Social- og sundhedsassistent ansvarshavende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Lokalcenter Bøgeskovhus søger en ansvarshavende social- og sundhedsassistent i aftenvagt med arbejde hver 4. weekend
Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til en fast stilling med tiltrædelse 1. maj 2023 eller efter aftale.

Vi tillader os at afholde samtaler løbende og ansætte når vi finder den rigtige kandidat.

Som social- og sundhedsassistent i aftenvagt bliver du en del af et team, hvor der arbejdes med faste kollegaer, og hvor du er med til at sætte dit præg på gruppen. Din rolle vil sammen med din kollega være at pleje afdelingens beboere, servere mad, dokumentere mm.

I weekender vil du være ansvarshavende og ikke indgå i plejen på en afdeling, men hovedsageligt tage dig af de akutte og sygeplejeopgaver.

Bøgeskovhus
På Bøgeskovhus skaber vi sammen det bedste liv for vores beboere. Vi har en uformel tone og elsker at grine og skabe glæde i hverdagen. Medarbejdere og ledere arbejder tæt sammen for løse både faglige og praktiske udfordringer. På Bøgeskovhus er alle medarbejdere vigtige, og vi går op i at tale og behandle hinanden ordentligt.

Bøgeskovhus er drevet af Forenede Care, en dansk, familieejet virksomhed, som tilbyder mange personalegoder.

Dine nye kollegaer vil hjælpe dig ind i afdelingen, og vores 4 sygeplejersker står klar til at klæde dig på med nye kompetencer.

Hvad vi tilbyder
Når du bliver ansat på Bøgeskovhus, får du en grundig oplæring og bliver tilknyttet en fast afdeling. Du vil indgå i kontaktpersonordningen, ligesom du også vil få et eller flere ansvarsområder, som I sammen tilrettelægger i afdelingen. Du får en central rolle i planlægning af afdelingen og er i høj grad med til at sætte kursen for, hvor vi skal hen. Vi vil gerne sætte stor fokus på relationen både med de pårørende og vores kære beboere. På Bøgeskovhus vægter vi uddannelse og viden højt, du vil få mulighed for at dygtiggøre dig indenfor forskellige områder vha. kurser og undervisning, som du selv vælger.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller stedet, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Pedersen på tlf. 25 35 90 26.

Bøgeskovhus
Bøgeskovhus har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Aarhus. Der er 126 pleje- og ældreboliger. Vi er stolte af vores aktivitetsafdeling som udbyder mange forskellige oplevelser for vores beboere og borgere i nærområdet. Vi værner om beboernes livskvalitet ved at inddrage dem i hverdagen på alle tænkelige måder, hvor de med deres forskellighed og livserfaring bidrager til livet i huset. Vi skaber tryghed og giver omsorg, så den ældre beboer føler værdighed og livsglæde. Vi respekterer forskelligheder og stræber efter at opfylde alle individuelle behov.

Læs mere om Lokalcenter Bøgeskovhus her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Viby J
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Århus N

    OMRÅDE: 8200 Århus N.LIDT OM MIG:Jeg er en frisk mand, der bor i en lækker lejlighed tæt på Trøjborg og tæt på Aarhus midtby.Jeg er social anlagt med humor og vægter en uformel og hyggeli..
    • SOSU-assistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus N

    OMRÅDE: 8200 Århus N.LIDT OM MIG:Jeg er en udadvendt 25-årig mand med muskelsvind og respirator, som er på pause fra sit nuværende studie som socialrådgiver.JOBBESKRIVELSE:Uddannelse er..
    • SOSU-assistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus

    Om jobbet:En fantastisk mulighed for at arbejde i et særligt hus for fællesskaber – lyder det som noget for dig?Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til Generationernes Hus. Brænder du..
    • SOSU-assistent
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus N

    OMRÅDE: 8200 Aarhus NLIDT OM MIG:Jeg er en mand i min allerbedste alder ( 73år ) der mangler en hjælper til 6-12 timer ugentligt. Jeg bor i egen lejlighed i Aarhus N, og søger en hjælper ti..
    • SOSU-assistent
    • Århus N
    Få mere info