Pædagog i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til Mosaikken
– autismeområdet

Sæt din faglighed i spil og vær med til at skabe en struktureret, tryg og meningsfuld hverdag for voksne med autisme og ADHD.

Vi tilbyder 2 faste stillinger på op til 30-32 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt.

Mosaikken er et botilbud i Herning kommune til voksne med en diagnose inden for autismespektret og ADHD. Vi er organiseret i et center for autismeområdet, med 52 borgere og 100 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger, under handicap-og psykiatriafdelingen.

Borgere med en diagnose indenfor autismespektret har behov for struktur og forudsigelighed, ud fra en individuel ramme og forståelse. Vi arbejder derfor med skræddersyede dagsprogrammer og metodebeskrivelser til hver enkelt af vores beboere. Det kalder på, at du er lidt ”firkantet” på en fleksibel måde, kan organisere og synes det er fedt at være med til at vedligeholde og tilpasse en struktur, der skaber mening for borgerens hverdag. Ind i arbejdet er der rig mulighed for at bruge din faglig viden og erfaringer, idet vi hele tiden udvikler på dagsprogrammerne og metodebeskrivelserne, så de matcher hver enkelt borgers behov og kompetenceniveau.

De to afdelinger der lige nu glæder sig til at få nye kolleger, er Mosaikkens Hus 2, hvor der bor seks mænd i alderen 35-56 år. Alle har en diagnose inden for autismespektret og komplekse udfordringer. Beboergruppens diagnoser og udfordringer gør, at vi klæder dig rigtig godt på til arbejdet og samarbejdet med borgerne.

Der er også en ledig stilling i Hus 1, hvor der ligeledes er plads til 6 beboere. Vi har netop taget imod en ny borger og står overfor at modtage endnu 2 nye borgere. Det betyder at du kan blive en del af et spændende og udviklende arbejde. En del af den nye målgruppe stiller andre krav i forhold til kommunikation og støtte til personlig pleje, så hvis det er din spidskompetence, er der rig mulighed for at få det i spil. Hvis det ikke er, vil du, ligesom resten af medarbejdergruppen modtage grundig opkvalificering til opgaven.

Du bliver en del af en engageret og faglig stærk personalegruppe. Alle glæder sig til at få dig ombord og til at give dig en grundig intro og oplæring.

Du får


  • en arbejdsplads hvor der er plads til at være ny – og hvor nysgerrighed, alle spørgsmål og undren er mere end velkommen
  • et grundigt introprogram med følvagter og mentorordning
  • løbende supervision med kollegaer, ledere og eksterne
  • relevant efteruddannelse og kurser fx i KRAP, neuropædagogik og LA2 (Low arousal)
  • mulighed for at undervise i vores nye udviklingscenter PULS,– Hvis du har særlige faglige kompetencer og viden, som dine kollegaer og øvrige medarbejdere kan få gavn af
  • masser af faglige udfordringer

Sammen med dine kollegaer er opgaven at skabe de bedste betingelser for, at beboerne oplever et liv med meningsfuldhed og trivsel.

Opgaven er samtidigt at opnå et godt samarbejde med både beboerne og de pårørende. Det er et arbejde, som bygger på en ydmyg og tydelig tilgang, og som derfor stiller krav til din relationskompetencer, faglighed og samarbejdsevner.

Vi møder borgerne med accept, venlighed, respekt, og faglighed.

KRAP, Low arousal og neuropædagogik danner basis for vores tilgang til at samarbejde med borgerne.

Vi drømmer om dig, som virkelig har interesse for vores borgers liv og trivsel, og som kan se vigtigheden af at dokumentere, og også er god til at dokumentere. Vi anvender systemet CURA Social

Derudover vil det være et plus, at du har erfaring med/viden om autisme.

I Handikap og Psykiatri har vi netop oprettet et nyt kursus og udviklingscenter PULS, der har til opgave at levere Praksisnær, Uddannelse, Læring og Supervision til alle ca. 500 medarbejder i HOP. Centeret er forankret på autismeområdet og alle nye medarbejdere modtager grundig introduktion til både afdelingen, centeret som helhed, pædagogik og til organisationen.

Yderligere oplysninger


Arbejdet er vekslende mellem dag-, og aftenarbejde og med arbejde hver anden weekend. Vi arbejder hen imod at kunne have hver 3. weekend efter sommerferien.

Det er et krav at du har kørekort og er villig til at køre i tilbuddets biler.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansøgning


Ansøgnings frist er den 21. April

Ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning kommunes hjemmeside.

Samtaler vil blive afholdt d 28. April.

For yderligere oplysninger


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse mellem 8-16 til:
  • Afdelingsleder Søren Høj på telefon 61 93 77 14


I Herning kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herning

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Brændgårdskolen og SFO i Herning Midtby søger en pædagog pr. 1. april 2024 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentligt. Timerne fordeles mellem Pusterummet og SFO’en.I rammer af..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Neurorehabilitering Bytoften søger en pædagog til rehabiliteringsafsnit af voksne med en erhvervet hjerneskadeEr du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med ti..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Vi har travlt, da vi snart får flere børn indskrevet. Hvis du vil være med på et stærkt hold med dygtige kolleger og høje ambitioner, så har vi jobbet til dig.Er du pædagog og brænder for at væ..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Valdemarskolen søger en dedikeret pædagogisk leder, som har lyst til at lede tæt på medarbejdernes specialpædagogiske praksis og som går med hjertet forrest. Brænder du for at gøre en forskel f..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info