Organist til Als og Øster Hurup kirker, Hadsund Provsti, Aalborg Stift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Stillingsopslag organist:

Er du begejstret for musik og nyder du at få kirkemusikken til at spille, så er det måske dig, vi søger til en spændende og alsidig stilling som organist med tjenestested i Als sogn.

Stillingen indeholder geografisk fleksibilitet, især med nabosognet Øster Hurup. Desuden med Visborg og Skelund sogne. Listen er ikke udtømt.

Vi søger en initiativrig, dygtig og bredt funderet kirkemusiker, der vægter både klassisk og rytmisk musik.

Vi håber, du har lyst til at blive en del af et positivt og inspirerende fællesskab i vores sogne. Dette miljø er bl.a. baggrunden for vores høje aktivitetsniveau og hele den positive indstilling, der er til at tage nye aktiviteter op. Vi har alle, menighedsråd, præster og øvrige ansatte, et fælles formål:

At sikre et godt og varieret kirketilbud til alle!

Der er en rigtig god opbakning til kirkerne og vores mange forskelligartede arrangementer, hvoraf flere foregår udendørs og på andre lokaliteter.

Als og Øster Hurup sogne ligger i det smukke Østhimmerland – med Lille Vildmose, Kattegat og Mariagerfjord som naboer. Der er således rig mulighed for naturoplevelser og rekreation i det hele taget. Vi er som kystområde beriget med mange turister, som via deres deltagelse i vores arrangementer er et ”frisk pust for os”.

Vi forventer, at du:

  • Er en dygtig kirkemusiker
  • Er kompetent indenfor det klassiske kirkemusikalske repertoire og har kompetencer og interesser inden for den rytmiske musik.
  • Kan indgå i et kreativt samarbejde med præsterne om liturgi og musik i gudstjenesterne.
  • Leder kirkernes kor, både voksne og børn.
  • Vil være tovholder for koncerter og evt. selv give koncert.
  • Kan planlægge og afholde musikalske arrangementer
  • Samarbejder/afløser med omkringliggende sogne efter nærmere aftale.

Samtidig er det vigtigt for os, at du er engageret og parat til at give og tage i samarbejdet med præster, menighedsråd og øvrige ansatte i bestræbelserne på at udvikle Folkekirkens liv i sognene.

Vi håber, du har fået en fornemmelse af, du her har mulighed for at få en stilling, hvor du under ordnede forhold, med engagerede kolleger og menighedsråd i samspil med kirkernes menigheder kan realisere/udleve dine drømme om som kirkemusiker at være med til at gøre en forskel i folkekirken.

Sognene er en del af Hadsund provsti

Als sogn: 1280 medlemmer af folkekirken.

Medlems procenten af folkekirken er 90%

Øster Hurup sogn: 840 medlemmer af folkekirken.

Medlemsprocenten af folkekirken er 88%

Sognene er præget af mindre bysamfund kombineret med landbrugsområder og sommerhusbeboelser. En stadig større del benyttes til helårsbeboelse.

Der er plejehjem i Als. Der er skole (0.-9. årgang) i Als. Der er børnehave i Als og dagpleje i både Als og Øster Hurup.

I Øster Hurup er der en del restauranter samt en dagligbrugs. I Als er der et supermarked (Meny), samt bager og slagter.

Der er et rigt forenings- og fritidsliv.

Nærmeste større by er Hadsund og kommunebyen er Hobro, hvor der bl.a. er gymnasium, handelsgymnasium m.m.

Orgler:

Orglet i Als er et Marcussen og Sønner fra 1978. Desuden rummer kirken et mellem stort Yamaha flygel

Orglet i Øster Hurup er et Markussen og sønner fra 2008.

Ansættelsesforhold:

Ansættelse sker i Als sogn, Menighedshuset, Præstegaardsvej 7, Als, 9560 Hadsund

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 290.698,37 kr. – 424.866,23 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 298.151,82 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 22.407,00 kr. (nutidskroner).
OK tillæg på 966,80 kr. (nutidskroner).
Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 324.435,1 kr. – 395.331,08 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 41.742,98 kr. – 64.832,43 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 313.059,87 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 328.919,93 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet Rådighedstillægget udgør årligt 31.733,77 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2-3 kirker. Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganistionen af 2010 for organister eller Overenskomst mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten med tilhørende Protokollat mellem Kirkeministeriet og Akademikerne/Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for DOKS-organister og faste lærere på kirkemusikskolerne.

Der vil blive indhentet referencer og børneattest og straffeattest.

Har ovenstående vakt din interesse, og søger du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til formand for Øster Hurup menighedsråd Inger-Lis Jepsen, tlf. 27578796 eller kasserer for Als menighedsråd Jan Michno, tlf i 22455824

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Præstegaardsvej 7, Als, 9560 Hadsund, mail: [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 15. maj 2023, kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted i uge 22 eller 23 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Hadsund
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Sæby

    Kulturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 9300 Sæby
    • Kulturmedarbejder
    • Sæby
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Nordjylland

    Vi søger en person:som brænder for kirkens arbejde og formål. som har lyst til at være en del af et dynamisk og visionært team og som ønsker at være Kirke for alle i Øster Snede Sogn.som ha..
    • Kulturmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Nordjylland

    Om stillingenMuseet varetager det arkæologiske ansvar i Thisted og Morsø Kommuner. Området er især kendt for de mange gravhøje og rige bronzealderfund. Men det omfatter også Danmarks tidligste fl..
    • Kulturmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Svenstrup J

    Stillingen som graver ved Ellidshøj kirke i Aalborg Vestre provsti er ledig fra 1. august 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ellidshøj Sogn er et mindr..
    • Kulturmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1