Er du Brogårdens nye hulebygger, båltænder, dyrefinder og skovpædagog?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Jeg hedder Benjamin, og jeg kommer rigtig meget på Brogården sammen med mine venner – og ca. 260 andre børn og unge i alderen 10-18 år.
Brogården er en gammel bondegård, hvor vi både har dyr, vi kan lege med, og en skov, vi kan lege i.

Derfor er vi også rigtig meget udenfor hele året. Og vi kunne godt tænke os at have en voksen med, som kan hjælpe os med at bygge huler, lave bål, spille rollespil eller noget helt andet, som vi finder på sammen.

Der behøver ikke altid være gang i den – bare det er spændende! Vi kan tage nogle af klubbens egne dyr med ud eller måske finde helt nye dyr i skovbunden.
De andre voksne på Brogården er supersøde og sjove at være sammen med.
De er også gode til at hjælpe hinanden og til at lytte, hvis vi fx vil snakke om noget. Det skal du selvfølgelig også have lyst til.

De voksne siger, at du gerne må have en uddannelse inden for pædagogik eller naturformidling.

Du skal i hvert fald have arbejdet med børn og unge før. Du kommer til at arbejde 37 timer om ugen, Klubben laver udeskole sammen med min skole, der skal du også være med, ca. 10 timer om ugen.

Du må for øvrigt også gerne have kørekort, så du kan tage os med på tur, men det er ikke et krav.

Er der noget, du vil spørge om, kan du ringe til Carsten Sørensen på 20 49 84 50.

Han er leder på Brogården. Det er også ham, du skal sende din ansøgning til

Og så kan det jo være, vi ses. Jeg glæder mig til at møde dig.

Stillingen kræver at der indhentes børneattest.
Løn efter gældende overenskomst

Samtaler afholdes tirsdag d. 28. marts om formiddagen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så tilbyder vi en uddannelse, hvor du, både teoretisk og praktisk, lærer at varetage pædagogisk arbejde for børn og unge. I Greve Kommune betragter vi din uddannelse som et fælles ansvar, og vil derfor sætte fokus på dig. Vi stiller dygtige veluddannede vejledere til din rådighed under hele uddannelsesforløbet.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering af hele skolen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger og en medhjælper på hver stue.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info