BI-udvikler til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være en del af et inspirerende velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø i gode fysiske rammer med hovedarbejdssted på VIAs campus i Aarhus N? Så har vi en ledig stilling, du skal se nærmere på.

VIA tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads med en unik balance mellem fleksibilitet og ansvar. Vi er stolte af vores fleksible tilgang til arbejdet, og vi mener faktisk, at vi kan noget særligt sammenlignet med de private virksomheder. Du vil have muligheden for at få et stort selvstændigt ansvarsområde, hvor du kan udfordre dig selv og udvikle dine færdigheder. Samtidig vil du have mulighed for at sætte dit præg på vores digitale udvikling, og vi vil støtte dig i din faglige udvikling med relevant uddannelse og træning.

Brænder du for at imødekomme forretningsmæssige behov ved at omsætte data til brugbar viden?

Vi ønsker at gøre aktivt brug af data i vores arbejde med at understøtte og udvikle organisationen. Som BI-udvikler spiller du en nøglerolle i at skabe et solidt datagrundlag i VIAs datawarehouse, hvorfra data kan anvendes til forskellige formål. Du vil blive en del af et team der til sammen skal løse opgaven med at identificere forretningens behov, udvikle integrations- og forretningslaget samt udstille de bearbejdede data i VIAs ledelsesinformationssystem. I den proces vil din primære funktion være i ETL-laget.

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • Modellere og opbygge VIAs datawarehouse.
  • Sikre sammenhæng mellem datawarehouse og VIAs data-/informationsarkitektur.
  • Løbende vedligeholdelse af datamodellerne i VIAs datawarehouse.
  • Forstå og omsætte forretningsmæssige behov til den rigtige datamodel.
  • Sikre den fornødne dokumentation af VIAs datawarehouse.
  • Understøtte organisationen i løbende at modne forståelsen af, og arbejdet med data.
  • Rådgive og sparre ledelsen i BI-spørgsmål.

Vi søger en erfaren og analytisk BI-udvikler med flair for at omsætte data til viden
Det er vigtigt for os, at du har erfaring fra en lignende stilling og har en velfunderet indsigt i opbygning og vedligeholdelse af et datawarehouse. Det vil være en fordel hvis du også har færdigheder i at analysere og omsætte forretningsmæssige behov til datamodellen.

VIA råder over forskellige datakilder. Det er derfor nødvendigt du har god forståelse for systemarkitektur og databasestrukturer i forskellige databasesystemer som f.eks. MSSQL og Oracle. Det er også en forudsætning du har en grundlæggende forståelse af API’er da dette også kan være datakilde eller destination. I VIA anvender vi SQL Server Integration Services. Et kendskab til dette eller andre ETL-værktøjer er derfor også en forudsætning.

Vi ser det som en fordel hvis du også har kendskab til

  • R
  • Design og opbygning af et datawarehouse
  • Azure datalake
  • C#

Derudover har du måske også kendskab til Microsoft Reporting Services og RestAPI.

Selvom dine primære opgaver relaterer sig til arbejdet med VIAs datawarehouse, er det en fordel hvis du har en god indsigt i den samlede leverancekæde i et BI-forløb. Du vil derfor få indsigt i Qlik Sense, og løbende være i dialog med interessenter fra forskellige fagområder.

Det falder dig naturligt at kommunikere om dit arbejde og at understøtte samarbejdet med andre interessenter i BI-værdikæden. Du tager ansvar for dine leverancer og du har høje standarder for kvalitet til dit eget arbejde. Du skal have lyst til både at arbejde selvstændigt og indgå i samarbejder med kolleger fra flere forskellige steder i organisationen. Det fordrer en god evne til, at du løbende strukturerer og dokumenterer dit arbejde i en grad, der styrker samarbejdet mellem alle interessenter på dataområdet i VIA. For den rette kandidat kan det komme på tale at aftale mere ledelsesansvar i stillingen.

Om VIA IT
VIA IT er ansvarlig for IT dels til VIAs egne uddannelser og dels til en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i det midt- og nordjyske. Samlet set omkring 60.000 mennesker.

VIA IT har medarbejdere på ca. 45 adresser samt to datacentre i hhv. Aarhus og Holstebro. På den tekniske side, råder VIA IT over et omfattende Microsoft Enterprise miljø med, MS SQL og AD, Exchange og Office 365 samt SharePoint som de centrale platforme. Vi forventer at dine kompetencer og interesser matcher dette.

Vi tilbyder blandt andet:

  • en dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver.
  • stor indflydelse på det daglige arbejde.
  • god balance og fleksibilitet mellem arbejds- og privatliv.
  • et arbejde, hvor dem du arbejder for er dine kollegaer eller studerende, som du ser i øjnene hver dag.
  • løn der matcher dine kvalifikationer.
  • personalegoder, herunder betalt frokostpause og relevante værktøjer.
  • mulighed for løbende opkvalificering og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse 1. juni eller hurtigst muligt derefter.
Tjenestested er: Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Der kan i enkelte situationer forekomme opgaver uden for normal arbejdstid og/eller på andre adresser. Du forventes derfor at have kørekort og adgang til bil, som du er indstillet på at bruge i arbejdssammenhæng.
Løn– og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst inkl. pension.
Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Der er flextid og gode muligheder for hjemmearbejde.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Onsdag den 19. april 2023.

Er du interesseret?
Så ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den ansvarlige:
Afdelingsleder Allan Nordestgaard på tlf. 8755 1217, e-mail: [email protected].

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Århus N

Lignende jobs

  • Data manager i Århus C

    Are you a data enthusiast with strong technical skills? Are you eager to make a tangible impact on daily operations? If so, you might be the perfect fit for the Data Engineering position in the met..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    In the role, your primary responsibility is to provide analytical support to portfolio managers in our renewables trading team. You will dig into available data to help make smart investment decisi..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2