Systemudvikler til sikker mail løsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Til me’ning (Team Products i Viby J) søger vi to kollegaer til vores Sikker Mail-løsning, SEPO.

Vi søger systemudviklere, til vores afdeling, Team Products,I udviklingsafdelingen arbejdes tæt sammen med salg og vores drift- /supportafdeling for at opnå en høj kundetilfredshed og for at sikre optimale IT-løsninger for vores kunder.

Begge stillinger vil være fokuseret på udvikling, men over tid forventes det, at den ene stilling, foruden udviklingsopgaven, vil påtages sig en systemarkitekt rolle ligesom den anden vil få ansvaret for DevOps processer.

Du har en relevant IT-faglig uddannelse inden for systemudvikling. Vores produkter er skrevet i Java, C# og TypeScript, det er ikke et krav at du mestrer disse sprog, men at du har mod på at lære dem.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Mail opbygning (MIME)
  • S/MIME
  • PKI
  • OWASP
  • DevOps
  • GIT
  • Azure pipelines
  • MSSQL/Postgresql

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

Vedligehold af eksisterende platforme, modernisering af disse samt design og udvikling af nye løsninger.

Arkitektrollen forventes at danne sig et overblik over hele systemets sammenhæng, afhængigheder og have indsigt i driften.

Procesrollen skal hjælpe med at strukturere vores udviklingsflow, fra indkommende ønsker fra support, kunder, kollegaer og sælgere til planlægning, udvikling test, dokumentation og overlevering til drift.

Som person har du følgende kvalifikationer:

  • Er skarp på det tekniske plan og er god til at sparre og vidensdele med kolleger på forskellige niveauer.
  • Kan formulere dig præcist og forståeligt på dansk såvel skriftligt som mundtligt.
  • Har lyst og evne til at sætte dig ind i nye områder, og du formår at sætte sikkerhed, kvalitet og kunden i centrum.
  • Motiveres i høj grad af at arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar.
  • Sætter pris på humor, en uformel tone, du er hjælpsom, løsningsorienteret og pålidelig.
  • Skal selv kunne planlægge dine opgaver og inddrage kollegaerne til sparring, når det er nødvendigt.

Hvem er vi:

SEPO er en markedsførende Sikker Mail-løsning, som servicerer mere end 300 kunder som inkluderer regionerne, størstedelen af kommunerne, flere ministerier samt landets største banker og private virksomheder. SEPO integrerer med flere eksterne systemer blandt andet den offentlige Digital Post løsning, e-Boks, O365 og mailscanningsleverandører.

Hos me’ning gør vi sikker digital kommunikation trygt og nemt for alle interessenter i såvel det offentlige som det private erhvervsliv. Vi tror på, at digitale løsninger giver bedst mening når vi integrerer menneskelig forståelse og brugerinddragelse i vores projekter, så det passer til virksomheden og til dem, der skal bruge teknologien. Vi kalder det: ”Digital Solutions That Make Sense” – Det er vores tilgang, for vi tror på mennesker før teknologi.

Vi er et sammentømret team, hvor humøret er højt, stemningen er afslappet, og der er plads til alle typer.

Du tilbydes:

Du bliver en del af en virksomhed, hvor alt er muligt, og som prioriterer en fleksibel dagligdag. Har du store ambitioner, har du ligeledes gode muligheder for at tilegne dig et større ansvar og vokse i vores virksomhed. Vi prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for relevante IT-områder, som du finder interessant.

Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, internet, mobil, kantineordning samt en aktiv personaleforening.

Dit arbejdssted bliver på vores kontor i Aarhus.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest. Du skal sikkerhedsgodkendes af PET på niveau Hemmeligt (HEM).

Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale. Marker ansøgningen med ”Arkitekt” eller ”Proces”

Vil du vide mere, så ring til Talent Acquisition Specialist Søren Prehnum på 61 20 05 56.

me’ning er en del af ITM8
ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Itm8, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cenvation, Addpro og me’ning.

#LI-sopre #LI-hybryd


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Do you have experience with Developing on Data intensive & streaming based systems, providing scalable cloudbased solutions? Do you thrive from being a key part of an innovative team consisting of .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Har du en solid baggrund inden for IT-sikkerhed? Er du klar til at påtage dig ansvaret for at lede projekter og sikre en vellykket gennemførelse af strat[xxxxx]iske sikkerhedsopgaver? Vil du være med .
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    We're looking for a dedicated Full Stack Developer with Laravel and Vue.js as the primary tools in their toolbox. This role is perfect if you’d like to join a platform-centric SaaS (software as a s..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig! Vi søger .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9
4. april 2024 9
3. april 2024 9
2. april 2024 10
1. april 2024 10
31. marts 2024 10
30. marts 2024 10
29. marts 2024 10
28. marts 2024 10
27. marts 2024 10
26. marts 2024 10
25. marts 2024 9
24. marts 2024 8
23. marts 2024 8
22. marts 2024 7
21. marts 2024 6
20. marts 2024 6