Struktureret administrativ medarbejder til Greve Idræts- og Fritidscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi har et rigt kultur- og fritidsområde i Greve kommune. På Idrætsområdet har vi to kommunale idrætsanlæg i Greve Idrætscenter og Hundige Boldfælled og to selvforvaltende idrætscentre i Tune og Karlslunde. Vi har også en stor svømmehal og en række borgerhuse. Til at benytte disse faciliteter har vi et mangfoldigt forenings- og fritidsliv, hvor borgerne i alle aldersklasser er meget aktive og engagerede.

Jobbet hos os

Stillingen er placeret i Kultur- og Fritidsafdelingen, hvor du har samarbejde med andre administrative og konsulentkolleger. Greve Idræts- og Fritidscenter indeholder fire forskellige faciliteter: Greve Idrætscenter, Hundige Boldfælled, Greve Borgerhus og Aktivhuset Olsbækken.

Fysisk vil du have base i selve Greve Idrætscenter, men også have udgående funktion til andre matrikler og rådhuset. Du vil også have et tæt samarbejde med teknisk servicepersonale i Greve Idrætscenter. Sammen arbejder vi for at skabe de bedste rammer for vores idrætsforeninger, fritidsforeninger, frivillige og ildsjæle.

Stillingen rummer dels en bred vifte af store og små praktiske og administrative opgaver i Greve Idræts- og Fritidscenter. Opgaverne vil være mangfoldige og spænder blandt andet over:

  • Kontakt med foreninger, forpagter og andre – løbende på mails, telefon og direkte personlig kontakt.
  • Deltage i Brugerrådsmøder (Greve Idrætscenter, Olsbækken, Greve Borgerhus) samt sekretærfunktion for Forretningsudvalget for Greve Idrætscenter.
  • Løbende lokalebooking i Greve Idræts- og Fritidscenter. Derud over vil du indgå i arbejdet med lokalefordeling til foreningerne – både den årlige sæsonfordeling og særarrangementer samt overblik over løbende benyttelse af faciliteterne.
  • Medvirke til at udvikle og administrere forenings- og bookingsystemet Winkas – brugerfladen kan ses på www.aktivigreve.dk.
  • Løbende vedligehold af hjemmeside, infoskærme og overvågningssystem i Greve- Idræts og Fritidscenter (GIFC).
  • Øvrige administrative opgaver med fx indkøb, journalisering og mindre projekter.

Du har en kollega, der varetager lignende opgaver for foreninger med lokaler på skolerne. Opgaverne fordeles løbende mellem jer alt afhængig af kompetencer og ressourcer. I vil fungere som hinandens sparringspartnere i dagligdagen og kan dække ind for hinanden ved ferieafvikling og i spidsbelastningsperioder.

Systemmæssigt vil du skulle lære at bruge en række af vores systemer: forenings- og bookingsystemet Winkas, indkøbsplatformen Mercell, journaliseringssystemet eDoc, Hall Monitor/Optimeter og ikke mindst Officepakken.

Om dig

Du har en relevant administrativ uddannelse. Det er en fordel med erfaring fra kommunal administration og gerne fra kultur- og fritidsområdet. Din arbejdsstil er målrettet, struktureret og vedholdende – og du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams. Du kan formulere dig klart både i skrift og tale. Som person er du også åben og imødekommende og trives med at servicere, da forenings- og borgerbetjening er din hovedopgave. Du skal kunne arbejde med koordinerende og praktiske opgaver. Du må meget gerne kunne arbejde med tal og data. Ikke mindst skal du have flair for IT og brugen af administrative systemer.

Vi tilbyder dig

En fleksibel og udadvendt arbejdsplads med gode kollegaer og tæt samarbejde med de mange engagerede ildsjæle i foreningsverdenen.

Et spændende og udviklende arbejde med mange berøringsflader. Du vil få en arbejdsfunktion med stor selvstændighed i opgaveløsningen. Vi har et højt ambitionsniveau og et fælles ønske om at gøre en forskel. Vi har et samarbejdsklima som kræver initiativ, ambition og smidighed samt forventningen om at opgaver følges til dørs. Du får mulighed for at arbejde med varierende opgaver – både af administrativ og praktisk karakter.

Øvrige forhold

Der er tale om en stilling på 37 timer pr. uge, som i udgangspunktet er inden for almindelig arbejdstid. Derudover skal du have mulighed for efter behov at arbejde om aftenen og i weekender, når der er møder og arrangementer.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst for kontorpersonale (HK) med mulighed for forhandling efter principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen er mandag den 11. april 2023.

Vi har to samtalerunder med første samtale mandag den 17. april og anden samtale torsdag den 20. april.

Forventet tiltrædelse senest 1. juni 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos leder af Greve Svømmehal Bodil Nielsen på telefonnummer 4016 8527.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Nexel søger en administrativ medarbejder, som er klar til at blive en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af deres fælles rejse o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you passionate about organisational change management (OCM)? Are you an experienced organisational change and stakeholder manager? Do you have strong experience translating strategy and digital..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Can you make a difference in drug development through data? We offer an opportunity to use your experience from working with data, your clinical and research knowledge, your analytical skills, your..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2