Servicetekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby Sjælland

Udekørende Service Tekniker til Midtsjælland søges

Er din dag vellykket, hvis du kan holde maskinerne i gang, og hvis kunderne er tilfredse med dit arbejde? Nyder du som servicetekniker at samarbejde om den daglige planlægning med et team af interne kolleger? Kolleger der hjælper dig med at koordinere og sørger for, at de rigtige reservedele, du har brug for, leveres til tiden og understøtter dig eksternt, når du står over for mere komplekse tekniske problemer?

Vi er i vækst og leder efter flere, der elsker at arbejde selvstændigt hos vores forskellige kunder i din dedikerede region. Du starter din dag hjemmefra og kører til kunden i din firmabil, fuldt udstyret med sikre og bundsolide værktøjer. Det vil være ideelt, hvis du bor i Midtsjælland. Du bliver en del af vores team på Sjælland og tilknyttet vores lager i Viby Sjælland.

Får du energi, af at lære nyt? Vores kunder har en række forskellige typer kompressorer med flere teknologier, der giver dig mulighed for at specialisere dig i teknikker og specialiseringer baseret på dine interesser og erfaring. Vi er stolte af vores massive online læringsportal, der også reflekterer over, hvordan service vil se ud i fremtiden.

Har du erfaring i at arbejde med maskiner, og frem for alt er du ivrig efter at arbejde som og blive løbende uddannet servicetekniker? Skulle du besidde el-teknisk viden, vil det være et stort plus. Som del af en global koncern er engelsk og IT heller ikke noget, vi kommer udenom, så forståelse og imødekommenhed over for begge vil være en stor fordel.

Vi styrker vores service-organisation og opbygger et stærkt team af serviceteknikere. Vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartner. Hvis du ser dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om ikke du passer ind, både til positionen som servicetekniker, men også med vores virksomhedsværdier - innovation, interaktion and commitment.

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

Hos RENO anvender vi den nyeste produktionsteknologi, ligesom vi brænder for at finde den bedste løsning for vores kunder. Dette - tilsammen med vores mangeårige erfaring og ekspertise - gør, at vi er i stand til at udvikle løsninger, der er tilpasset vores kunders behov - hvad enten det gælder service eller investering i nye løsninger.

RENO beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Reno A/S er i dag en del af Atlas Copco. For mere information om virksomheden, besøg www.reno.dk.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden!

I tilfælde af spørgsmål, kontakt Operations Manager for Service Bjarne Rasmussen på +45 4025 4622.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Viby Sjælland
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren maskinfører til grusgrav.Vi søger en engageret og erfaren maskinfører til tiltrædelse hurtigst muligt. Du være ansvarlig for drift af forskellige maskiner, herunder en 30 tons maskine, dump..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kalundborg

    Senior Automation Engineer for our office in Virum at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working in the pharmaceutical industry to make a difference for both our customers and their patien..
    • Maskintekniker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Maskintekniker på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en maskinfører der ikke er bange for at tage fat!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren maskinfører til fjernvarmeprojekt, der både byder på opgaver man kender som maskinfører og h..
    • Maskintekniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Maskintekniker i Ringsted

    Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder? Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er spækket med nye udfordringer og udviklingsmuligheder? Til [xxxxx]
    • Maskintekniker
    • Ringsted
    Få mere info