Sekretariatsleder til strategisk arbejde tæt på topledelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Ambitionerne er høje, og vi søger derfor en dygtig Sekretariatsleder der sammen med den øvrige ledelse i Børn og Kultur kan skal stå i spidsen for at indfri ambitionerne om at sikre det gode børneliv og et fantastisk kultur- og fritidsliv i Haderslev Kommune.

Bredt ansvar fra personaleledelse til kvalificeret opgaveløsning
Som leder af Sekretariatet i Børn og Kultur er du omdrejningspunkt for meget af forvaltningens drift og udvikling. Din overordnede opgave er at sikre, at Sekretariatet yder ledelses- og sekretariatsunderstøttelse til direktør, fagchefer og ledere med god kvalitet og effektivitet uanset om det drejer sig om planlægnings-, udviklings- eller driftsopgaver. Din opgave er derudover at sikre et velfungerende sekretariat, der har blik for at understøtte den decentrale drift.

Du har et godt blik for og et stærkt fokus på at understøtte ledelsen og på implementeringen af tværkommunale opgaver og projekter i samarbejde med de øvrige sekretariatsledere og stabschefer i Haderslev Kommune. Du bidrager med at koordinere, filtrere og prioritere de mange opgaver og projekter i en forvaltning med mange spændende opgaver og en general travlhed, med høj produktivitet.

Dine vigtigste opgaver:

  • Ledelse af Sekretariatet, herunder personaleledelsen af 9 medarbejdere - med afsæt i Haderslev Kommunes ledelsesgrundlag, strategier og politikker.
  • Forberede og deltage i alle chefgruppemøder.
  • Samarbejde og koordinering med øvrige forvaltningsområder og Stabene med fokus på at skabe sammenhæng på tværs af organisationen samt eksternt.
  • Indgå kompetent og nysgerrigt i Børn og Kulturs leder- og chefgruppe, hvor vi har stort fokus på at skabe en attraktiv arbejdsplads.
  • Projektledelse og understøttelse af organisationsudvikling samt general understøttelse af udviklingsprocesser.
  • Sagsfremstillinger, ledelsesinformation/opfølgning på strategiske indsatser mv.
  • Central sikring af IT-sikkerhed og diverse beredskaber.
  • Du refererer til direktør Charlotte Veilskov og indgår i Sekretariatets opgaveløsning som medarbejdende leder.

Generalist med strategisk sans og politisk tæft
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner. Dine tidligere erfaringer med betjening og servicering af en politisk ledet organisation, fx fra en kommune, har givet dig en god fornemmelse for politiske og administrative beslutningsprocesser og gør dig i stand til at sikre en effektiv og professionel betjening af de forskellige interne og eksterne samarbejdspartnere.

Med din relevante akademiske baggrund har du en systematisk, analytisk og strategisk tilgang til opgaverne. Du har erfaring som leder og trives i et ledelsesjob med opgaver og projekter, der er højt prioriterede, og som af og til haster.

I Haderslev Kommune blander vi os i hinandens arbejde. Du skal derfor se det som en styrke at blive mødt med spørgsmål og holdninger fra mange samarbejdspartnere, ligesom du skal have viljen og engagementet til at spørge tilbage, din mulighed for indflydelse er næsten uendelig.

Vi lykkes sammen
Sekretariatet i Børn og Kultur bliver bragt sammen i forbindelse med din tiltrædelse og består i dag af to afdelinger. En af dine vigtigste opgaver i løbet af de første måneder bliver derfor at samle det ”nye” team. De to afdelinger er i en positiv udvikling, og der er godt styr på driften.

Frihed, service og balance
Vi garanterer et uformelt, engageret og dynamisk arbejdsmiljø i et fantastisk rådhus, hvor bygningen i sig selv inspirerer til tæt samarbejde om de daglige opgaver. Vi kan garantere dig en stilling, hvor du er tæt på direktion og chefgruppe i en spændende hverdag, og samtidig er det nødvendige bindeled til det, det hele handler om: At sikre det gode børneliv og et fantastisk kultur- og idrætsliv i Haderslev Kommune.

Du kan læse mere om Fællesskaber for alle i Kultur- og fritidspolitikken her.

I Haderslev Kommunes Børne- og ungepolitik kan du læse om rammer og retning for udviklingen af kultur- og fritidsområdet i hele Haderslev Kommune (politikken er i høring og er derfor ikke endelig godkendt).

Strategi for implementering af Børne- og ungepolitik.

Forslag til revideret Børne- og ungepolitik.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har vi vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte direktør Charlotte Veilskov på telefon 21 74 97 30.

Tiltrædelse: 1. juni 2023.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest 16. april 2023.

Samtaler forventes afholdt den 20. april og den 27. april 2023.
Mellem første og anden samtale bliver der udarbejdet en profiltest. Du skal derfor være parat til at udfylde en test, hvis du går videre til 2. samtale, hvor der også vil være en case.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Kolding

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Give

    Den grønne omstilling buldrer derudaf, og i næsten alle dele af energibranchen er både udviklings- og leveringskravene stigende. Det gælder også hos os i virksomheden Welpaint A/S i Give, hvor vi s..
    • Administrativ medarbejder
    • Give
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vejle

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Administrativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Er du den smilende og imødekommende musikskolesekretær, vi leder efter? Haderslev Musikskole søger en engageret og struktureret musikskolesekretær til at indgå i vores administrative team. Med star..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. april 2024 89
23. april 2024 89
22. april 2024 83
21. april 2024 84
20. april 2024 85
19. april 2024 91
18. april 2024 96
17. april 2024 100
16. april 2024 104
15. april 2024 101
14. april 2024 108
13. april 2024 108
12. april 2024 108
11. april 2024 103
10. april 2024 105
9. april 2024 99
8. april 2024 100
7. april 2024 103
6. april 2024 107
5. april 2024 102
4. april 2024 97
3. april 2024 93
2. april 2024 92
1. april 2024 108
31. marts 2024 115
30. marts 2024 111
29. marts 2024 112
28. marts 2024 113
27. marts 2024 114
26. marts 2024 113
25. marts 2024 113