Chefkonsulent til HR Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Der sker mange spændende ting på HR-fronten hos os. Vi skal gøre det endnu mere attraktivt for medarbejderne at blive hos os, så vi sikrer at HOFOR er godt rustet til målet om at være helt i front, når vi skal forsyne fremtidens bæredygtige byer. Vi har fokus på at skabe medarbejderudvikling, optimere den strategiske kompetenceudvikling og fleksibelt arbejde.

Målet er en endnu mere attraktiv arbejdsplads
Som vores nye chefkonsulent i HR Udvikling optimerer du det strategiske udviklingsarbejde bredt i HOFOR gennem projekter og aktiviteter, der understøtter en attraktiv arbejdsplads. Du er med til at sikre, at vi på tværs af organisationen udvikler og understøtter kompetenceudviklingstiltag, der forbedrer vidensdeling, målretter læring og sikrer et godt arbejdsmiljø.

Du bliver tovholder på udvalgte projekter og opgaver, og du vil få forskellige typer af opgaver inden for HR-udvikling. Du går foran i det strategiske udviklingsarbejde, og bidrager også til at sætte nye standarder.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver at:

  • Være tovholder for indsatsen attraktiv arbejdsplads, hvor der skal udarbejdes en vision og et roadmap for indsatser
  • Være projektleder på HR-projekter, såsom strategisk kompetenceudvikling og pilotprojekter, der understøtter fleksibelt arbejde
  • Undersøge, udvikle og implementere digitale tiltag i HR til gavn for forretningen
  • Være ansvarlig på nogle af vores allerede eksisterende digitale HR-processer, samt sikre en løbende forbedring af disse i samarbejde med vores øvrige HR-konsulenter.

Gode færdigheder inden for HR-udvikling og samarbejde
Vi forventer, du har gode metodiske og procesmæssige færdigheder, og du har +5 års erfaring som HR-udviklingskonsulent eller HR-projektleder, hvorfra du kan fremvise gode resultater. Du er entusiastisk omkring at arbejde strategisk, datadrevet og har erfaring med digital udvikling af HR til gavn for hele forretningen.

Du har erfaring fra alsidige roller og trives med flere kasketter i løbet af dagen, eksempelvis projektledelse, analyse, forandringsledelse og facilitering. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med kompetenceudvikling, projektledelse, digitale læringsløsninger til medarbejdere i en større virksomhed – inden for HR.

Som person er du opsøgende, beslutningsdygtig i dit arbejde og besidder evnen til at skabe tillidsfulde relationer til samarbejdspartnere. Du er vant til at arbejde med mange forskellige interessenter, og er som kollega god til at få enderne til at mødes gennem et godt samarbejde. Du har en god indlevelse i forretningens behov og motiveres af at påtage dig et fagligt ansvar samt finde løsninger i samarbejde med dine kolleger. Du har klare holdninger, men indgår også gerne et godt kompromis.

HR-teamet ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af HR, hvor du får 20 engagerede kolleger. Sammen løser vi opgaver inden for hele HR-paletten og vi bruger hinandens færdigheder på tværs af afdelingen, så vi opnår de bedste resultater.

I HOFOR vil du møde en flad struktur og en uformel kultur, hvor der er plads til sjov og grin. Du vil altid have en kollega at sparre med – både på kontoret og når vi er ude på opgaver eller evt. arbejder hjemmefra.

Du vil referere til teamlederen for HR Udvikling, Maiken, hvis ledelsesstil er kendetegnet ved tillid, støtte og høj faglighed, og som lægger vægt på, at medarbejderne selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

Udover de mange spændende opgaver, er du måske også nysgerrig på, hvad du får med når du vælger os som din arbejdsplads. Vi har fremhævet det vigtigste her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 28. marts 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Maiken Wildt på telefon 2795 2209.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 28. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    StillingenStillingenPå vegne af Coop søger vi en engageret administrativ medarbejder til HR-området, der har lyst til at bidrage til diverse løn- og personaleadministrative opgaver i refusionsafdel..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
9. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1