3FA søger konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du vores nye sprinter i a-kasse-regler og digital udvikling? Vi søger dig, der kan reglerne på fingrene og nyder at tænke i udvikling af IT og processer, som gør en forskel.

Faglig Fælles A-kasse (3FA) – Danmarks stærkeste a-kasse – søger en ny kollega, der som konsulent skal indgå i vores gruppe af fagkonsulenter på hovedsædet i København.

Din rolle skal understøtte administrationen af a-kasse-reglerne, men vil også indgå i udviklingen af nye digitale løsninger på en række områder. Der er tale om en 2-årig projektstilling.

Dine opgaver


Vi ser dig som en dynamisk medspiller, som vil medvirke til håndteringen af to hovedopgaver:

  • Fagansvar for visse områder af vores administration og implementering af regler ift. vores sagsbehandlere, som arbejder både fra hovedsædet i København og vores 64 afdelinger.
  • Udvikling af nye digitale løsninger, som skal understøtte øget automatisering og optimering af vores opgaver. Opgaven løses i samarbejde med relevante kolleger.

De to opgaver rummer flere elementer:

Vi har ansvaret for, at vores afdelinger, som ligger i hele landet, får den nødvendige støtte og input til forståelse af de regler, vi administrerer. Det handler om:

  • fortolkning af nye og eksisterende regler
  • udarbejdelse af interne vejledninger
  • undervisning af kolleger på hovedsædet og i hele Danmark.

Målet er at sikre, at vi samlet set administrerer korrekt – og holder position som Danmarks bedste a-kasse. Det er et hovedfokus for os at arbejde med øget digitalisering og automatisering af de systemer, vi benytter til sagsbehandling.

Vi forventer, at du


  • har en juridisk baggrund, evt. nyuddannet
  • er god til at skabe overblik over reglerne på a-kasse-området og it-systemer
  • er kreativ og kan arbejde selvstændigt og indgå i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger – med mange alsidige opgaver
  • ser muligheder og løsninger og samarbejder på tværs.

Det vil være en fordel, hvis du har: En coachuddannelse eller lignende samt erfaring med at arbejde i en politisk organisation. Derudover at du har erfaring med:

  • projektudvikling og projektledelse
  • lov om arbejdsløshedsforsikring
  • at have et fagansvar
  • at samarbejde på tværs af fagområder og enheder
  • effektiviserings- og optimeringsforløb
  • erfaring med at kommunikere med offentlige myndigheder.


Hos os får du


Et udfordrende job, hvor du bliver del af en stærk organisation – vores ambition er at være blandt de bedste i branchen! Du får mulighed for løbende at udvikle dig i samarbejde med kompetente kolleger. Der må påregnes nogen rejseaktivitet. Du skal arbejde tæt sammen med vores hold af dels kompetente konsulenter på forsikringsområdet samt kolleger, som er valgt til deres forskellige jobfunktioner. Ansættelse under overenskomst med gode løn- og ansættelsesvilkår. Vi forventer opstart fra 1. juni. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år fra ansættelsestidspunktet. Hvis du vil høre mere om stillingen, så ring til Hanne Skou Poulsen tlf.: 8892 0774 eller Michael Kristiansen tlf.: 8892 0724.

Ansøgning


Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stilling” – dog senest 17. april 2023 kl. 9.00.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Mere om os


Faglig Fælles A-kasse – 3FA – er Danmarks mest lokale a-kasse med personlig betjening i 116 byer. Vi vejleder bl.a. om uddannelse og jobmuligheder. 3FA er en del af 3F, der med ca. 260.000 medlemmer er en af Danmarks største a-kasser. Vi bor sammen med 3F i Forbundshuset ved søerne i København. I 3FA, som er en komplet selvstændig juridisk enhed, er vi 50 medarbejdere sammensat dels af valgte kolleger, samt konsulenter, it-medarbejdere, sagsbehandlere og administrativt personale. Fra hovedkontoret servicerer de 64 afdelinger, der står for medlemskontakten. Med vores kæmpe faglige netværk i 3F kender vi det lokale jobmarked. Vi har direkte kontakt til de fleste arbejdspladser inden for 3F’s mange forskellige fag. Derfor får vi ofte viden om ledige job, vi kan videreformidle. Læs mere om os på www.3fa.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134
31. marts 2024 1171
30. marts 2024 1169
29. marts 2024 1174
28. marts 2024 1196
27. marts 2024 1197
26. marts 2024 1196
25. marts 2024 1183
24. marts 2024 1176
23. marts 2024 1173

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer