Medarbejder til Cyberdivisionens Systemforvaltningssektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kan du se dig selv som uvurderlig støtte til min chef?
Jeg søger en dedikeret medarbejder med viden og kompetencer inden for systemforvaltning, it-sikkerhed, leverandør –og kontraktstyring. Min chef er et multi tool, og han har brug for en medarbejder ved hans side, som kan støtte ham og hans utrolig mange gøremål og ansvarsområder. Jeg håber det er dig…

Om os

Systemer er en afdeling med seks sektioner, hvoraf Systemforvaltning er den ene. Vi har seks sektionschefer, en håndfuld Næstkommanderende og foreløbigt ca. 50 kolleger. Så her går det stærkt…

Mit navn er Malene, og jeg er civilansat som Næstkommanderende i Systemforvaltning. Jeg vil gerne præsentere dig for vores chef, og fortælle dig lidt om hvad du kan se frem til. Han hedder Flemming, og han er en virkelig god chef. Super empatisk, proaktiv og med kæmpe JA-hat på. Han har en sund fokus på hvordan vores sektion skal udvikles sig, og dermed også hvordan vi som medarbejdere, skal kompetenceudvikles og udfordres. Han gør sig meget umage for at have tid til at lede, og være tilstede – selv om vores generelle arbejdstempo er intenst. Han er også en benhård militærmand, men jeg ved med sikkerhed, at han glæder sig vildt meget til at du bliver ansat - for vi mangler dig!

Medarbejderne i afdeling Systemer, er både civile og militære, og det giver en særlig dynamik og alsidighed i hverdagens opgaveløsning. Afdeling Systemer er en relativ ny afdeling, så vi har fokus på at skabe en sund og rummelig kultur, med plads sociale arrangementer, og tid til faglig inspiration og kollega-sparring.

I afdeling Systemer har vi ansvaret for at sikre strømlinet og effektiv forvaltning af koncernens it-systemer. Det betyder at vi varetager, og er en del af, at udvikle driften for koncernens it-systemportefølje.

I sektionen sætter vi faglig udvikling meget højt, og kompetenceudvikling er en integreret del af udviklingsplanerne.

Dine kommende kollegaer i Systemforvaltning har vidt forskellige baggrunde og karriereveje, men fælles for os alle er, at vi er toppassioneret for vores arbejde, og en utrolig flok med høj faglighed – og vi håber at du vil passe helt perfekt til os.

Om stillingen

Du får en central rolle i sektionen, hvor du blandt andet vil yde støtte til chefen for Systemforvaltning og kapacitetsmanagers, være med til at sikre forvaltningsgrundlag for forvaltning og drift af vores IT-systemer, herunder IT-systemdrift på level 2 og 3, samt den generelle systemforvaltning i sektionen.

Derudover vil din arbejdsopgaver omfatte:
• støtte til it- sikkerhed og akkrediteringer
• støtte til opgavestyring
• leverandør- og kontraktstyring og kommunikation til kunder
• støtte inden for økonomistyring
• indkøbsrelaterede opgaver

Om dig

Vi forestiller os, at du rammer flere af de nedenstående forventninger godt:
• erfaring i at kommunikere med mange forskellige niveauer der involverer beslutningstagere
• kunne formidle i øjenhøjde med kunden
• kunne gennemføre analyser af arbejdsopgaver
• skabe forståelse for et bredt arbejdsområde
• serviceminded
• gode skriftlige formidlings- og præsentationskompetencer på dansk og engelsk
• vedholdende, ambitiøs og ikke bange for at stille spørgsmål
• kunne lide at befinde dig ”der hvor tingene sker”
• forstå værdien i en solid teamkultur

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Flemming Næsby Blach, der kan træffes på telefon 2437 6988.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 24. marts 2023. Samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.

Ansættelse er pr. den 1. april 2023, eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you passionate about organisational change management (OCM)? Are you an experienced organisational change and stakeholder manager? Do you have strong experience translating strategy and digital..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Can you make a difference in drug development through data? We offer an opportunity to use your experience from working with data, your clinical and research knowledge, your analytical skills, your..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 7
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 8
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 8
27. marts 2024 8
26. marts 2024 8
25. marts 2024 8