Forsyningsoperatørlærling til Fyn største Energikoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense SV

Har du hænderne "skruet rigtigt på"? Har du flair for teknik og IT? Og er du til udendørs arbejde? Så søger vi en engageret og nysgerrig lærling til forsyningsoperatøruddannelsen
Som forsyningsoperatørlærling ved Energi Fyn bliver du en del af Anlæg og Service med 78 engagerede og fagligt stærke kollegaer, hvoraf 10 er lærlinge. Vi arbejder både med større projekter og mindre driftsopgaver. Vi er ansvarlige for etablering og vedligeholdelse af 60 kV-, 10 kV- og 0,4 kV forsyningsanlæg på Fyn.

En spændende uddannelse i elforsyning Igennem dit 2-årige lærlingeforløb bliver du en del af den daglige udførsel af nye elforsyningsanlæg og drift af forsyningsanlæg, herunder reparations- og vedligeholdelse. Du kommer omkring mange forskellige opgaver, hvor du bl.a. skal arbejde med at opbygge og vedligeholde elnettet, reparere kabler og transformerstationer samt etablere og reparere gadelyssystemer. Gennem hele uddannelsen har du en oplæringsansvarlig, som du løbende har sparring med, så vi sammen sikrer din faglige og personlige udvikling.

Uddannelsen som forsyningsoperatør starter hos os i Energi Fyn, hvor du får et lille indblik i både branchen og arbejdsområdet, hvorefter du skal på 20 ugers grundforløb på Skive College i august 2023. Under grundforløbet indlogeres du på skolen i Skive. På uddannelsen lærer du, hvordan strømmen produceres på forskellige måder, og hvordan den kommer ud til forbrugerne.

Ansættelse hurtigst muligt og senest 1. august 2023.

Lærling, der tager ansvar for sin uddannelse Vi forestiller os, at du allerede har nogle års erhvervserfaring indenfor et af de håndværksmæssige fag eller fra industrien, og er nu klar til at tage det næste skridt ind i en faglært uddannelse.

Vi forventer, at du både har lysten og viljen til at yde en seriøs indsats, ligesom du tager medansvar for at få en god uddannelse. Du har desuden bestået 9. klasses niveau i dansk og matematik, har kørekort B, er praktisk anlagt og har interesse for anvendelsen af teknik og IT i din hverdag.

Vi lægger vægt på, at du har ordenssans og er god til at kommunikere. Som person er du ærlig, ansvarsbevidst og fleksibel - og du har en imødekommende adfærd, der bidrager til den gode stemning i teamet. Du vil møde søde og dygtige kollegaer, der tager udfordringer op og skaber resultater sammen - vi arbejder målrettet på at løse afdelingens opgaver med kvalitet til rette tid.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tankegang prioriterer vi et godt samarbejde, teamudvikling og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi to forsyningsoperatørlærlinge, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Vil du vide mere? Du kan læse mere om forsyningsoperatøruddannelsen på Skive College her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Odense SV
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Odense SØ

    [xxxxx] i Odense søger medarbejder til produktionen, primære opgaver er bearbejdning i aluminium og færdiggørelse/samling af konstruktion. Vi forestiller os, at ansøger har uddannelse .
    • Maskintekniker
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense C

    Så er du kundeminded, teknisk nysgerrig og motiveres af at være på landevejen hos vores gode kunder størstedelen af tiden? Så er det måske lige dig vi ansætter, som en af vores to nye serviceteknik..
    • Maskintekniker
    • Odense C
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense

    Tilkaldeoperatører til pantstationen i OdenseEr du studerende eller gået på efterløn/pension og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstation i Odense og blive en del .
    • Maskintekniker
    • Odense
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense SØ

    Som ansat hos Sanovo Technology Group A/S kan du glæde dig til at blive en del af en veletableret og førende virksomhed, der specialiserer sig i design, opførelse og montage af procesanlæg inden fo..
    • Maskintekniker
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 2
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 3
20. marts 2024 4
19. marts 2024 4