Pædagog - Dagtilbud Sydøst - Storvorde Børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storvorde

Nu har du en enestående mulighed for at blive en del af et stjernehold i Storvorde Børnehave, da vi søger sidste pædagog til vores nye personalegruppe!

De hurtige no-go’s: arbejder du ud fra et "plejer" eller har det meget svært med organisering af din faglighed, så det er ikke et match. Kan du ikke se dig arbejde med krydsfeltet imellem almen pædagogisk felt og socialpædagogisk felt, så det heller ikke et match.

Det er et muligt match, hvis du kan; finde ud af at lege, hvis du kan arbejde struktureret og har mod på pædagogisk kirurgi og kan bidrage positivt den pædagogisk udvikling. Et godt match er en pædagog der kan se værdien for både børnene og sig selv, i at arbejde på forkant og med fast organisering der skal sikre uforstyrret tid sammen med børnene.

Stillingen er på 37 timer, med fast skema, så du har vagter på skift i hele institutionens åbningstid (6.15 -17.00, om fredagen 16.45) og vi ønsker den besat pr. 01.05.2023 eller hurtigst derefter.

Storvorde Børnehave er byens ældste børnehave, men vi har fuld fart frem og er i gang med en positiv udvikling, hvor vi skal blive endnu skarpere på pædagogisk kirurgi og komme tættere på vores faglighed. Vi arbejder med aktivitetsgrupper, så vi kan fordybe os i mindre grupper og der er planlagt forberedelsestid hver uge – på den måde sikre vi, den uforstyrret tid med børnene, når vi er i gang med vores pædagogiske arbejde!

Med store ambitioner for dagen og med en ramme der skal være sjov og legene for børn, arbejder vi systematisk for at kunne få plads til både faglige dialoger blandt medarbejdere og leder og de sjove, lærerige lege, ude sammen med børnene. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på din pædagogiske praksis, med den organisering vi har hos os!

Hvem er vi egentlig?
Storvorde Børnehave er en del af Dagtilbud Sydøst som består af 11 institutioner. Storvorde
Børnehave er normeret til 45 børn og har derudover 3 ressourcepladser. Børnene er fordelt på tre stuer, Sommerfuglene, Mariehønsene og Græshopperne. Hver gruppe har fast personale tilknyttet, men vi er fælles om kerneopgaven, vi er ét hus. Vi arbejder med periodeskema der sikrer en kontinuerlig og refleksiv praksis med de temaer der er, i den styrkede læreplan.

Vi kan blandt andet tilbyde:
• En arbejdsplads fyldt med glade, energiske og skønne børn
• En arbejdsplads hvor tillid, engagement, åbenhed, humor, samarbejde og faglighed vægtes højt.
• En arbejdsplads hvor vi vil spille hinanden gode
• Et spændende krydsfelt imellem almen pædagogisk felt og socialpædagogisk felt

Vi lægger mest vægt på:
• At vi sammen skaber rammer med omsorg, nærvær og forudsigelighed for børnene
• En tydelig og åben kommunikation, som sikrer gennemsigtighed i vores pædagogiske arbejde
• At du er god til at bruge dig selv både inde og ude
• At du har et godt overblik og er klar til at tage ansvar og du kan arbejde struktureret og skabe tydelige ramme, med fokus på kerneopgaven
• At du har et solidt fagligt grundlag at stå på og står stærkt i relations dannelse.

Er du interesseret i at komme på besøg eller hører mere om os, så ring til pædagogisk leder, Morten Buch på 2520 0771, inden mandag d. 3/4 kl. 12, hvor ansøgningsfristen er.
er er jobsamtaler tirsdag d. 18.04.2023 med start kl. 9.00, i Storvorde Børnehave.

Arbejdsstedets adresse
Agervej 12, 9280 Storvorde

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget fagforening.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest og referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dafecb4f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storvorde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storvorde
  • Mandag den 03. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storvorde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storvorde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
25. marts 2024 1