Tekniker & diagnosetekniker til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Tekniker & diagnosetekniker til Semler Mobility København


Har du lyst til at arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Vi søger netop nu to nye kolleger til vores mekaniske værksted, hvor du:

  • Gør en forskel og hjælper vores kunder ud at køre igen
  • Får brugt dine hænder og mekaniske viden hver dag
  • Er en del af et fedt værkstedsteam, hvor vi har det sjovt sammen

Vi har behov for flere hænder og skal derfor bruge en tekniker, samt en diagnosetekniker / teknisk rådgiver.

Hos Semler Mobility København servicerer og reparerer vi biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer.

Om jobbet som Diagnosetekniker/Teknisk rådgiver
I denne rolle vil du primært beskæftige dig med fejlfinding, diagnosticering og reparationsarbejde og har derfor dybdegående erfaring inden for autoteknik. Du er omhyggelig, effektiv og trives med rollen som problemknuser, hvor du hjælper dine kolleger og løser komplicerede opgaver. Vi ser gerne, at du har mindst 5 års erfaring som diagnosetekniker.

Om jobbet som Tekniker
Du er skarp til service og alm. reparationer, og arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten, så vi hurtigt kan få bilerne ud på landevejene igen. Du er en holdspiller, der trives med afveksling og forskellige typer opgaver. Du er vant til at dokumentere dit arbejde, og er kendetegnet ved gode IT- kundskaber og interesse for nye teknologier. Vi ser gerne, at du har mindst 3 års erfaring som mekaniker.

Fællesnævneren for begge stillinger er, at du indgår i et kompetent team med passionerede medarbejdere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Om os
Semler Mobility Retail består af 14 forhandlere på tværs af landet, som sælger og servicerer Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA og Ducati-motorcykler.

Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice.
Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Både gennem nye opgaver og videreuddannelse. Vi tilbyder en løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Lyder dette som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig allerede i dag. Angiv venligst om du søger stillingen som tekniker eller diagnosetekniker. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Mads Bendtsen på telefon 43 22 30 33.

Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede ogsætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 7. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Copenhagen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info