din profil

  • Du er analytisk stærk og har en struktureret og metodisk tilgang til opgaveløsning.

  • Du har kendskab til nogle af de følgende teknologier: XML, SQL, Ruby, HTML, CSS, Git.

  • Du tager ansvar og motiveres af at levere software af høj kvalitet.

  • Du har modet til at udfordre kundens eksisterende praksis og til at prøve ting af.

  • Du arbejder proaktivt og selvstændigt med egne opgaver og projekter.

  • Du kommer i mål med dine opgaver.

  • Du har gode samarbejdsevner og trives godt med at arbejde i teams.

  • Du forholder dig konstruktivt til både at modtage og give kritik.

  • Du er flydende i dansk og engelsk. Det er en fordel, men ikke krav, hvis du forstår tysk.


Vi har brug for såvel nyuddannede som erfarne løsningsudviklere. Det forventes at du har en IT-relateret uddannelse som fx cand.it., cand.merc.dat., cand.scient., cand.polyt. eller lignende.

Vi ser gerne, at du har en kandidatgrad, men hvis du har en IT-relateret bachelor-uddannelse, er du også velkommen til at søge.

Bliv en del af en faglig og social virksomhed i vækst

Hos cBrain er vi fælles om en passion for software, og du får branchens muligvis bedste kollegaer. Vi mødes på tværs af organisationen og tror på, at det er vigtigt, at vi har det sjovt sammen, samtidig med at vi både er ambitiøse og professionelle. Det styrker samarbejdet og arbejdsglæden.

Af samme grund sætter vi også stor pris på vores kollegaer og en uformel kultur. Det viser sig bl.a. ved, at vi har et bredt udvalg af medarbejderdrevne aktiviteter, såsom løbeklub, badmintonklub, vinklub, brætspilklub og meget mere.

Vi flyttede i 2022 ind i et nyt domicil i Nordhavn med udsigt til vandet. I disse nye omgivelser kommer du hver dag ind i flotte, nyrenoverede lokaler til duften af hjemmelavet mad i vores bistro. Vi har prioriteret inspirerende faciliteter, der inviterer til kreativ udfoldelse, og vi har fitnessfaciliteter, hvor du kan få pulsen op efter en produktiv arbejdsdag.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen som løsningsudvikler, er du velkommen til at ringe på tlf. 7216 1811. Send din ansøgning, dit CV og dine eksamensbeviser allerede i dag via det nedenstående ansøgningslink. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om cBrain

cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2-software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbar effektivisering gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser. Mere end 75 danske myndigheder, herunder størstedelen af de danske ministerier, har indført F2 som deres digitale platform.

cBrains målsætning er i fremtiden at etablere os i endnu flere lande samt levere klimasoftware til offentlige myndigheder, således at myndighederne digitalt og derved mere effektivt kan opnå deres klimamål.

Vi bor i Nordhavn og har i dag ca. 170 medarbejdere.

Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk

Ansøg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 47
17. april 2024 50
16. april 2024 48
15. april 2024 48
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 57
11. april 2024 53
10. april 2024 48
9. april 2024 49
8. april 2024 47
7. april 2024 46
6. april 2024 48
5. april 2024 47
4. april 2024 50
3. april 2024 47
2. april 2024 50
1. april 2024 55
31. marts 2024 58
30. marts 2024 61
29. marts 2024 58
28. marts 2024 59
27. marts 2024 58
26. marts 2024 54
25. marts 2024 55
24. marts 2024 54
23. marts 2024 54
22. marts 2024 53
21. marts 2024 54
20. marts 2024 50
19. marts 2024 49