[xxxxx] søger gymnasielærere til HTX/HHX i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

ZBC søger gymnasielærere til HTX/HHX i Slagelse


Vær med. Verden er til at forandre.

Vi søger pr. 1. maj 2023 - eller snarest derefter gymnasielærere til undervisning i matematik, kemi og tysk – gerne i kombination med særligt musik, programmering eller andet gymnasierelevant fag.

Ansættelsestidspunktet kan evt. udskydes til 1. august 2023.

Der er tale om faste stillinger - fuldtidsstillinger - og/eller deltidsstillinger.

På ZBC’s Handelsgymnasium og Teknisk Gymnasium i Slagelse stræber vi efter, at vores elever får tre fantastiske år, de aldrig glemmer - tre år med en spændende hverdag, nye venskaber og oplevelser for livet.

Vi er to gymnasier under samme tag med ca. 75 medarbejdere og ca. 700 elever.

Vi har et tæt samarbejde mellem ledelse, lærere og elever samt en kultur, hvor vi i gensidig respekt fremmer engagement, studiemiljø og den gode arbejdsplads.

Vi har et stærkt fokus på studiemiljø, dannelse og faglighed, og vi opnår tilfredsstillende resultater målt på elevernes karakterniveau ved eksamen.

Vi engagerer os aktivt i det omgivne samfund med flere samarbejdsaftaler, hvor målet er at relatere vores høje faglige undervisningsniveau til praksisnære og virkelighedsorienterede cases.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt.

Læs mere om os her:
https://www.ZBC.dk/uddannelsessteder/ZBC-slagelse/htx-teknisk-gymnasium-slagelse/ https://www.ZBC.dk/uddannelsessteder/ZBC-slagelse/hhx-handelsgymnasium-slagelse/

Hvad kvalificerer dig til jobbet?

  • For at kunne undervise på gymnasierne, skal du have en relevant kandidatuddannelse i de(t) pågældende fag, du skal undervise i.
  • Du kan være en kandidat ”af ældre dato” med en masse erfaring, som du har lyst til at dele med vores elever, eller du kan være nyuddannet med stor lyst til at dele ud af din faglighed på en måde, så vores elever kan spejle sig i din glæde ved faget.

Det vigtigste er, at du har lyst til at undervise og har lyst til at indgå i såvel faglige som sociale relationer med eleverne.

Vi forventer derudover, at du:

  • Er fagligt stærk og har mod på at indgå i tværfaglige samarbejder med kollegerne.
  • Tør tage chancen og afprøve nye idéer – og lære af dem, der ikke lykkes.
  • Har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med dine kolleger.
  • Er interesseret i de faglige og pædagogiske udfordringer, som gymnasielærerjobbet indebærer, såsom udviklingsaktiviteter, studieture, sociale arrangementer, engagement i elevernes liv og trivsel.

Har du lyst til dette, kan vi tilbyde:

  • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med stærke relationer til grundskolen, det omgivende samfund og de videregående uddannelser.
  • En arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.
  • Et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.
  • Et gymnasium, hvor elevdemokrati, elevinddragelse og elevengagementet prioriteres højt.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Hvis du ikke har pædagogikum, vil der blive tilrettelagt et forløb for dig inden for det første år.

Ansættelse
Ansættelse sker på fuld tid, og vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. maj 2023 alternativ 1. august 2023.

Ansættelsen finder sted jf. gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være Willemoesvej 4, 4200 Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 11. april 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. april 2023.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Niels-Erik Hybholt, rektor på tlf.: 2844 2518 eller e-mail: [email protected] eller

Tove Johnsen, vicerektor på tlf.: 2888 5110 eller e-mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Vi mangler dig! Er du sygeplejerske, god til at holde overblik, planlægge, koordinere og har lyst til at uddanne kommende sygepleje- og SSA kollegaer. Så læs med her! På Geriatrisk Afsnit vil v..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Roskilde

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Lærer
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Vil du udfolde dig som musiklærer på en skole i god udvikling, der er omdrejningspunkt i Høng by? Din profil Vi søger en lærer, der primært brænder for at give vores yngste elever..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at blive en del af vores dejlige skole, hvor hver dag er fyldt med spændende udfordringer og skønne øjeblikke? Vi søger nu engagerede lærer(e) til at styrke vores tea..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 2
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 5