Erhvervskonsulent til [xxxxx]'s Erhvervscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

”Skal du være med til at give virksomhedskunder i PFA noget ekstra? Trives du med travle dage, hvor du veksler mellem telefonisk kundekontakt og administrative opgaver? I vores team kan du udvikle dig med mange forskellige opgaver og omgive dig med gode kolleger,” siger Lene Hoff, der er leder af PFA’s Erhvervscenter.

Du skal give PFA’s virksomhedskunder gode oplevelser

Du bliver en del af PFA’s Erhvervscenter. Vi servicerer PFA’s virksomhedskunder, når de har brug for konkret støtte i forbindelse med pensionsaftalerne for deres medarbejdere. Som erhvervskonsulent er du én af dem, virksomhederne møder i telefonen, når de kontakter PFA. Du støtter virksomhedskunder med svar på spørgsmål, så de får en god, relevant og effektiv service. Du kan se frem til en hverdag, hvor du ofte er i dialog med lønadministratorer, løn- og pensionsansvarlige i virksomhederne, og hvor du samarbejder med mange forskellige afdelinger internt i PFA. Din arbejdsdag er varieret og rummer både kundekontakt og administrative opgaver. Du er også med til at oplære nye medarbejdere og deltager på sigt også i tværfaglige projekter, hvor vi optimerer teamets processer etc.

Dine nøgleopgaver er at:

• bevare telefoniske henvendelser fra virksomhedskunder

• besvare henvendelser fra virksomhedskunder og lønadministratorer

• foretage opsøgende kundekontakt til virksomhedskunder

• varetage diverse administrative opgaver i forbindelse med sagsbehandling

• håndtere løbende forespørgsler fra dine kolleger i andre PFA-afdelinger.

Du er serviceorienteret og kan tale med alle

Vi søger dig, der:

  • trives med kundeservice og har evner for og erfaring med at have kontakt med kunder
  • er dygtig til at kommunikere klart og enkelt og har erfaring med at sikre den gode kundeoplevelse i din dialog i telefonen og på skrift
  • er struktureret, systematisk og god til tal og til at sætte dig ind i it-systemer
  • har et positivt mindset og kan arbejde både med egne opgaver og i et team
  • byder ind med løsninger og går foran, når du ser, at noget kan forbedres.

Se frem til en arbejdsplads, der er bedre end de fleste
Vi er 18 kolleger i PFA’s Erhvervscenter. Vi arbejder løbende med at forbedre vores processer, og vi afprøver ofte nye løsninger. Teamet vægter godt samarbejde højt, og alle støtter alle. På grund af vores opgaver med at passe telefonerne, har vi fleksible arbejdstider i tidsrummet mandag til torsdag fra kl. 8.00–16.30 og fredag fra kl. 8.00–16.00. Du har selv indflydelse på dine vagter. Som kollega i PFA mærker du fra dag 1, at vi har fokus på godt kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Du har mulighed for at arbejde hjemme to dage om ugen, og du får personalegoder ud over det sædvanlige og én samlet lønpakke med arbejdsgiverbetalt pension og feriefrihed. Du får et job med adgang til mange karriereveje i PFA, der er en stor arbejdsplads med mange muligheder, afdelinger og faggrupper. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du kan købe take away til familien eller morgenmad. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub.

Er du klar til at blive en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 26. marts 2023. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Hoff, der er leder af Erhvervscenteret i PFA, på tlf.: 21 15 51 40.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Medlemssupport i DI søger en ny kollega, som er skarp på kalender- og mailstyring og struktur- og koordineringsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver, der går på tværs af organisationen og navigere i en hverdag, der ikke altid bliver som planlagt.
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Resultatorienterede deltidsorganisere til HK Handel Hovedstaden HK Handel Hovedstaden søger passionerede og resultatorienterede deltidsorganisere til at varetage arbejdet med at melde flere ansat..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks stærkeste fagforening? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Arbejder du omhyggeligt,.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer