Vikarstilling: PÆDAGOGMEDHJÆLPER BØRNEHAVEN ENGGÅRDEN (ROTATIONSVIKAR)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brabrand

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

OBS! For at søge dette job skal du være tilmeldt som ledig på dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse og have mindst 26 ugers ledighed. Er du i tvivl om dette er du velkommen til at kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539, mail: [email protected]

Er du energisk, initiativrig og klar til at være sammen med en flok dejlige børn og kolleger 36 timer om ugen i en lille hyggelig børnehave i Brabrand så se her:

Børnehaven Enggården søger pr. 1.5 en rotationsvikar (pædagogmedhjælper) med 36 timer om ugen i en begrænset periode frem til 06.10 -2023

Om jobbet:

Du skal have lyst til at blive en del af en lille personalegruppe med både mænd og kvinder og med variation i alder og erfaring.

Du vil primært blive tilknyttet Alfestuen men vil, i tilfælde af sygdom, kurser, ferie mm, også skulle være på Troldestuen.

Du indgår på stuerne med de øvrige medarbejdere, hvor det forventes, at du tager del i såvel det praktiske som det pædagogiske arbejde.

Vi vægter nærvær og omsorg for det enkelte barn og vi arbejder med aldersgrupper på tværs af huset, hvor børnene indgår i tilpassede aktiviteter. Det giver os mulighed for at imødekomme det enkelte barns behov samt at arbejde med relationer mellem børnene på tværs af huset.

Vi værner om et godt arbejdsmiljø og vi omgås hinanden, børn og forældre med respekt og anerkendelse. Det betyder, at her er rart for alle at være.

Du er:

  • glad for udeliv og at blive våd og beskidt betyder ikke noget for dig.
  • udadvendt og fleksibel og tager ansvar for de opgaver du har/ får.
  • Du inviterer til sjov og tryghed og du kan igangsætte aktiviteter tilpasset børnene.
  • Du bidrager positivt til et godt samarbejde med både kolleger og forældre.

Børnehaven er normeret til 40 børn i alderen 3-6 år fordelt på to stuer. Vi er en del af Gl. Brabrand- Sødalen dagtilbud som består af 10 afdelinger. Børnehaven er placeret i den gamle del af Brabrand på en lille villavej tæt på sø og skov. Udover vores legeplads har vi tilknyttet en have via nabohuset, hvor vi har en multibane, en lille skov samt en bålplads.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Pædagogisk leder Mette Pasgaard på tlf.: 41855695 eller mail [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 14.4 – 2023. Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning skal ske via Aarhus Kommunes jobportal Ledige stillinger (aarhus.dk) I søgefeltet skriver du "rotation"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Brabrand
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Vores naturbørnehave søger dig som pædagogmedhjælper i en fast stilling på 30 timer ugentligt. Vi rekrutterer løbende og forventer jobstart den 1. maj 2024. HVAD GÅR DIT JOB UD PÅI en 30 timers .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod fra. 1. juni 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger pr. 1. juni en medhjælper på..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Har du lyst til at bruge de næste 1-2 år på at være del af en inspirerende, udfordrende og sjov hverdag for børn og voksne? Så spring til og søg jobbet som pædagogmedhjælper i Vuggestuen Nannasvej .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Børnely søger pr. 1. juni eller hurtigst muligt derefter, to medhjælpere én til vuggestuen 35 t/uge og én til børnehaven 35t/ugen. I din ansøgning skal det være tydeligt hvilken stilling du er inte..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1