boligsocial medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vi søger en ny boligsocial medarbejder med primæransvar for vores bemandede legeplads i Lindevangsparken, som samtidig har lyst og evner til at bidrage til den samlede opgaveløsning i teamet.

Frederiksberg Kommunes boligsociale indsats er pr. d. 1. januar 2023 organisatorisk forankret i socialafdelingen. I dagligdagen har vi tætte samarbejder på tværs af alle forvaltningsområder og herudover med boligorganisationerne, NGO’er og frivillige organisationer.

Vi er et team på i alt 12 medarbejdere inklusive en teamleder. I teamet arbejder vi med at sikre den sociale sammenhængskraft på tværs af byen. Vores overordnede pejlemærke er Frederiksberg strategien, der sætter retningen for arbejdet med temaet ”Byen for alle”. Vores ambition er at bidrage til den kommunale kernedrift med et boligsocialt perspektiv og faglighed.

Vi ønsker en kollega, der har lyst til og gerne erfaring med at udvikle og implementere aktiviteter og positive fællesskaber for alle byens borgere. I særlig grad for beboere bosat i de udsatte boligafdelinger på Frederiksberg.

Vi ønsker, at den bemandede legeplads skal være et sted, hvor borgere kan opleve de frivillige foreningers kulturelle og bevægelsestilbud. Vi vil gerne bidrage til og understøtte brobygningen dertil. Dermed anser vi den bemandede legeplads som et udstillingsvindue for alle de muligheder, der eksisterer på Frederiksberg. Vores nye kollega skal bidrage til udvikle indsatser og aktiviteter, der understøtter dette i tæt samarbejde med et øvrige team.

Om jobbet:
Den boligsociale indsats på Frederiksberg er formuleret i kommunes Boligsociale Masterplan 2022-2025. Herudover er vi færd med at formulere de konkrete aktiviteter, der skal danne rammen om arbejdet de kommende 2 år i et boligsocialt aktivitetskatalog. Vores nye kollega vil få ansvar for et ud af fire indsatsområder; Samarbejde med Kultur og Fritidslivet. Nogle af aktiviteterne under indsatsområdet mangler at blive færdig formuleret. Du vil derfor få rig mulighed for at sætte dit præg på arbejdet.

Foruden rollen som tovholder for indsatsområdet skal du udvikle, planlægge og implementere den helt lokale indsats på den bemandede legeplads. På den bemandede legeplads er der p.t ansat 3 legepladsmedarbejdere, som skiftes til at holde åbent i weekenden.

Til daglig har teamet kontor på Dalgas Blvd. 115 (Lindebutikken). Men du skal forvente at meget af arbejdet foregår ude i afdelingerne og på legepladsen. Herudover skal du forvente både aftenarbejde og i nogle tilfælde weekendarbejde. Du vil selv, i det omfang det er muligt, være med til at planlægge dette.

Vi forventer af dig:
  • Din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtigt, men vi forventer, at du har erfaring og interesse for bevægelse, sundhed og/ eller bæredygtighed
  • At du har forståelse for og kan håndtere forskellige kulturelle, personlige og faglige perspektiver
  • At du har viden og interesse for motivatonsfaktorere vedrørende frivilligt engagement og aktiv deltagelse. Herunder rekruttering af frivillige blandt foreningsuvante målgrupper
  • At du er vant til og/eller finder arbejdsglæde i at arbejde med udvikling, projektarbejde i et til tider uforudsigeligt arbejdsfelt
  • At du har erfaring med arbejde i en NGO, frivilligforening og eller boligsocialt arbejde enten i kommunalt regi eller i en boligorganisation
  • At du er udpræget teamplayer

Det kan du forvente
  • En stilling i balancen mellem administrative og udførende opgaver, som foregår hvor vores målgrupper lever deres dagligdag
  • Et arbejde med høj grad af selvstændighed i forhold til indhold og rammer
  • Et engageret og dedikeret team der forsøger at finde deres ben i en ny organisering. Vi løfter i flok, lytter til hinanden og bruger kompetencerne på tværs af indsatsområder og opgaver
  • Masser af grin, støtte og opbakning til nye ideer eller tanker.

Ansættelsesvilkår:
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er tidsubegrænset med tiltrædelse snarest eller d. 1. maj 2023.

Ansættelsen er på ansættelse på 30-32 timer ugentlig. Arbejdstiden er i dagtimerne, men der må indtænkes både aften og weekendarbejde regelmæssigt.Du bliver en del af Frederiksberg Kommunes socialafdeling i det boligsociale team.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er den 19. marts 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 12.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder: Mahdis Ghiassi-Larsen på: [email protected] eller på telefon: 28983033.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134
31. marts 2024 1171
30. marts 2024 1169
29. marts 2024 1174
28. marts 2024 1196
27. marts 2024 1197
26. marts 2024 1196
25. marts 2024 1183
24. marts 2024 1176
23. marts 2024 1173
22. marts 2024 1151
21. marts 2024 1146
20. marts 2024 1147
19. marts 2024 1143

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer