Beredskabskoordinator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Trives du i en vekselvirkning mellem drift og udvikling? Og har du samtidig lyst til at arbejde med brand og beredskab i Frederiksberg Kommune - så er du måske vores nye kollega.

Som beredskabskoordinator vil du få en bred berøringsflade med ledelse, brugere og eksterne samarbejdspartnere. Det er din opgave at hjælpe afdelingerne med at sikre, at der bliver fulgt op - så vi som samlet beredskabsorganisation kommer i mål med opgaverne og optimerer arbejdsgangene undervejs. Du vil også skulle have en rådgivende funktion på fagområdet på tværs af organisationen.

En central del af stillingen er at koordinere med kommunens bygningsenhed for at sikre, at kommunen samlet set har den fornødne bygningssikkerhed, beredskab og evakueringsplaner. Det er blandt andet dem, der har support og rådgivning på ABA-anlæg, nødgenerator og rådgivning af bygningsansvarlige i forbindelse med BR-18.

Vi forstiller os, at dialog og tydelighed er dine styrker, så vi sikrer fremdrift i beredskabssamarbejdet internt og eksternt – med skoler, dagtilbud, ældrepleje, beredskab og myndigheder. Du kan præge stillingens indhold afhængigt af dine kompetencer og erfaring. Der vil være god støtte fra afdelingsleder og kolleger i form af sidemandsoplæring i opstarten og sparring om opgaverne løbende.

Opgaverne omfatter blandt andet, at:
  • udvikle, drifte og vedligeholde beredskabsplaner på lokalt, operationelt og strategisk niveau - i tæt dialog med direktionen - og bidrage til relevante risikoanalyser.
  • have sekretær og facilitator-rollen for ”Beredskabssamordning Frederiksberg”.
  • udøve support og være brugeradministration på beredskabs-systemet C3.
  • planlægge, afvikle og følge op på brand- og beredskabsøvelser på Rådhuset.
  • stå for at aktivere og supportere kommunens krisestab i tilfælde af kritiske hændelser.
  • afklare og løse problemstillinger løbende knyttet til beredskabsfunktionen.
  • udføre øvrige driftsopgaver i Servicecentret.

Om dig
Du har et stort drive og en ”fast hånd” i kriser, hvor du sætter folk på opgaver, så den samlede kriseledelse fungerer optimalt. Du har evnen til at arbejde selvstændigt og målrettet, samtidig med at du bevarer organisationens følgeskab. Du er en naturligt samlende figur, som folk stoler på. Du kan motivere og fremme gode relationer mellem de involverede i en fælles opgaveløsning med positiv tilgang – også når hverdagen er travl. Det er derfor en fordel, at du kan kommunikere klart og tydeligt både i skrift og tale.

Vi forventer, at du har relevant erfaring med fx brand, beredskab og sikring - fx med en uddannelse som beredskabsinspektør eller lignende, gerne suppleret med relevant efteruddannelse. Sådan at du er med til at sikre, at alle oplever tryghed i deres krise-håndtering, og får den hjælp de har brug for, når der sker en hændelse. Du skal kunne være på tilkald uden for almindelig arbejdstid, da du ofte vil være en af de første personer, der kontaktes ved en hændelse. Det kan derfor være en fordel, at du bor tæt på kommunen.

Om os
I Servicecentret er vi ca. 80 medarbejdere, der beskæftiger sig med alt fra overvågning og adgangsstyring, til rådhusservice, borgerservice og opkrævning. Og du vil kunne trække på centrets specialister i opgaveløsningen.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på balancen mellem arbejdsliv og familieliv - med flekstid og mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Der er mulighed for faglig og personlig udvikling gennem videre- og efteruddannelse samt løbende variation i opgaverne – alt efter lyst, interesse og talent. Vi har en dagligdag præget af en fri og uformel omgangstone.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 5. april 2023.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rasmus Steenberger på 2898 2501, eller Merete Røder på 2898 2504. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Arbejdsstedet er rådhuset på Frederiksberg. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi vil derfor løbende holde ansættelsessamtaler. Ved ansættelsen beder vi om en straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Onsdag den 05. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer