Sagsbehandlere til klagesagsbehandling - skatteret og vurdering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du har lyst til at bruge dine juridiske kompetencer i en uafhængig klageinstans? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, og værdsætter du samtidig en arbejdsplads, hvor omgangstonen er fri, og kollegaskabet er godt? Så er det dig, vi har brug for.

Vær med til at sikre retssikkerheden
I Skatteankestyrelsens 2., 4. og 10. vurderingskontorer behandler vi blandt andet klagesager inden for områderne subjektiv skattepligt og vurdering af erhvervsejendomme - to fagligt komplekse områder med mange udviklingsmuligheder.

Som juridisk sagsbehandler hos os får du et medansvar for, at de sager, der bliver løst i kontoret, har det rette juridiske niveau, og du vil være med til at løfte fagligheden på vores opgaver. Vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer, og du kan forvente, at du får en vigtig rolle i teamet, hvor du spiller ind med dine evner og erfaring. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen.

En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du er i dialog med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen, evt. ved afholdelse af møder med dem. Du får en unik mulighed for at arbejde med spændende og udfordrende faglige vurderinger, og samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode, forvaltningsret og skatteproces. Dine juridiske færdigheder vil især komme i spil, når du skal nå frem til den rigtige juridiske afgørelse i det afgørelsesudkast, som du udarbejder til afgørelsesmyndighederne. Du er dermed med til at sikre retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Vi tilbyder
I vores kontorer har vi en aldersspredning og et forskelligt erfaringsniveau, som vi gør meget ud af at omsætte konstruktivt til fælles læring. Vi er derfor meget glade for de nye vinkler, som nye medarbejdere bidrager med. I dagligdagen har vi en uformel omgangstone; vi hjælper og videndeler meget med hinanden og arbejder alle dedikeret med at nå vores fælles mål.

Chefkonsulent Hans Ditlev Fabricius Bille fortæller:

”Vi kan ikke alle sammen være eksperter på alle områder, så det er vigtigt, at vi bruger hinandens viden rigtigt. Vores faglige standard er høj, og vi udnytter hinandens kompetencer på en måde, der bidrager bedst muligt til fællesskabet. Vi udvikler os via sagerne og via den løbende sparring - også med andre fagkontorer – og det betyder, at vi leverer sagsforberedelse af høj kvalitet, så nævn eller Landsskatteretten har det absolut bedste grundlag for at træffe afgørelse i klagesagerne.”

Dine opgaver vil bl.a. indeholde:

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • tæt samarbejde med forskellige fagkontorer og myndigheder,
  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved nævn eller Landsskatteretten
  • mulighed for udvikling og fordybelse på flere forskellige områder.

Ansvarlig og målorienteret sagsbehandler
Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., skatterevisor, eller også har du en diplom- eller masteruddannelse inden for skatteområdet. Vi leder både efter kolleger med erfaring og dig, der er nyuddannet eller på vej mod din afsluttende eksamen.

Personligt er du struktureret, engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager. Vi forventer desuden, at du:

  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejder målstyret og driftsorienteret
  • sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • deltager aktivt i faglig sparring og teamsamarbejde
  • kan kommunikere klart og korrekt både i skrift og tale.

Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere, og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag.

Din nye arbejdsplads
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der fungerer som sekretariat for Landsskatteretten og de ankenævn, der træffer afgørelse i sagerne. Sammen sikrer vi retssikkerhed med en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Vi er til for de borgere og virksomheder, som er uenige i en afgørelse fra Skatteforvaltningen. Vi bidrager til at skabe retssikkerhed for borgere og virksomheder, og derfor skal klageprocessen opleves som nem, overskuelig og transparent.

Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i Skatteankestyrelsen.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbeviser via linket ”Søg stillingen” senest 26. marts 2023, vi holder løbende samtaler. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Lawaetz på telefon 72387038, chefkonsulent Hans Ditlev Fabricius Bille (vurdering) på telefon 33760725 eller specialkonsulent Morten Borre (subjektiv skattepligt) på telefon 33762678.

Vi forventer at afholde første runde samtaler løbende. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personprofilanalyse samt en logisk test inden anden runde samtale, som afholdes i uge 15. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest samt referencer. Arbejdsstedet vil være Strandboulevarden 89, 2100 København Ø.

Tiltrædelse 1. juni 2023 eller efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Medlemssupport i DI søger en ny kollega, som er skarp på kalender- og mailstyring og struktur- og koordineringsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver, der går på tværs af organisationen og navigere i en hverdag, der ikke altid bliver som planlagt.
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Resultatorienterede deltidsorganisere til HK Handel Hovedstaden HK Handel Hovedstaden søger passionerede og resultatorienterede deltidsorganisere til at varetage arbejdet med at melde flere ansat..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks stærkeste fagforening? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Arbejder du omhyggeligt,.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info