Afdelingslægestilling er ledig til besættelse pr. 01.06.2023 ved anæstesiafdelingen på Amager Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

På AHH er en afdelingslægestilling ledig til besættelse.

AHH er et travlt akuthospital med patientgrundlag på mere end 600.000 borgere. Dette giver selvsagt anæstesiafdelingen en interessant og varieret gruppe patienter, hvoraf mange af dem kan være dårlige.

Anæstesiafdelingens store interesse ligger inden for perioperativ medicin og patofysiologi med optimering af patienternes status ifm. operation. Dette er omdrejningspunktet for et godt akut perioperativt patientforløb, og har i mange år været et fokuseret arbejdsområde mellem anæstesiafdelingen og de kirurgiske afdelinger på Hvidovre Hospital.

Afdelingen har et traditionsrigt udviklings- og forskningsfelt inden for området hæmodynamisk optimering af dårlige operationspatienter. Dette er understøttet af et professorat inden for emnet med flere både afsluttede og igangværende Ph.D.-forløb i området ’optimering af det kirurgiske patientforløb’.

Ansøgeren bør bl.a. kunne se sig selv med interesse og deltagelse i videreudvikling af disse fagområder, men hvis ansøger har egne tanker om forsknings- og udviklingsemner, hører vi naturligvis gerne om dette. Begrundede forskningsmæssige ambitioner eller dokumenteret erfaring, vil således være en ekstra kvalifikation for ansættelse, men ikke en nødvendighed.

AHH huser Danmarks største fødeafdeling, samt en stor børne- ungeafdeling, hvorfor en del af anæstesiarbejdet bl.a. består i håndtering af akut dårlige børn. De seneste år har afdelingen etableret en velrenommeret blokskole, hvor lægerne struktureret undervises i diverse UL vejledte blok.

Intensiv afdeling dækker udover intensiv patienter fra Hvidovre Hospital også intensiv patienter fra Amager og Glostrup Hospital.

Afdelingen står for lægebemandingen til Akutlægebil Syd.

Der påhviler afdelingen en meget stor uddannelsesmæssig forpligtelse overfor en betragtelig mængde medarbejdere i forbindelse med præ- og postgraduat undervisning og uddannelse, hvorfor ansøgeren skal have forståelse for arbejdet med uddannelse og supervision af yngre kolleger, medicinstuderende, samt andre medarbejdere.

Ansøgeren skal være idérig, kunne kommunikere med mange forskellige faggrupper, holde af at arbejde i et komplekst miljø, være god til at finde løsninger på mange differentierede opgaver, være interesseret i konstant forandring, kunne tage lederskab, samt være indstillet på at indgå i et tæt og nært kollegafællesskab med mange dedikerede og engagerede medarbejdere.

Yderligere skal ansøgerens kompetencer indeholde godt humør, engagement, loyalitet, interesse for andre mennesker, forståelse for helheden, godt kollegaskab, samt ikke mindst faglig indsigt.

Det lægelige vagtberedskab på afdelingen alle ugens dage består af fem læger i tilstedeværelsesvagt, og én læge i tilkaldevagt.

Yderligere information og stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Jette Christensen på [email protected] eller til cheflæge dr.med. Claus Lund på [email protected] ved yderligere spørgsmål.

Kort motiveret ansøgning bedes tilsendt elektronisk.

Ansøgningsfrist: 04.04.2023 kl. 12.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 04. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i Hellerup

    Health Partner Manager til privathospitalet CapioElsker du at skabe gode, tillidsfulde samarbejdsrelationer og brænder du for sport, sundhed og helbredsoptimering? Kan du forestille dig en hver..
    • Læge
    • Hellerup
    Få mere info
  • Læge (studiejob) i København NV

    Vil du være med til at udvikle en ny funktion indenfor vagtplanlægning? Så har du nu muligheden for et job med spændende opgaver, hvor der er plads til at udvikle rapportering vedrørend..
    • Læge
    • København NV
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info