Pædagogisk afdelingsleder til [xxxxx] – vil du være med på holdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være med til at lede en skole og DUS i det østlige Aalborg? Brænder du for pædagogisk ledelse, inklusion og samarbejde? Så er det måske dig, vi gerne vil lære at kende. Vi kan tilbyde en stilling med garanti for faglig udvikling, højt humør og en professionel tilgang til opgaven. Vi har et uhøjtideligt miljø, hvor vi tør sige "Yes, jeg har lavet en fejl – hvad kan jeg lære af det!" og hvor vores hverdag er præget af fællesskab og masser af energi.

Vi søger en ny lederkollega til vores ledelsesteam og til vores skole. Vores kommende kollega bliver pædagogisk afdelingsleder for vores skolefritidsordning/DUS i almenskolen, DUS/Klub i specialområdet samt for vores I-klasser, der er en af vores specialklasserækker. Er det noget for dig, så læs med her.

Om stillingen som pædagogisk afdelingsleder

Som pædagogisk afdelingsleder bliver du en del af vores ledelsesteam, der udover dig, består af afdelingsleder for indskoling og PLC, afdelingsleder for ældste afdeling og DELTA, afdelingsleder for skoledelen i J-klasserne, teknisk serviceleder samt skolelederen.

Vi er et godt team og vi supplerer hinanden godt. Når vi får ansat vores nye kollega, vil vi se på vores opgavefordeling og fokus, så vi udnytter, at vi får nye øje og kompetencer i vores team.

Hvis du får brug for faglig udvikling, så har vi gode muligheder for lederuddannelse mv. i Børn og Unge.

I hverdagen bliver du daglig leder for 25 pædagoger og 7 lærere. Vi håber at du vil være en synlig og involverende leder i alle tre afdelinger, så du dels kan gå forrest i forhold til at sætte en strategisk retning for I-klasserne og det samlede DUS-tilbud og dels være så tæt på medarbejderne, at I sammen kan skabe mening, faglighed og retning for vores fælles arbejde. Som leder ser vi gerne, at du i hverdagen er frontløber for en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en professionel tilgang til arbejdet og en kultur, hvor vi strækker os efter det bedste.

Vi arbejder for et I-klassetilbud og fritidstilbud med høj kvalitet, hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Vi tager afsæt i et tæt og forpligtende samarbejde mellem grundskolen og specialklasserækken, samt en god og sammenhængende skoledag fra skole til fritidstilbud (DUS og Klub).

Vi vil gerne gøre det godt
Vi lykkes godt, men vi vil gerne være endnu bedre til at udnytte mulighederne for at arbejde med inklusion på tværs af afdelingerne i fritidstilbuddene og udnytte styrkerne i vores forskellige fagligheder. Vi forestiller os, at du som ny leder kommer til at gå i spidsen for dette arbejde. Det er derfor helt centralt, at du kan se dig selv i - og at du kan arbejde ud fra skolens inklusionsgrundlag. Samtidig ser vi gerne, at du har høje faglige ambitioner for og ideer til, hvor langt vi kan nå med det faglige fællesskab, fortolkningen af fremtidens fritidstilbud og børnene på Mellervangskolen. Vi vil gerne udfordres på det vi plejer.

Læs inklusionsgrundlaget her: https://Mellervangskolen.aula.dk/inklusionsgrundlag

Alle fagligheder skal i spil på Mellervangskolen. Derfor har vi i dag et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, hvor pædagoger blandt andet er tilknyttet alle årgange i skolen. Som leder af DUS er det derfor væsentligt, at du har et skarpt blik for, hvordan pædagogiske kompetencer og viden bliver italesat og bragt bedst muligt i spil i skolens opgaver og udvikling. Du skal derfor være den der brænder for, og insisterer på, at videreudvikle det vigtige samspil mellem særligt pædagoger og lærere på vores skole.

Vi forventer at du:
  • Har gennemført eller er villig til at gennemføre en lederuddannelse.
  • Du har en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund.
  • Har lyst, vilje og evne til at være med til at stå i spidsen for Mellervangskolens videre arbejde med vores kerneopgave

  • Er en synlig og nærværende leder for personalet, eleverne og forældrene

  • Kan skabe og udvikle rammerne for “fremtidens kvalitetsfulde fritidstilbud"
  • Har gode kommunikative evner og kan kommunikere meningsskabende
  • Kan understøtte og udfordre skolens samarbejdskultur – både i ledelsesteamet og i egne afdelinger.
  • Er teamspiller, tydelig, robust og engageret samt tænker i helheder


Du kan forvente:
  • Et godt og fortroligt samarbejde i skolens ledelsesteam
  • Et tæt samarbejde med engagerede medarbejdere, der brænder for kerneopgaven
  • Et godt kollegialt sammenhold i en organisation med mange medarbejdere, der værner om arbejdsmiljøet
  • En skole der arbejder datadrevet med stor fokus på progression og høje forventninger til alle
  • En afvekslende og spændende arbejdsplads med gode fysiske rammer


Stillingen som pædagogisk afdelingsleder indeholder udelukkende ledelsesopgaver, men der kan opstå vikartimer i DUS, koloni mm.

Mellervangskolen kort fortalt

Mellervangskolen er en folkeskole med ca. 460 elever og 125 ansatte. Vi er en tosporet skole fra 0.-9. klasse med tilhørende DUS-tilbud. Derudover har vi to specialklasserækker. I-klassen er en specialklasserække for elever med sproglige og kommunikative vanskeligheder. J-klasserne er vores kontaktklasser for elever inden for autisme spektrum forstyrrelser. Begge specialafdelinger har en DUS tilknyttet og J-klasserne har ydermere en klubaften om torsdagen.

Sprog og kommunikationsklasserne (I-klasserne) og special-DUS er Aalborg Kommunes eneste tilbud til børn med massive sprog og kommunikationsvanskeligheder. Børnene har alle flere udfordringer, f.eks. i forhold til koncentration, motorik og andre specifikke kognitive problematikker.
https://ppr.aalborg.dk/media/14733807/sprog-og-kommunikationsklasserne2021.pdf

Mellervangskolen rummer også DELTA-klasser på tre årgange i ældste afdeling, som er en mellemform mellem det specialiserede område og almenområdet. Endelig har vi også basisklasser for nytilkomne tosprogede elever.

Skolen er afdelingsopdelt – men vi arbejder som en helhed. Vi tror på at en høj grad af selvledelse og medansvar giver et forpligtende samarbejde i og mellem vores afdelinger. Til alle afdelinger er der tilknyttet dygtige koordinatorer, som arbejder tæt med ledelsen om eksempelvis skemalægning, vikardækning og afdelingsmøder.

Praktiske oplysninger
Da du som ny leder på Mellervangskolen får en meget vigtig og central rolle, vil vi gerne, at du tager kontakt til skolen for en rundvisning og en uformel snak inden ansøgningsfristens udløb. Yderligere informationer om skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Kristine Klitgaard Mikkelsen telefon 3199 4303.

Ansøgningsfrist er 10. april. Herefter vil der være 1. samtale 13. april og 2. samtale 25. april.

Første arbejdsdag forventes til den 1. juni 2023.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Forud for ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år indhentes straffe- og børneattest. Læs mere på http://www.aalborgkommune.dk/attest


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Aalborg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
23. april 2024 38
22. april 2024 42
21. april 2024 44
20. april 2024 45
19. april 2024 49
18. april 2024 48
17. april 2024 43
16. april 2024 44
15. april 2024 46
14. april 2024 46
13. april 2024 46
12. april 2024 43
11. april 2024 37
10. april 2024 29
9. april 2024 29
8. april 2024 27
7. april 2024 28
6. april 2024 28
5. april 2024 22
4. april 2024 19
3. april 2024 14
2. april 2024 15
1. april 2024 22
31. marts 2024 24
30. marts 2024 24
29. marts 2024 25
28. marts 2024 25
27. marts 2024 25
26. marts 2024 23
25. marts 2024 22
24. marts 2024 24

Værd at vide når du søger job som pædagog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!