Vedligeholdelsesmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

Er du vandt til at makke med maskiner, og brænder du for at være med til at vedligeholde en moderne produktionsvirksomhed? Er du løsningsorienteret og ikke bange for at få beskidte hænder? I så fald har vi måske lige jobbet til dig.

Vedligehold i vores råvareafdeling

Vores råvareafdeling er starten på vores produktion. Her kommer der hver dag tonsvis af kartofler ind, som indgår i vores produktion af lækre kvalitetsprodukter – og smagsprøver er der nok af.
Som vedligeholdelsesmedarbejder bliver din vigtigste opgave at sikre, at driften i vores råvareafdeling kører.
Du vil komme til at indgå i et team i Teknisk Afdeling bestående af 18 kollegaer, med en høj anciennitet og derfor masser af erfaring samlet på ét sted. I teamet er der et godt samarbejde, og så er der plads til god værkstedshumor.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Gennemføre forebyggende vedligehold på maskiner, herunder udskiftning af reservedele
  • Optimere driften ved at bidrage med gode idéer og løsninger
  • Løbende registrering i vores vedligeholdelsessystem
  • Samarbejde med Teknisk Afdeling og eksterne teknikere

Vedligeholdelsesmedarbejder der kan og vil

Vi søger dig, der har lysten til at arbejde med maskiner og produktionsudstyr. Vi forestiller os at du har en baggrund som smed, landmand eller landbrugsmekaniker. Dog er din uddannelsesmæssige baggrund mindre vigtig, da det er din erfaring og ikke mindst evner og kompetencer, der vægtes i dette job.
Som person er du imødekommende, positiv og en god kollega. Du ser udfordringer frem for problemer og skaber løsninger i tæt samarbejde med dine kollegaer. Det er et krav, at du kommunikerer ubesværet på dansk i både skrift og tale.

Bliv en del af Flensted

Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du kan og vil.

Send os dit CV, et par linjer om dig selv samt hvad du tidligere har beskæftiget dig med, på [email protected]. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkfører, Kuno Andersen på tlf. +45 30 20 52 22. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette profil er fundet, så søg allerede stillingen i dag.

Flensted Food Group A/S holder til i 7. kartoffelrække i Vestjylland. Her sætter vi en ære i at levere måltidsløsninger af høj kvalitet, som hver eneste dag skaber spiseglæde hos danskerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4 personer, der vedligeholder firmaets bygninger i København. Opgaverne omfatter maling, tømrer og generel vedligehold.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4, der vedligeholder firmaets ejendomme i København. Det hele foregår stille og roligt under ordnede forhold. Deltids er også muligt.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    På vegne af Advalight i Ballerup, søger [xxxxx]enProduktionsmedarbejder til medico-virksomhedVil du være en del af et team, som leverer verdens bedste lasere til hudbehandling?.
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1