Pædagoger til Spirehusets børnehave og vuggestue søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi mangler Dig der vil arbejde med tidlig indsats og et styrket forældresamarbejde.

Daginstitutionen Spirehuset har vokseværk og vi udvider med nye afdelinger i både vuggestue og børnehave. Vi søger derfor medarbejdere til opstart af helt ny vuggestuegrupper og børnehavegrupper for vores små nye medborgere.

Spirehuset er en 0-6 års institution I Glostrup som har gennemgået en rivende udvikling fra at være en institution som blev fravalgt af forældre, til at vi lige har haft et pædagogisk tilsyn med meget fine resultater og vi har fået den bedste forældretilfredshedsundersøgelse i Glostrup. Det kræver særligt dedikerede medarbejdere som vægter faglighed og har fokus på kerneopgaven- børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Vi er utrolig stolte af den udvikling, som vi har skabt og vi glæder os til at invitere nye medarbejdere med på rejsen og med ind i vores stærke arbejdsfællesskab.

I Spirehuset er der masser af hjerterum, positiv energi, nærvær og faglig stolthed. I vores tilgang til børnene, forældrene og overfor hinanden, er det ordentlighed vi sætter øverst på dagsordenen.

Vores relationelle arbejde er vores urokkelige fundament, som vi kontinuerligt bygger videre på. Effekten for børnene er det parameter, vi måler os selv på.

Spirehusets værdier og forcer:

I Spirehuset arbejder vi ud fra 3 værdier; Ressourcesyn, Nærvær og Vedholdenhed, som vi har fokus på i vores daglige praksis.

Vi arbejder med et ressourceorienteret mindset, hvilket betyder, at vi har fokus på både børn og forældres styrker, og bruger disse aktivt i at skabe det bedst mulige børneliv. Ligesom vi anskuer verdenen ud fra et systemisk perspektiv.

Vi vægter nærværet højt for at skabe en omsorgsfuld, udviklende og guidende relation til børnene.

Vi er vedholdne i forhold til at udvikle vores stærke faglige kultur, derfor vægter vi evaluering højt, så vi hele tiden holder institutionen i udvikling.

For os betyder vedholdenhed at vi går meget langt for at skabe en positiv kontakt og relation til alle børn og forældre.

Vi er særligt stærke i det relationelle arbejde, sprogindsatsen, børn og familier i udsatte positioner og i forældresamarbejdet.

I Spirehuset er vi fagligt modige, vi tør undre os, være nysgerrige og kritiske på vores egen praksis. Vi anvender bl.a. TOPI, ICDP, og sprogtrappen som en del af vores arbejdsmetoder. Vi er optaget af at sikre chancelighed for alle børn, og det kræver, at vi stiller store krav til os selv og vores pædagogiske praksis.

Alle har en stemme i Spirehuset, og vi ser gerne, at du kan veksle mellem at gå foran og give plads til andre. Samtidig er det vigtigt, at vi undrer os over hinandens praksis og tør stille spørgsmål til hinandens pædagogiske arbejde. Både når det inspirerer, og når man undrer sig.

Du skal ikke kunne det hele, men Du skal kunne det vigtigste!

Din måde at være på som menneske og dit børnesyn, er det vigtigste for os, derfor tager vi imod ansøgninger fra nyuddannede såvel som rutinerede medarbejdere. Du skal formå at se og udnytte børnenes kompetencer, tage udgangspunkt i børnenes perspektiv, give nærvær til børnene og være stærk i at skabe relationer.

Spirehuset tilbyder:

  • Fagligt kompetente og ambitiøse kollegaer med et højt refleksionsniveau, og modet til at være selvkritiske
  • En arbejdsplads med en positiv og inkluderende atmosfære
  • Et fagligt stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi løfter kerneopgaven i fællesskab.
  • Muligheder for faglig udvikling og sparring med kollegaer og ledelse. I Spirehuset er der højt til det faglige loft, så længe det har effekt for børnene
  • Vi tilbyder en ICDP-uddannelse (certificering)
  • Tværfagligt samarbejde omkring vores børn og familier i udsatte positioner
  • Et hus med en skøn mangfoldig børneflok, med stærke børnefællesskaber med plads til alle

Kom meget gerne på besøg i vores institution. Vi lover, at du er overbevist om at søge en stilling hos os, inden du går hjem. Hos os går fagligheden og arbejdsglæden nemlig hånd i hånd.

Stillingerne er på 34-37 timer pr. uge, og vi afholder samtaler og ansætter løbende.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte Ressourcepædagog Emilie Spånbæk (vuggestuen) på tlf.: 29458039 eller Udviklingspædagog Yasmin Turan Bentsen (børnehaven) på tlf.: 29475783

Se og læs mere om Spirehuset her: https://www.facebook.com/DaginstitutionSpirehuset/

Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL/FOA

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Fredag den 07. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Nova er en integreret institution med ca. 90 børn og 22 medarbejdere, fordelt på 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Vi har lidt ekstra normering, så vi er flere ”hænder” til at drage omsorg for de børn og familier der har et særligt behov.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og to storbørnsgrupper samt basisgrupperne med 6 børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skolepædagog søges til landsbyskole i Tune og SFO. Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info