Strategisk rekrutteringsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye strategiske rekrutteringsspecialist i HR Udvikling bliver du ansvarlig for at administrere og videreudvikle vores rekrutteringsstrategi, så vi sikrer HOFOR finder de rette og kvalificerede kandidater til at optimere vores spændende og samfundsvigtige opgaver inden for energi-, vand og spildevandsforsyning. HOFOR er en virksomhed i vækst, og vores branche udvikler sig markant i disse år.

Vi vil være med helt i front
Du bliver tovholder på større strategiske rekrutteringsinitiativer, hvor du dels skal sikre at vi når i mål og samtidigt sikre det gode samspil mellem rekruttering og de initiativer, der relaterer sig til onboarding, employer branding og attraktiv arbejdsplads.

Derudover bliver dine primære opgaver at:

  • Videreudvikle vores rekrutteringsstrategi
  • Definere og prioritere indsatsområder i forhold til rekrutteringsstrategien
  • Forankre indsatsområderne i organisationen
  • Tage lead på større opgaver og projekter
  • Sikre det gode samarbejde og den gode kobling mellem processer på tværs af organisationen
  • Bidrage med høj rekrutteringsfaglighed i tværgående projekter

Fokus på udvikling og tværgående samarbejde
Du har +5 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet indgående med rekruttering. Du skal have færdigheder indenfor og stor erfaring med strategi og projektledelse, og tværfagligt samarbejde er en stor del af din hverdag.

Du trives med strategisk udviklingsarbejde og formår at omsætte det til konkrete tiltag. Du har erfaring med implementering af strategiske initiativer i større virksomheder, og kan dokumentere gode resultater fra tidligere stillinger.

Som person er du nysgerrig og opsøgende, og du formår at skabe tillidsfulde relationer på tværs af organisationen. Du er vant til at arbejde med mange forskellige interessenter, og du formår at få enderne til at mødes gennem et godt samarbejde. Du har en god forståelse for processer og evner at koble forretningens behov og ønsker til de strategiske rekrutteringsindsatser.

Du er handledygtig og motiveres af en klar retning, men du er samtidig lyttende og formår at inddrage dine kolleger i beslutningerne.

HR-teamet ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af HR, hvor du får 20 engagerede kolleger. Sammen løser vi opgaver inden for hele HR-paletten og vi bruger hinandens færdigheder på tværs af afdelingen, så vi opnår de bedste resultater. Rekrutteringsprojekterne løser du i tæt samarbejde med 3 kolleger, der arbejder med rekruttering på forskellige niveauer.

I HOFOR vil du møde en flad struktur og en uformel kultur, hvor der er plads til sjov og grin. Du vil altid have en kollega at sparre med – både på kontoret og når vi er ude til rekrutteringer eller eventuelt arbejder hjemmefra.

Du vil referere til teamlederen for HR Udvikling, Maiken, hvis ledelsesstil er kendetegnet ved tillid, støtte og høj faglighed, og som lægger vægt på, at medarbejderne selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

Udover de mange spændende opgaver, er du måske også nysgerrig på, hvad du får med når du vælger HOFOR som arbejdsplads. Vi har fremhævet det vigtigste her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 28. marts 2023 Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Maiken Wildt på telefon 2795 2209. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 28. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Har du flair for forretning og administrative opgaver og søger en praktikplads med mulighed for at få et blik ind i rekruttering? Så se med herunder.Vi søger en praktikant til at indgå hos flai..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    Er du vild med international HR, og vil du være med til at gøre en reel forskel for verdens fattigste? Så er det måske dig, vi leder efter!Vi søger lige nu to studentermedhjælpere til vores HR-af..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info