Rekrutteringsfirma

Executive Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en erfaren PA eller sekretær med stærke evner inden for projektstyring? Og har du lyst til at arbejde med spændende udviklingsopgaver i en innovativ og stærkt værdibaseret virksomhed? Så er det måske dig, vi leder efter til denne nyoprettede stilling som Design Collection Denmarks Executive Assistant!


En del af holdet hos Design Collection Denmark
Du slutter dig til holdet på Design Collection Denmarks inspirerende kontor, som ligger i skønne rammer, i den historiske bygning Papirfabrikken, midt i Silkeborg. Her sidder 15 dygtige medarbejdere, derudover får du omkring 120 nye kollegaer i blandt andet Singapore, Melbourne og Sydney.

Design Collection Denmark distribuerer en række af danske design- og livsstilsbrands globalt via en retail- og B2B-platform, som omfatter marketing, salg, visual merchandising samt et stærkt globalt netværk. Hos Design Collection Denmark vil du hurtigt mærke, at der er højt til loftet og kort fra idé til handling.

Som Executive Assistant, til den ene af virksomhedens ejerledere, kommer du til at spille en afgørende rolle i den vækstrejse, som Design Collection Denmark er på. Med en ambitiøs skalering af retail-området i sigte, ligger der et større strategiarbejde, som skal planlægges og eksekveres – og det er her, at du som Executive Assistant kommer til at gøre en stor forskel. Der er tale om en nyoprettet stilling med rig mulighed for at sætte sit præg på processer og arbejdsgange, og du vil få en stor kontaktflade internt i virksomheden. Du har, som dine øvrige kollegaer i Design Collection Denmark, en 4-dages arbejdsuge.

Tovholder på spændende udviklingsopgaver
Din primære opgave bliver at skabe struktur for de strategiske projekter, som søsættes. Det gør du blandt andet ved at arrangere og deltage i strategimøder, hvor du er tovholder på planerne og udviklingsopgaverne, som du løbende tager status på og følger op omkring, så du sikrer, at der bliver eksekveret på strategien. Du spørger ikke kun om ”hvem, hvad, hvor og hvornår?”, men undersøger, hvordan I kommer i mål, hvordan man også kunne gøre, og om det understøtter det, som I gerne ville. Du har undervejs styr på detaljerne i projektet, men glemmer ikke det store billede.

Herudover vil en væsentlig arbejdsopgave for dig være at kommunikere og efterleve virksomhedens værdier – herunder være med til at udtænke arrangementer og tiltag, som fremmer samarbejdet og sikrer sammenholdet, det gode kollegaskab og kvalitet fremfor kvantitet. ”Inspire people to create more value in life” er et centralt budskab for Design Collection, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde med virksomhedens værdier, og hvordan virksomheden kommunikerer det til medarbejderne.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Arrangere og deltage i strategimøder
  • Projektstyring af strategiplaner; herunder strukturering, koordinering og opfølgninger
  • Intern kommunikation med retailers – globalt
  • Repræsentere ledelsen internt i virksomheden
  • HR-relaterede opgaver, som kommunikerer virksomhedens værdier

Herudover vil der være årlige workshops og cirka 1-2 årlige rejser samt praktiske opgaver i begrænset omfang.

Du samler trådene
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling inden for en international retail-virksomhed, hvor du har arbejdet i tæt samspil med den øverste ledelse, som for eksempel PA, sekretær eller lignende. Du har en uddannelse eller erfaring, som giver dig viden og redskaber inden for projektstyring, og du brænder for at arbejde med udviklingsopgaver og se planerne komme til live. Måske har du erfaring med HR-opgaver eller blot lyst til at arbejde med det. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Som person håndterer du nemt mange inputs og kan lide at samle trådene. Du mestrer den betroede rolle ved bordet, hvor beslutningerne tages, og lægger vægt på at forstå og repræsentere virksomhedens værdisæt. Din arbejdstilgang er ansvarlig, struktureret, proaktiv, målrettet og omhyggelig. Du er god til at tænke langsigtet, men også kritisk og med blik for detaljerne.

Uformelt miljø, godt kollegaskab og 4-dages arbejdsuge
Lyder ovenstående som noget for dig, så tilbyder Design Collection Denmark et spændende og ansvarsfuldt job med en alsidig hverdag i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og plads til personlig udvikling.

Hos Design Collection Denmark er den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv ikke bare noget, man taler om, men en integreret del af virksomhedens kultur. Det betyder blandt andet, at virksomheden for nylig er gået over til en 4-dages arbejdsuge, hvor medarbejderne holder fri hver fredag under navnet Recharge Friday. Recharge Friday skal være med til at give medarbejderne det pusterum, som gør, at de vender glade og genopladede tilbage på arbejde om mandagen og er klar til at yde en indsats. Du bliver ansat i og aflønnet efter en fuldtidsstilling, men på 32 timer ugentligt.

Virksomheden har en frokostordning, som medarbejderne hver dag samles om i den hyggelige kantine. Herudover er der drikkevarer, frugt og snacks. Der afholdes desuden sociale arrangementer, som bringer holdet tættere sammen.

Design Collection Denmark distribuerer danske designbrands på globalt plan. Virksomheden blev etableret i 2006 i Singapore, hvor virksomheden ejede og styrede detaildriften i Bang & Olufsens flagship store. Siden da har Design Collection udvidet sit netværk i hele Europa, Asien, Australien og New Zealand med tæt på 1.000 salgskanaler i omkring 100 lande på tværs af de tre kontinenter. Virksomheden tilbyder flere kendte, danske design brands, heriblandt det selv-ejede Ro Collection. Design Collection understøtter netværket gennem sine styrker inden for marketing, salg og visual merchandising og har i dag tre globale afdelinger i Danmark, Singapore og Australien. Læs mere her: Design Collection Denmark

Læs mere her: Design Collection Denmark


Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 3
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3