Erhvervskonsulent med fokus på samarbejder mellem iværksættere og etablerede virksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du en god forståelse for innovation og samtidig for mennesker? Vil du være med til at løfte garvede virksomheders innovationsniveau og hjælpe iværksættere med validering af produkt og forretning? Og trives du i en travl hverdag, hvor individuel sparring og forretningsudvikling er i fokus?

Så er du måske vores nye erhvervskonsulent, som får fokus på spin-in.


Aalborgs spin-in indsats etablerer og faciliterer partnerskaber for gensidig innovation og vækst mellem iværksættere og virksomheder. Etablerede virksomheder og iværksættere kan nemlig slet ikke undvære hinanden!

I Aalborg Kommune har vi arbejdet med spin-in og den type facilitering af samarbejde på tværs af virksomheder siden 2018. Vi tror på, at det kræver mere end et match i sig selv at løse udfordringer og realisere potentialer på tværs af virksomheder.

Spin-in tager derfor skridtet videre og faciliterer samarbejde, forløb og samskabelse mellem iværksættere og etablerede virksomheder. Her handler det bl.a. om at åbne op for ressourcer, viden og erfaring, fordi innovation gror bedst i mødet med forskelligheden.

At arbejde med spin-in kan være lidt af et detektivarbejde og kan begynde i såvel den veletablerede virksomhed som i den en unge iværksættervirksomhed. Processen og slutresultatet giver altid fordele for begge parter.

Om jobbet
Som erhvervskonsulent med fokus på spin-in møder du nye virksomheder, muligheder og mennesker hver dag, og din allervigtigste opgave er at lytte, forstå virksomhedens og iværksætterens situation og hjælpe dem videre med deres fælles projekt.

Det gør du gennem indsigt, erfaring, netværk og overblik. Du bliver tovholder på samarbejdet og bliver katalysatoren for, at de når i mål. Det er derfor vigtigt, at du både rummer den forretningsmæssige og den menneskelige forståelse.

Du bliver en del af vores Virksomhedsteam i BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling. Teamet tæller allerede 12 skarpe og engagerede konsulenter. Ansvaret for at arbejde med spin-in deler du med Mark Rosener.

Blandt dine opgaver er at:
  • Spotte mulighedsrum for samskabelse mellem etablerede virksomheder og iværksættere
  • Finde og kontakte interessante iværksættere med innovative løsninger
  • Vurdere virksomheders produkt, marked, organisation, og hvordan de kan bidrage til hinandens vækst gennem partnerskaber
  • Drifte spin-in partnerskaber med det formål at skabe vækst og jobs
  • Udvikle et virksomhedsnetværk omkring spin-in
  • Udvikle processer omkring spin-in metoden
  • Dokumentere resultater

Hvad vi forventer af dig
Du er en udadvendt og tillidsvækkende person, som har en stærk forretningsforståelse og en sublim evne til at skabe og udvikle samarbejde og relationer.

Du er også typen, som får energi af at hjælpe virksomheder med at lykkes. Dertil har du solid praktisk erfaring med procesfacilitering og forretningsudvikling. Du er vant til at finde løsninger på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Det er en fordel, at du både har erfaring med en etableret virksomhed og med iværksætteri, da jobbet handler om at forstå begge verdener og at kunne koble dem.

Derudover forestiller vi os, at du:
  • Er vant til og nyder at kontakte og hjælpe virksomheder
  • Er god til at lytte og med afsæt i dine egne kompetencer kan hjælpe til individuelle løsninger hos virksomhederne
  • Har et godt overblik og er i stand til at håndtere mange forskelligartede opgaver på samme tid – fra start til slut
  • Arbejder selvstændigt, er serviceminded og spiller aktivt ind i teamets fælles opgaver
  • Evner at tænke nyt og skabe nye initiativer til gavn for kommunens virksomheder
  • Er en holdspiller med højt humør

Hvad kan vi tilbyde dig
Vi er en afdeling med høj energi og stor motivation for at gøre en forskel for Aalborgs etablerede virksomheder og iværksættere. Samlet set får du 50 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med erhvervsservice, internationalisering, projektstyring, analyse, strategi, partnerskaber, funding og kommunikation.

Hvis du bliver en del af holdet, kan du glæde dig til:
  • at blive en del af en tempofyldt afdeling, hvor der er højt til loftet og grin på gangene
  • at blive en del af et stærkt Virksomhedsteam, hvor vi løser opgaverne sammen og dygtiggør hinanden gennem forskellige baggrunde og erfaringer
  • at blive mødt med stor tillid, høj fleksibilitet og et ansvar, der matcher et spændende job og en hverdag med konstant udvikling og ny viden

Løn og ansættelse er efter kvalifikationer.

Jobbet er en fast stilling på 37 timer med start 1. juni 2022. Arbejdsstedets adresse er Økonomi og Erhverv, Boulevarden 13, 9000 Aalborg.

Velkommen til BusinessAalborg
BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed. Vi tilbyder derfor iværksættere, etablerede virksomheder og investorer faglig sparring, der kan medvirke til at skabe mere vækst, større omsætning og flere arbejdspladser. Samtidig er vi med til at åbne døre til nye relationer gennem vores netværk, engagerede medarbejdere og digitale platforme.

BusinessAalborg er en del af Økonomi og Erhverv i Aalborg Kommune. Vi arbejder tæt sammen med kommunes virksomheder for at opbygge et solidt kendskab til deres udfordringer og behov, der kan danne grundlag for at yde professionel og målrettet erhvervsservice.

Du kan læse mere om BusinessAalborg på www.aalborg.dk

Ønsker du flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte spin-in konsulent Mark Rosener på tlf. 2520 0662 eller erhvervsservicechef Lone Borg på tlf. 2520 1569. Som en del af Virksomhedsteamet vil du referere til Lone Borg.

Send ansøgning
Lyder dette som dit drømmejob? Så send os din ansøgning senest søndag d. 9. april
Samtaler forventes at blive afholdt den 18. og 25. april. Vi anvender test og cases i
forbindelse med samtalerne.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2b7b1717)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Aalborg
  • Søndag den 09. april 2023

Værd at vide når du søger job som karriererådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!