Støttekontaktpædagog søges til Ungestøttecentret, Lemvig Ungdomsgård den 1. maj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Unik mulighed for at gøre en forskel!

Du har egentligt ikke noget valg…
… når du er færdig med at læse dette stillingsopslag. Den klare anbefaling herfra er, at du kommer i gang med at søge, så hurtigt som muligt, idet vi dels tilbyder en sjældent udbudt stilling i et velfungerende team samt tilbyder dig en unik mulighed for at gøre en forskel for børn og unge i sårbare positioner.

Vi søger, grundet øget efterspørgsel, en faglig kompetent og fleksibel støttekontaktpædagog til vores Ungestøttecenter på 30 timer.

Ungestøttecentret er en afdeling på Lemvig Ungdomsgård. Vi er en selvejende institution indtil den 01.08.2023 hvor vi fusionerer med Lemvig kommunale Ungdomsskole. Fusionen skaber samlet set et nyt kraftcenter i arbejdet med børn og unge, hvor vi løser mange forskelligartede opgaver inden for børne og ungeområdet.

Ungestøttecentret er kendetegnet ved entreprenørskab, mod og nytænkning med et vedvarende fokus på at skabe effektive løsninger af høj kvalitet. Du bliver derfor en del af en medarbejdergruppe på 12 faste og 5 timelønnede faglig kompetente pædagoger og lærere, der sætter den faglige barre højt, har hjertet på rette sted, og som bringer forskellige kompetencer i spil.

Ungestøttecentret har en stor opgaveportefølje, hvor den primære målgruppe er børn og unge som har et særligt behov for støtte. Derudover tilkøbes vi til opgaver i skoleregi, PPR og andre specifikke opgaver. Vi løser ligeledes mentoropgaver for Jobcentret. Du skal derfor bringe dine kompetencer i spil i et bredt repertoire af opgavetyper med forskellige problematikker og aldre.

Stillingen rummer derfor en mangfoldig hverdag, som stiller særlige krav til vores kommende kollega:
· Du skal være uddannet pædagog eller lærer, have specialpædagogisk erfaring eller særlig viden om målgruppen.
· Du skal kunne arbejde selvstændigt, systematisk, målrettet og dokumentere dit arbejde skriftligt. Vi dokumenterer i SBSYS.
· Du skal have kørekort og bil til rådighed og formå at planlægge din egen arbejdstid – den kan variere med tidlige morgen- og aftenopgaver samt enkelte weekender.
· Du er faglig tydelig og kan indgå i et konstruktivt samarbejde med vores nære samarbejdspartnere, såsom socialrådgivere, BFC, PPR, skoler mv.
· Du skal kunne se potentialet i synergieffekter på tværs af afdelinger på Ungdomsgården/Ungdomsskolen og kunne tænke i løsninger der er helhedsorienteret og går på tværs på internt og eksternt med udgangspunkt i børn og unges perspektiver.

Vi har høje forventninger til vores kommende kollega, og derfor kan du også have tilsvarende høje forventninger til os som arbejdsplads, hvor vi tilbyder:
· En afdeling med høj succesrate i opgaveløsningen.
· En arbejdsplads med højt aktivitetsniveau, hvor et tæt samarbejde med Ungdomsgården/Ungdomsskolens øvrige afdelinger er en naturlighed.
· Et team af støttekontaktpædagoger, der brænder for deres arbejde, og for hvem faglige drøftelser og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen.
· Et arbejde med stor frihed, fleksibilitet og faglige udfordringer.
· En ledelse der er tæt på med faglig sparring, fokus på kerneopgaven og ambitioner for dit arbejde.
· En arbejdsplads med højt til loftet og hvor humoristisk sans bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (BUPL) og principper i Ny Løn.
Arbejdstiden for stillingen er 30 timer.
Der indhentes reference samt børneattest, hvis du tilbydes stillingen.

Vil du vide mere:
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Marianne Dræby på 2921 7182 eller institutionsleder René Jeppesen på 2966 6892.

Du kan læse mere om Lemvig Ungdomsgård på vores hjemmeside www.lemvigungdomsgaard.dk.

Der afvikles ansættelsessamtaler onsdag den 29.03.2023 i dagtimerne.

Læs mere om Lemvig Kommune på https://lemvig.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Lemvig
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger 1 uddannet pædagog, der brænder for samværet med børn, og som vil indgå som en aktiv del af hverdagen, sammen med både børn, forældre og kolleger.Rindum Børnehus er en del af [xxxxx]
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Vestjylland

    Ringkøbing–Skjern Kommune søger engagerede og dygtige pædagogiske assistentelever, som gerne vil lære at arbejde professionelt inden for det pædagogiske felt med børn og unge og gøre en positiv for..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Bakkehuset Team 3 søger pædagogisk uddannede medarbejdere.Bakkehuset er Ringkøbing - Skjern Kommunes specialtilbud for voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. På Bakke..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vil du have et sjovt og fleksibelt deltidsjob, hvor du samtidig gør en forskel for en mangfoldig børnegruppe? Så er du måske Regnbuens nye SFO-medarbejder!I Regnbuen søger vi en frisk og ansvarsb..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info