Udslusningsmedarbejder med fokus på den helhedsorienterede indsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Udslusningsmedarbejder med fokus på den helhedsorienterede indsats

Havredal Praktiske Uddannelser søger en udslusningsmedarbejder med opstart den 1. maj 2023.

Havredal Praktiske Uddannelser er et kombineret uddannelses- og opholdssted for unge med særlige behov, hvor fokus er på en helheds- og tværfaglig indsats og at sikre de unge et godt grundlag på arbejdsmarkedet og i livet fremadrettet.

Vores målgruppe er særligt unge med kognitive vanskeligheder, herunder autisme, ADHD, generelle indlæringsvanskeligheder m.v.

Eleverne er gennemsnitligt tilknyttet Havredal Praktiske Uddannelser i tre år, hvoraf det sidste år er en udslusningsperiode, hvor eleven de sidste seks måneder af uddannelsen flytter i en egnet bolig væk fra Havredal.

Vi har en vellykket udslusningsmodel, hvor vores udslusningspersonale varetager funktionen som både jobkonsulent og bostøtte og dermed sikrer den helhedsorienterede indsats omkring eleven.

Som udslusningsmedarbejder har man en central rolle i at hjælpe med at finde en egnet bolig i det område, som eleven ønsker at bosætte sig i, ligesom man finder en praktikplads, hvor målet er ansættelse i forbindelse med afslutning af uddannelsen – og på de vilkår, som giver mening for den enkelte elev. Man er også som udslusningsmedarbejder ansvarlig for at hjælpe med at finde fritidsaktiviteter- og fællesskaber, som skal sikre, at den enkelte elev får etableret et netværk og bliver forankret i det lokalmiljø, hvor vedkommende bosætter sig.

Udslusningsteamet yder bostøtte til eleverne i egen bolig og har en tæt opfølgning med både elev, familiært netværk, praktikplads, kommende arbejdsgiver, kommunen og flere relevante samarbejdspartnere, hvorfor både samarbejde og koordinering er væsentligt i arbejdsopgaverne som udslusningsmedarbejder.

I løbet af udslusningsperioden udarbejdes en bostøtte- og arbejdsevnevurdering i tæt samarbejde med kommunen, så eleven er afklaret inden endt uddannelse på Havredal og sikres ansættelse på en arbejdsplads og den nødvendige støtte i egen bolig.

Mere end 90% af vores elever ender i job efter uddannelse hos Havredal Praktiske Uddannelser og vi har derfor et stort fokus på fortsat at sikre en vellykket udslusningsmodel med udgangspunkt i den enkelte elevs behov.

Vi forventer følgende af dig:

  • At du har en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse med kendskab til målgruppen
  • At du har erfaring med eller en interesse for at tage kontakt til virksomheder og gode forudsætninger for at etablere praktikforløb for eleverne
  • At du er god til at arbejde selvstændigt, men også motiveres af at arbejde tværfagligt og i teams
  • At du er fleksibel og omstillingsparat
  • At du har gode, skriftlige kompetencer
  • At du kan prioritere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag
  • At du har erfaring med samarbejde med kommunale forvaltninger
  • At du brænder for arbejdet med unge mennesker med særlige behov og fremstår tålmodig, vedholdende og anerkendende i arbejdet med eleverne
  • At du har kørekort og mulighed for at bruge egen bil til arbejdsopgaverne


Vi kan tilbyde dig:

  • En arbejdsplads, der er med til at skabe tryghed og grobund for udvikling og uddannelse for unge med særlige behov
  • Stor indflydelse og fleksibilitet ift. din egen arbejdsdag
  • En bred gruppe af gode kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrund, som du vil arbejde tæt sammen med i hverdagen for at sikre de bedst mulige vilkår for eleverne
  • Gode muligheder for efteruddannelse og kompetencegivende kurser


Ansøgningsfristen er den 21. marts 2023.
Stillingen er med tiltrædelse den 1. maj 2023.

Løn i henhold til gældende overenskomst eller efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Mette Navntoft på tlf.nr.: 6162 0225 eller viceforstander Rikke Vestermark på tlf.nr.: 6162 3003.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 28. marts 2023.

Om Havredal Praktiske Uddannelser

Havredal Praktiske Uddannelser er en selvejende institution oprettet i samarbejde mellem foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem og lokalforeningen Ligeværd Midtjylland.
Målgruppen af unge på Havredal er unge med særlige behov i alderen 16-25 år med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelser m.fl. De unge er bosiddende mens de gennemfører uddannelsesforløb inden for enten landbrug, mark, have- og anlæg, køkken eller butik.
Havredal Praktiske Uddannelser er et helhedsorienteret tilbud med den overordnede målsætning af støtte og vejlede de unge frem mod en meningsgivende tilværelse hvad angår både arbejdsmarked og fritidsliv

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Karup J
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Vestjylland

    Ringkøbing–Skjern Kommune søger engagerede og dygtige pædagogiske assistentelever, som gerne vil lære at arbejde professionelt inden for det pædagogiske felt med børn og unge og gøre en positiv for..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    PÆDAGOG SØGES TIL ÅDUM IDRÆTSBØRNEHAVEDa en af vores dygtige pædagoger har søgt nye udfordringer, søger vi en engageret, selvstændig og aktiv pædagog til en stilling på 32 timer pr. uge til Ådum Id..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Pædagog med et ”brændende” hjerte for vores udviklingshæmmede beboer søges til botilbuddet Holmelunden Ringkøbing.Holmelunden er et varigt botilbud for voksne med problematikker, som udviklingshand..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Om du er pædagog, pædagogisk assistent eller medhjælper, er ikke afgørende. Du skal blot være passioneret for de børn fra Specialcenter Syd som benytter afd. Klostervejs SFO. Vi tilbyder 15 - 20 ti..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0