Socialpædagoger til Enghusene

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Socialpædagoger og Social- og Sundhedsassistenter 30-37 timer til Enghusene


Vi søger en ansvarsbevidst og fagligt stærk pædagog til det højspecialiserede område.

Enghusene betragtes som et tilbud for beboere med farlig problemskabende adfærd. Tilbuddet rummer domsanbragte og huser for nuværende fem beboere. Opgave varetagelsen vil typisk forløbe i en 1:1 eller 2:1 drift. Der er altid kollegaer og ledelse tilgængelig.

Målgruppen opleves med individuelle behov, disse tager derfor alle udgangspunkt i en funktionsbestemt og tilstandsspecifik indsats.

Der kan i dagligdagen opstå udad reagerende adfærd og vi søger derfor efter pædagoger der formår at kigge bag en adfærd og uagtet yde omsorg og forståelse for den enkelte beboers kompleksitet.

Kerneopgaven er at støtte beboerne til størst mulig selvstændighed og trivsel og vi varetager derfor opgaven omkring beboeren ud fra et helhedsorienteret perspektiv, både pædagogisk, praktisk og sundhedsfagligt, hvorfor støtten er afstemt efter den enkeltes behov.

Vores antagelse er, at vores beboere gør det så godt som de kan i den givne situation, derfor er det vores ansvar som professionelle, at afstemme vores krav, relation og omgivelser, så det giver mening og overskud for beboeren.

Arbejdsopgaver:

  • Omsorg og nærværsopgaver
  • Systematisk pædagogisk og sundhedsfaglig dokumentation i Nexus.
  • Neuropædagogisk indsats, low arousal og KRAP tilpasset den enkelte beboer.

Det foretrækkes at du har erfaring inden for det specialpædagogiske felt, men er ikke et krav.

Vi forventer, et højt fagligt niveau og at du med din viden har lyst til og kan bidrage til faglige diskussioner og refleksioner i personalegruppen. Desuden at du har en ressourcefokuseret tilgang til beboerne og dermed ser styrker frem for udfordringer.

Som person er du positiv og imødekommende og vi forventer at du er mødestabil.

Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner både i det nære samarbejde med udgangspunkt i beboernes behov og vores værdigrundlag, samt det tværfaglige kollegaskab.

Fleksibilitet er en vigtig faktor i hverdagen, da det daglige arbejde kræver en høj grad af omstillingsparathed, hvor dagene ikke er ens og med mange spændende udfordringer.

Du har et ønske om at være en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter godt kollegafællesskab, faglighed, udvikling og ikke mindst en god og værdig omsorg for vores borgere.

Vi tilbyder:

On-boarding program, undervisning i KRAP, Neuropædagogisk indsigt, LA (Low Arousal), LA2, sundhedsfaglig indsigt og dokumentation heraf, samt medicin kursus med henblik på medicin udlevering.

Vi tilbyder dertil en stor og alsidig arbejdsplads i rivende udvikling med fokus på nærvær, trivsel, godt arbejdsmiljø og høj faglighed. Du får et indholdsrigt arbejde, der har betydning og hvor du gør en forskel for både borger og kollegaer. Du får muligheden for et selvstændigt arbejde – inden for kendte rammer, med stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse samt ansvar og opgaver, der giver dig mulighed for at udnytte dine faglige og personlige kompetencer.

Personalegruppen består primært af Pædagogisk og sundhedsfagligt personale og vi har en sundhedsfaglig koordinator tilknyttet. Dertil har alle enheder en teamleder, således at der i dagligdagen er nærværsledelse med mulighed for sparring.

Stillingerne er på 30-37 timer og indebærer dag- og aftenarbejde samt arbejde hver 2. weekend. Stillingerne ønskes besættes 1.5.2023 eller hurtigst muligt derefter. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Er der spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til

Leder Laila Aggergaard 43283366, eller Stedfortræder Michelle A. Sandholm 92433715

Ansøgningsfrist 9.4.2023

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Søndag den 09. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så tilbyder vi en uddannelse, hvor du, både teoretisk og praktisk, lærer at varetage pædagogisk arbejde for børn og unge. I Greve Kommune betragter vi din uddannelse som et fælles ansvar, og vil derfor sætte fokus på dig. Vi stiller dygtige veluddannede vejledere til din rådighed under hele uddannelsesforløbet.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering af hele skolen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger og en medhjælper på hver stue.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info