PÆDAGOGISK ASSISTENT ELLER PÆDAGOGMEDHJÆLPER SØGES TIL DAGINSTITUTIONEN LUNDEGÅRD(START HURTIGST MULIGT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

PÆDAGOGISK ASSISTENT ELLER PÆDAGOGMEDHJÆLPER SØGES TIL DAGINSTITUTIONEN LUNDEGÅRD(START HURTIGST MULIGT)



Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Har du lyst til at blive en del af den integrerede daginstitution Lundegård, hvor omsorg, nærhed og fællesskab er i højsædet, og hvor du kan medvirke til at gøre en forskel for børnene og give dem en god start på livet?

Om jobbet


Lundegård er en selvejende integreret daginstitution med plads til ca. 87 børn i aldersgruppen 0-6 år. Vi er fordelt på to huse med kort afstand imellem. Det giver os den fordel at være store på papiret og lille i arbejdet med børnene i hverdagen.

Vi søger to pædagogiske assistenter eller pædagogmedhjælpere. Den ene vil primært være tilknyttet en vuggestuegruppe og den anden primært en børnehavegruppe. Begge bliver del af et team med dedikerede kolleger, der arbejder tæt sammen på tværs af de to huse.

I Lundegård betragter vi børnene som landets vigtigste og fineste råstof, og vi har fokus på at skabe læringsrum, hvor små verdensborgere bliver (ud)dannet. Dine værdier og faglighed vil derfor have stor betydning for vores valg. På vores hjemmeside www.sanktlukas.dk under Lundegård, kan du læse mere om, hvilke værdier vi lægger vægt på i Lundegårds Styrkede Pædagogiske Læreplan.

Lundegård er en del af Sankt Lukas Stiftelsen med mange traditioner og aktiviteter, der vægtes højt. Det giver børnene adgang til flere sider af livet, f.eks. i forhold til ældre via plejehjemmet, vores hospice og kirken. I Stiftelsens smukke gamle park, der danner rammen om vores hverdag, hersker en uhøjtidelig landsbyatmosfære, som både børn og voksne nyder.

Vi tilbyder


Vi tilbyder et meningsfyldt job, hvor du er med til at give børnene et godt udgangspunkt i livet. Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med en god stemning og en respektfuld omgangstone. Der vil være stor mulighed for faglig udvikling, og vi har en kultur, hvor vi lægger stor vægt på at give og modtage feedback og styrke hinandens faglighed. Vi ser interaktionen med børnene som det vigtigste og prioriterer at have en høj faglig normering.

Om dig


Vi søger en kollega, der:

  • pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper
  • vil gøre en forskel for det enkelt barn/ børnegruppen
  • har en legende adfærd i øjenhøjde med børnene (lyttende og relationel)
  • ønsker at lære nyt om børn mht. trivsel, dannelse, læring og udvikling
  • tør sidde på gulvet iført hjemmesko eller hoppe i vandpytter med gummistøvler
  • er nærværende (dette betyder også at mobiltelefonen er i skabet)
  • kan tage ansvar for det praktiske arbejde i hverdagen

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på 35 timer ugentligt og med tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening efter reglerne om Ny Løn.

Sankt Lukas Stiftelsen er en ikke-ryger arbejdsplads.

Ansøgning


Send din ansøgning senest den 20. marts 2023 mærket ”Pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper” til leder Mona Poulsen på mail: [email protected]

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Børneattest og straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Skolepædagog søges til landsbyskole i Tune og SFO. Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed? Du får de mest fantastiske kolleger og børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2